UTA Arad

Și – totuși – meciul UTA – FC Argeș s-ar putea juca cu spectatori!





Având în vedere că la ora 12:30 a început o ședință de guvern în care, printre altele, ar trebui să se discute și revenirea spectatorilor în tribune, la 30% din capacitatea arenelor, din informațiile noastre conducerea UTA-ei s-a mobilizat pentru organizarea meciului cu FC Argeș.

Pe Arena „Francisc Neuman” ar trebui să intre în jur de 3500 de persoane, dintre care 3200 ar fi abonații clubului. Doar că, dintre aceștia, nu toți sunt vaccinați sau trecuți prin boală în ultimele 180 de zile, prin urmare, oficialii utiști iau în calcul și punerea rapidă în vânzare a câtorva sute de bilete. În acest sens, au mobilizat deja și voluntari care să-i ajute și la împărțirea rapidă a brățărilor.

Vom reveni cu amănunte în momentul în care va exista o decizie clară din partea autorităților.

9 comentarii

    1. Ce s-a aprobat ? Ce zice LPF ? Din ce data sunt aplicate schimbarile „aprobate” ?
      Hai sa nu sarim in sus de bucurie pana nu vedem negru pe alb detaliile.

      0
      0
      1. Ce sa zica LPF? Ei abia asteptă. Eu n-am vazut sa scrie de la 1 dec. Hotărâre de guvern care specifică procentul 30% si orele, intre 05-21.
        Stadioanele se deschid de mâine. Dinamovistii nu pot merge pentruca nu se incadreaza la intervalul orar. Ei joaca la 20:30.
        Dar UTA se incadreaza.

        0
        0
  1. BRAVO !!! HAI GALERIA ,HAI BAIETII, INCURAJATII NECONTENIT !!! FORTA UTA Arad !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  2. Joc de glezne argesenilor !!! UTA-Fc, Arges 2-1 s-au 1-0 ,in cel mai rau caz un 1-1 dar important este ca, UTA. nu va pierde acest meci !!! FORTA UTA Arad !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button