Gloria LT Cermei

Cermeiul o bate din nou pe Periam și speră la play-off! Moisă: „O victorie muncită” v.s. Bălu: „Meritam mai mult”+FOTO





Cermeiul o bate Periam de două ori în 11 zile și urcă pe locul 5 în clasament, la un singur punct de Dumbrăvița, ultima formație din zona play-off în C8. Confruntarea din Țara Sămădăilor a fost ceva mai complicată decâr cea din județul Timiș, căci pe banca „lanternei roșii” a luat loc experimentatul Sorin Bălu, fostul tehnician al Pecicăi. Sergiu Popa și Adi Piț au anulat reușita lui Mânecan, care deschise scorul pentru vizitatori. Gazdele au putut sărbători s-au relaxat pe allvideoslots.com cu jocurile lor preferate.

Câștigând cu 2-1, Gloria Lunca Teuz obține cel de-al patrulea rezultat pozitiv la rând și speră din nou la Top 4. „O victorie muncită contra unui adversar schimbat în atitudine și joc odată cu venirea noului antrenor. Domnul Bălu a introdus și jucători noi, care nu au prea jucat înainte, experimentații Poparadu și Mânecan, care știu să participe la faza de construcție, la conservarea balonului, la dezvoltarea jocului cu progresie, reușind să-și pună în evidență copiii pe care îi au. Important este că am revenit de la 1-0, am avut reacție extrem de rapidă, am dat dovadă de maturitate față de alte dăți. Am intrat cu aport psihologic la pauză, după acel penalty s-a și fluierat. În repriza a doua a fost mai bine, adversarul a avut mai mult mingea, dar nu a ajuns la poartă, nu au venit cu ceva concret. Noi am avut situații, Piț a fost în mare formă, a dat golul doi. Au mai fost acțiuni ale lui Radu și Sergiu Popa, ne așteptam de la ei, dar și cei din spate au dus greul și au îndepărtat pericolele. Îi dedicăm victoria lui Vlad Michel, greu încercat de decesul bunicului și de starea gravă a bunicii. Îl îmbrățișăm și încercăm să-i alinăm un pic starea sufletească”, a spus Flavius Moisă, antrenorul Cermeiului la finele disputei cu Avântul.

Sorin Bălu a intrat cu adevărat în pâine la Periam la începutul acestei săptămâni, dar debutul a fost negativ. „Ne-am prezentat bine, nu am avut șansă, din păcate. Am luat două goluri din greșeli personale. Nu se potae să dai gol și apoi să iei așa rapid 1-1. Am făcut două cadouri, un atac întârziat și un plasament greșit. Am spus că nu pot face minuni, dar cât depinde de mine voi face. Am discutat cu domnul primar și cu domnul viceprimar, vedem în iarnă ce putem face. Avem nevoie de întăriri, nu sunt jucători mulți pe piață ca și vara, dar încercăm să ne întărim. Una peste alta, cred că meritam mai mult astăzi”, a spus noul „principal” al celor de la Periam, care în ultima etapă a anului dă piept cu o altă formație arădeană, Șoimii Lipova.

De cealaltă parte, Cermeiul încheie anul 2021 la Dumbrăvița, într-un adevărat derby pentru locul 4.

Galerie foto Gloria Lunca Teuz Cermei – Avântul Periam 2-1









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button