Crisul Chisineu-Criș

Crișul o bate la limită pe Pobeda și termină anul în coasta Ghirodei! Abrudean: „Rezultatul putea fi mai rotund dacă nu ratam, dar sunt foarte mulțumit”





Golgheterul Nicu Modan a decis ultimul meci oficial al anului 2021 pentru Crișul Chișineu Criș. Puternicul atacant a marcat singurul gol al „alb-albaștrilor” în confruntarea de acasă cu nou promovata Pobeda Star Bișnov, după un voleu spectaculos la centrarea lui Haloș.

Gazdele au mai avut și alte ocazii, dar tabela a „înghețat” la scorul de 1-0. „Dacă privim strict rezultatul, se poate spune că a fost o victorie chinuită, muncită, dar lucrurile în teren au stat puțin altfel. Am dominat meciul de la un capăt la celălalt și doar ratările ne-au privat de un rezultat mai rotund, să zic așa. Doar Teședan a avut două ocazii de singur cu portarul, însă, până la urmă, cele mai importante sunt punctele și faptul că am terminat cu dreptul acest an bun pentru orașul Chișineu Criș din punct de vedere fotbalistic. În vară am terminat pe locul 2 și ne-am ținut bine în barajul cu Șelimbăr, iar acum suntem pe locul 1, e drept, la egalitate cu Ghiroda. Poate, cine știe, în ultima etapă din acest an, când noi stăm, Pecica va câștiga. M-aș bucura în primul rând pentru ei, dar, bineînțeles, și pentru noi. Revenind puțin la meciul de azi, cei de la Pobeda nu formează o echipă ușor de bătut, au destui jucători care pot face diferența prin valoare și experiență. Dar, repet, am dominat în totalitate partida, iar victoria noastră este pe deplin meritată, sunt foarte mulțumit de băieții mei”, a spus Adrian Abrudean, antrenorul Crișului.

Așadar, în ultima rundă a anului, Crișul va fi spectatoare și, în cel mai rău caz, va ierna pe poziția secundă. „În primul rând, vreau să le mulțumesc băieților pentru implicare,  muncă și capacitatea de a pune în practică ceea ce le-am cerut. Apoi, bineînțeles, orașul și membrii din stafful administrativ, dar și colegii mei de pe bancă, au un merit major pentru ceea ce am realizat. Până la urmă, atât cât am jucat, am terminat pe locul 1, avem 8 meciuri fără gol încasat și asta spune multe despre disciplina, organizarea și unitatea de grup existente la această echipă”, a adăugat „Știli”.

FOTO: Ciprian Petcuț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button