UTA Arad

Dangubic, apostrofat de câțiva suporteri ai UTA-ei: „Știe și el că trebuie să fim puternici, să ne asumăm astfel de momente” + FOTO





UTA a pierdut cu FC Argeș (0-1), iar Filip Dangubic a ajuns la o jumătate de campionat fără gol marcat. Croatul a alergat din nou foarte mult, dar de data aceasta a avut și ocazii bune de gol. „Nouarul” arădenilor a lovit ambele bare ale porții lui Greab, iar la final Balint i-a luat apărarea în fața câtorva suporteri care l-au criticat pe atacantul său. „Nu e ușor pentru un jucător ca Dangubic care a făcut efort fantastic și a avut două execuții foarte bune să fie apostrofat de oameni și să i se strige că nu are ce căuta la UTA. Dangubic a jucat foarte bine, a făcut efort pe atac, s-a și apărat. Că a avut două bare, e ghinion. Dar știe și el că trebuie să fim puternici, să ne asumăm astfel de momente. Ne definesc aceste momente, trebuie să știm să trecem cu bine peste ele. Mai sunt meciuri de jucat, puncte de câștigat și eu am foarte mare încredere că va veni și golul și victoria”, a spus antrenorul „roș-albilor”.

De multe ori, Gyuszi Balint a spus despre publicul arădean că e cunoscător de fotbal. „Nu doar cei din Arad se pricep la fotbal, doar că sunt aceste momente în care lumea ar trebui să aibă încredere în jucători și ceea ce pot ei. S-a dovedit de atâtea ori că avem această putere și dorință să luptăm. Galeria și atmosfera a fost de nota zece ca de obicei. Chiar dacă au fost mai puțini fani, am simțit sprijinul lor și îmi pare foarte rău că nu am luat punctele astăzi”, a adăugat  „principalul” UTA-ei.

Dangubic a înscris singurul său gol stagional chiar contra Argeșului, în tur, cu călcâiul, pentru primul succes al UTA-ei din acest campionat.

Galerie foto, UTA – FC Argeș, semmată Claudia Carp

17 comentarii

  1. Dangubic a jucat chiar bine, a alergat foarte mult, in prima repriză a fost și altruist când putea să suteze a păsat lui Ubink care și-a băgat latu in pasa lui ideală!

    0
    0
  2. Este pacat ca tot jucatorii sufera cand antrenorul nu stie ce are in curte! Dangubic a jucat bine in repriza 2 ca atacant 2 adica in spatele lui Hora… Domnu’ Balint stii ce a jucat Dangubic la Celje Fc unde a marcat 10 goluri??? Atacant 2 in spatele lui Ivan Bozic ,un atacant tot croat de forta!

    0
    0
  3. Ma tot uit la Dangubici si tot nu ii vad logica risipei de efort,a proasta,in gol,prin nisip afanat….E singurul care este titirez si pune presiune pe fundasii adversi si pe portar,la orice greseala posibila,eventual oprtuna,dar nu este nimeni langa el…Hora este expirat,total,ranjitor de serviciu…Nu insista,se opreste din alergare,mereu al doilea la minge,intarziat pe orice faza….Lent,previzibil….Parca plictisit de fotbal,bani sa fie…Nu il mai chinuiti,nici pe Hora si nici pe noi,…Un pusti cu dorinta mare de afirmare,va face mult mai mult,dar pentru asta,trebuie sa ai „Cohones”,sa le dai incredere,mare,nu pe internationali plictisiti….

    0
    0
  4. UN SINGUR LUCRU NU ÎNŢELEG,CINE DRACU A INVENTAT PROSTIA ASTA DE PASE-PASE TOT ÎN SPATE ŞI CÂND CONDUC ADVERSARII.ASTA NU MAI ESTE FOTBAL.ŞI DE CE NU MAI TRAG LA POARTĂ CHIAR ŞI DE LA DISTANŢĂ MAI MARE.CÂND TRAG TOT INVERS.ADICĂ CÂND TRBUIE DAT UŞOR CU LATUL ÎN POARTA GOALĂ EI TRAG TARE,ORI PESTE ORI PE LÂNGĂ.EI NU SUNT INSTRUIŢI SĂ CUNOASCĂ DIMENSIUNILE PORŢII.CREZÂND CĂ ARE 8 METRII ÎNĂLŢIME ŞI VRE-O 12 METRII LĂŢIME

    0
    0
  5. MAI E CEVA.SĂ ZICI CĂ UTA ESTE ECHIPĂ ROMÂNEASCĂ-RUŞINE.CU 2 ROMÂNI BALAURU ŞI MICULESCU ÎN REST NUMAI STRĂINI.GYUSZI DRAGĂ DE CE ŢII BĂIEŢII NOŞTRII TINERI ,NUMAI PE BANCĂ.POATE AR FACE MULT MAI MULT DECÂT ANONIMII DE STRĂINI

    0
    0
  6. Era posibil ca Argeșul sa repete jocul de excepție, victoria de acasă. Am înțeles din crisparea antrenorilor lor ca că nici pe departe nu e asa. Din păcate nu noi trebuia sa înțelegem. Dangubic, dacă dai un gol la 10 etape e posibil sa nu ramai nici la Lipova. Tinerii trebuiesc încercați tocmai în aceste siruatii de liniște a punctajului. Lumea începe sa fie convinsa ca ecartul, distanta, de la promovare la locurile 5, 6 se face cu eforturi , victorii dar și pași de cadril înapoi. Mare parte din jucători sunt traumatizați, și greu ii mai aduci pe linie. Au reușit, începând cu o Cupa, sa bulverseze mediile de specialitate. Cat despre noi ,, peluzarii” sa nu ne dea D-zeu, cât putem duce.!!

    0
    0
  7. De ce nu spui domnule antrenor că Dangubici nu ajuca nimic cît a jucat singur în atac realizările lui au venit doar cînd am jucat cu doi atacanți dar ce știm noi suporterii asta e viața a-și vrea să văd cînd marele antrenor va avea curajul să joace cu 3sau4 tinerii în teren din prima repriză

    0
    0
  8. De data asta DANGUBIC a jucat foarte bine, numai ghinionul a facut ca, el sa nu inscrie. S-a vazut clar ca, el da randament pe teren , numai ca, servant in spatele atacantilor cum s-a vazut de multe ori in acest meci, lasat singur ca atacant nu se descurca. Balint trebuie sa inteleaga lucru acesta si nu sa insiste mereu pe acest aspect. De fapt ,a spuso si el !!!

    0
    0
  9. „Nu doar cei din Arad se pricep la fotbal, doar că sunt aceste momente în care lumea ar trebui să aibă încredere în jucători și ceea ce pot ei.”
    Lumea ar avea încredere în jucători, dacă antrenorul ar gestiona mai bine momentele de atac și contraatac, prin poziționarea cu sarcini precise și obligatorii,a mai multor jucători în avanposturi!
    Dacă îl trimiți în fața porții doar pe Dangubiç nu ai cum să marchezi.
    La centrările șutate este nevoie de doi jucători poziționați central ( unul în gura porții, altul pe la 11 m) și încă doi la prima și a doua bară!
    Erico, vine în avanposturi să suplinească lipsa de determinare și eficiența a mijlocașilor și atacanților!
    De câte ori am văzut în jocul UTA-ei, mingi degajate, care ajung direct la adversar și la faze fixe, lipsa unui jucător de pe partea opusă, gata să intervină în caz că mingea trece de grup?!
    Batha, Miculescu, Roger, Mode, Hora, Vuccevici, sunt de câteva meciuri prezenți fizic, nu și mental.
    Roger centrează cu piciorul stâng de pe partea dreaptă și toți colegii lui se uită uimiți cum mingea iese afară, de parcă nu ar ști unde ar trebui să aterizeze mingea!
    Doar antrenorul poate interveni să regleze aceste disfuncționalități.
    Când adversarul este în posesia mingii faci apărare doi contra unu și tatonezi până când intri în posesie.
    La golul de ieri, s-a greșit la faza de dinaintea cornerului și la lipsa de reacție la lovitura de cap din cauza căreia s-a înscris.
    Dacă Hora trebuia să dea cu capul în locul atacantului Argesului, atunci l-aș ține pe bancă, până când îmi demontrează la antrenamente că urmărește traiectoria mingii și lovește primul mingea.
    Dar dacă ești indolelt din fire, atunci poate să îți spună antrenorul orice…dar tot antrenorul te ține pe bancă dacă nu respecți ce îți spune antrenorul.
    Plătim tribut lipsei de experiența a antrenorului și ipsei de valoare și încredere a majorității jucătorilor.
    Majoritatea, în special Modestas, nu știu să dea decât pase la primul om, în lateral sau înapoi!
    Ca jucător, dacă nu ai exersate și învâțate niște scheme , trasee , relații de joc, care să îți dea încredere că poți marca, atunci nici nu joci cu determinare.
    Păcat de acest public cald, care încurajează niște semi-profesioniști!
    Locul UTA-ei este în PLAY-OFF!

    0
    0
    1. Licentiatule, te pun sa tii atacantul care, din mijlocul careului, mereu iese la coltul scurt – coltul careului mic…daca centrarea e buna, sutata, asa cum a fost a lui Latovlevici, niciodata nu ajungi sa dai tu primul cu capul in fata atacantului, oricat de atent si agil ai fi. Se vede ca nu ai jucat fotbal, doar vii sa te dai mare analist. Mai vorbesti de cati jucatori trebuie sa ai pozitionati in careul advers la centrarile sutate, e usor bade sa trancanesti verzi si uscate, insa daca nu e o faza fixa, de unde aduci patru jucatori in careul advers ? Tu crezi ca joaca Liverpool cu Chelsea aici ? Apoi zici ca Erico urca in avanposturi ca sa suplineasca lipsa de determinare si eficienta a mijlocasilor si atacantilor ?!…pai, peste tot in lume urca fundasii centrali in careul advers la faze fixe, tu nu stiai asta ?
      UTA e departe de a juca bine si un fotbal modern, insa cu ce avem acum, calitatea si pregatirea lor, nici nu se poate face cu mult mai mult decat ei reusesc la acest moment. Sa vii mereu cu pareri academice ale unui neprofesionist si chiar nestiutor, nu faci altceva decat sa tracasezi, nu ajuti la nimic in afara de satidfacerea ego-ului tau, ca vezi bine esti un talent nedescoperit.

      0
      0
  10. Te-ai luat și de mine, cum văd că te iei de toți…Cucule, ești o bufniță frustrată, noaptea, în loc să dormi, scrii aberații cum ar fi: „daca centrarea e buna, sutata, asa cum a fost a lui Latovlevici, niciodata nu ajungi sa dai tu primul cu capul in fata atacantului, oricat de atent si agil ai fi.”Tu te iei de oricine are idei constructive și ești un susținător înfocat al persoanelor care fac parte acum din FC UTA.
    Diferența dintre Cuc și restul, este că noi ne dorim ca UTA să își respecte istoria și renumele și să se claseze în primele 6.
    Noi iubim un brand, iar dacă antrenorul și jucătorii din teren nu au realizări potrivite unui asemenea club, venim cu sugestii, pentru că ne dorim ca UTA să nu mai fie campioana egalurilor și a meciurilor pierdute la un gol diferență.
    Pentru ca UTA să aibe rezultatele asteptate de noi toți ( inclusiv de tine, cucule ) trebuie să fie o familie de profesioniști!

    0
    0
    1. Fugi ma de aici cu aberatiile voastre ! Tu esti fan, nu birou de sugestii. Cine esti tu sa le stii pe toate ? Fanii sunt sa fie fani, nu sa se dea mereu destepti. Daca tii cu UTA, fii fan si incurajeaza echipa, nu veni cu tot felul de baliverne, cum ca vrei binele si bla-bla-bla.
      Zici ca vorbesc aberatii ? Ai jucat vreodata fotbal (nu in curtea scolii) ? Hai sa-ti spun o intamplare, nestiutorule: in 1979, UTA juca la FC Arges si, pe langa faptul ca avea nevoie de puncte ca sa scape din zona de jos a clasamentului, mai dorea sa si o ajute pe Dinamo care lupta la titlu cu Argesul lui Dobrin. UTA a pregatit jocul sa se apere cu fundasi masivi, erau atunci Kukla, Shepp, Gal…Pozsoni (care mai era in anturajul clubului atunci, fiind antrenor la tineret) a si spus inainte de meci ca nu o sa fie in stare sa-l tina pe Radu II, cat sunt ei de inalti si Radu II va da cu capul in minge inaintea lor…asa s-a si intamplat, Radu II mereu s-a demarcat la catre coltul scurt si lovea mingea mingea cu capul inaintea fundasilor inalti ai UTA-ei, Argesul a castigat lejer cu 4-1. Atentie: aici era vorba de Kukla si Shepp, doi fundasi de calibru !
      Dar ce stii tu, tu numai vorbesti ca sa te afli in treaba, iti dai nu stiu cate nume si postezi cand pe unul, cand pe altul. Fii suporter si mai termina cu aberatiile.

      0
      0
  11. Ai putea să îl întrebi pe antrenorul UTA-ei, care este unul din protejații tăi, cum faci să lovești primul mingea, în condițiile în care știi
    că adversarul bate cornerul pe scurt cu vreo 6 metri înainte de prima bară.
    Mai poți să-l întrebi cum a fost posibil ca Latovlevici să „are” toată extrema stângă, să producă lovitura de colț și să îi pună mingea pe cap celui care a marcat, că tot ne lăudăm că UTA este foarte bine organizată în apărare.
    Cu tot respectul pentru tine, care spui că îți încurajezi echipa favorită și atât,
    majoritatea suporterilor vor să vadă că UTA prin jocul prestat, își respectă numele.

    0
    0
    1. De unde stiai tu unde exact bate Latovlevici cornerul ?
      Eu probabil am fost utist de cand tu nici nu erai inca nascut, asa ca te rog sa termini cu obrazniciile gen „protejatul tau”.
      Culmea e ca exista o metoda ca sa contrezi centrarea pe coltul scurt, tocmai pe ai n-o stii fiindca se vede ca calaresti calul gresit. Pacat, un licentiat ca tine ar trebui sa stie, iar daca stii, de ce nu mergi la antrenamentul echipei, ti-am mai spus, du-te si da-i sfaturi acolo antrenorului, fa-te, vorba aia, util, ca si asa presupun ca tu crezi ca bagi toti antrenorii in buzunar.
      Nu mi-ai raspuns de ce Radu II, care era scund, daca nu stiai, nu a putut fi oprit sa ajunga primul la mingile centrare la coltul scurt in meciul ce ti l-am dat exemplu.
      Pui o serie lunga de intrebari, iti raspund daca imi explici tu cum a pierdut Mourinho cu echipa AS Roma cu 5-1 la o echipa arhinecunoscuta Bodo/Glimt, apoi la meciul retur nu i-a putut bate nici la Roma. Presupun ca-l bagi in buzunar si pe Mourinho.
      Eu vreau UTA pe podium, nu in primele 6…respecta UTA si nu mai fa atatea fanfaronade, ca nu esti tu niciun mare utist, precum te crezi.

      0
      0
  12. Înaintea fiecărui meci se fac vizionări cu meciurile anterioare ale echipei cu care jucăm, cornerul scurt era cel mai des folosit și nu aveam voie să luăm gol.
    Concluzia…”majoritatea suporterilor vor să vadă că UTA prin jocul prestat, își respectă numele.”
    Respect tuturor suporterilor UTA-ei!
    UTA, fă-ne fericiți!

    0
    0
    1. Ei, tot nu ai spus cum se contreaza cornerul la coltul scurt, cum faci sa ajungi primul in minge, ce fel de antrenament, chiar sunt curios, te rog impartaseste.
      In rest, aculta-ma pe mine: oricat de bine vei pregati faza sa te aperi la corner scurt (si la oricare altul), intodeauna va exista sa incasezi gol, nu exista asa ceva ca tu antrenezi si gata, acolo nu mai iei gol, asta o pot crede numai cei ca tine care n-au jucat si n-au antrenat niciodata fotbal.

      0
      0
      1. Dar tu unde ai jucat la fulgerul checheci cel mult! Auzi la el nu poți ajunge înaintea lui la corner pe scurt? Balinteee no la cornere bateți și voi pe scurt că o zis marele fost fotbaliator cuculeț că nu există contracarare pt această execuție ?

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button