UTA Arad

Erico, printre utiștii care au ratat incredibil cu FC Argeș: „Nu înțelegem ce se întâmplă, când e greu trebuie să fim și mai uniți”





UTA a ajuns la patru meciuri fără gol marcat în Liga 1 și la al treilea în care nu reușește să trimită în poarta goală. După Hora, cu Chindia și Dangbic, la Mioveni, a venit rândul lui Erico da Silva să nu reușească să trimită în plasă în condițiile în care nu mai avea pe nimeni în față. E adevărat, fundașul brazilian se afla puțin ieșit din cadrul porții, dar execuția nu ar fi trebuit să-i pună probleme.

Mingea a ajuns însă în aut de poartă, iar câteva minute mai târziu, ocazia s-a răzbunat cu golul de trei puncte al lui Miguel. „La noi mingea nu a intrat în poartă din atâtea ocazii iar ei, la prima ocazie, au marcat. Acum plângem, nu înțelegem ce se întâmplă. Nu știu dacă este un blocaj, avem ocazii, dar nu marcăm, nu avem explicații cum de nu intră în poartă. Trebuie să ridicăm capul și să mergem înainte. Atmosfera este bună în vestiar, am avut o săptămână foarte bună de pregătire, suntem uniți. Iar acum când e greu trebuie să fim și mai uniți”, a spus Erico la flash-interviurile de la finalul partidei cu FC Argeș.

Interesant este că exact în etapa a 17-a a stagiunii precedente, Erico da Silva marca un gol de trei puncte pentru UTA, în deplasarea de la Voluntari, dintr-o poziție asemănătoare din cea din care a ratat în această seară. Era deja al doilea gol stagional al brazilianului, pe când în acest campionat puternicul fundaș nu a punctat deloc.

5 comentarii

  1. Dacă obiectivul play-off va fi compromis, trebuie acordate mai multe minute juniorilor Mercioiu și chiar Vermesan, doar așa pot crește în valoare nu in meciuri cu lps-uri. Apropo .. domnule Soani Mesar nu neglija juniorii, că văd că mai nou doar in playout mai ajunge academia, și acolo ne bate LPS Bihor sau viitorul Cluj! Vedeți că străinii pe care și-i permite cu greu UTA nu aduc nici un plus, și tinerii noștri trebuie să plece pe la corvinul , metaloglobus sau Ripensia! Ceva e putred la club dacă un sponsor puternic din oraș merge să investească în academia echipei armatei, in loc să investească în copiii noștri de aici!!

    0
    0
  2. Nu mai trage-ti in pianistul Erico!Eventualele sale goluri,au fost doar un bonus si ne-a scos de foarte multe ori,in extremis,dar nici el nu este Zeus…Ca ulterior,sa-l treci pe banca pentru o singura greseala,in fapt de nesincronizare…
    Sa critici fundasul central,ca nu a reusit sa impinga mingea in poarta adversa,este ca si cum l-ai condamna la esafod,timp in care,tu nu esti constient ca jocul tau,pe atac,este la ghici,la noroc,haotic,indiferent cat de bine esti organizat defensiv…Vreau si imi doresc clipele,cand joci cu Isac,Mercioiu,sanse egale acordate sa fie,daca ar fi sa fie…Fara frica,sa le dai cea mai mica sansa de a presta…Da,intr-adevar sunt cruzi,dar ce ai de pierdut?Cel putin Isac,atunci cand a intrat,a adus un mare plus,vadit..Care ar fi diferenta intre bara lui Isac,curajos,ofensiv,deschis,fata de barile lui Dangubici,sau ratarile lui Hora,avioane cu poarta goala,iar si din nou???Absolut nici o diferenta!Frica despre ce????Pentru ce?
    Uite asa ne uitam cum se scurg etapele….si punctele pierdute de mare regret,care trebuie sa fie frumos asezate in biblioteca,arhiva lui Balint si al mentorului sau strateg,din umbra, Panzaru,no name…Nu il includ aici pe Apostu,care a adus doar ce a dorit si acceptat Balint,ca Apostu nu a impus pe nimeni,la o adica…Inca nu am inteles treaba cu Wagner…Salar mic,dar curge constant,pic,pic,pic si se aduna…bani pierduti….Ca sa ce???

    0
    0
    1. Wagner a fost dorit de conducere nu de Balint….de acolo si probleme de comunicare! Un caz Adi Petre 2,dorit de Meszar dar nu si de Balint!

      0
      0
      1. Daca ai asistat la discutiile din interior, nu ne spui si noua care sunt problemele semnalate, dar pastrate in ceata de domnul Balint?
        Nu ca ne-ar interesa, dar am vrea si noi sa stim!

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button