UTA Arad

Roger jr. e dispus să-și reînnoiască înțelegerea cu UTA: „Aș fi fericit, pentru că îmi place orașul și suporterii mă respectă”





Invitat la emisiunea Glasul Tribunei de la TV Arad, alături de Erico da Silva, Roger Junior Rodrigues Figueira a vorbit inclusiv despre posibilitatea de a rămâne la UTA și după finalul acestui sezon, când îi expiră contractul cu arădenii. Tehnicul mijlocaș braziliane punct fix în „11”-le lui Laszlo Balint care îl folosește în linia de trei fotbaliști în spatele vârfului.

Roger jr. are planuri mari în fotbal, dar s-a arătat dispus să mai îmbrace tricoul „Bătrânei Doamne” cel puțin până în vara lui 2023. „Sunt doar un om mic în lumea mare a fotbalului, am vise mari, multe lucruri de realizat. În primul rând, vreau să câștig multe meciuri cu UTA și să-i fac fericiți pe suporteri. Aș mai vrea să joc la echipe mari din Europa, în Champions League, iar dacă aș ajunge acolo aș avea mai multe șanse să fiu chemat și la echipa națională. Ar fi minunat pentru mine, o să dau tot ce am mai bun pentru a-mi atinge țintele”, a spus fotbalistul din Țara Cafelei.

Până una alta, Roger jr. susține că la urechile sale nu a ajuns vreo ofertă de reînnoire a înțelegerii cu UTA, dar că: „Totul e posibil. Dacă conducerea clubului a discutat ceva despre contractul meu a făcut-o cu impresarul meu. Până acum eu sunt concentrat doar pe meciuri, pentru că aici trebuie să fim mai buni. Dar, dacă voi mai rămâne aici pentru încă un sezon aș fi fericit, pentru că îmi place orașul și suporterii mă respectă. E fantastic, mă simt bine aici”.

Sâmbătă, când a fost schimbat cu Antal, cu 20 de minute înainte de finalul meciului cu FC Argeș, când scorul era încă egal (0-0), Roger jr. s-a arătat foarte dezamăgit. „Îmi doream mult să rămân pe teren, să marchez sau să-mi pun calitățile în slujba echipei. Nu reușisem până atunci și speram mai am ocazia. Dar nu sunt supărat pe antrenor, el ia deciziile cele mai bune pentru echipă. Accept tot ceea ce decide el. În schimb mie îmi lipsește mult gustul golului, acea senzație frumoasă când sărbătorești alături de suporteri”, a mai afirmat brazilianul, care privește cu încredere meciul cu FCSB: „Îmi place să înfrunt adversari care se apără sus și lasă spații pentru atacurile noastre. Pentru mine e mai bine să joc astfel de partide decât cele în care adversarul se apără jos, cu mulți jucători”.

FCSB – UTA, din cadrul etapei a 18-a a Ligii 1, va avea loc duminică, de la ora 21, 30, pe „Arena Națională”.









10 comentarii

  1. Am doar respect pentru Roger si Erico,se vede ca respecta mult clubul si suporterii! Poate mai mult decat unii jucatori romani!

    0
    0
  2. Cand spuneam,la schimbarea strategiei de a trece pe jucatori straini,ca pentru ei,UTA inseamna doar o trambulina mica,minora,de a trece la un nivel superior,am avut dreptate…Nu este nici o suparare,asa sa fie…Doar ca atunci, aspectul,respectul, sa fie reciproc valabil… Mi-ai oferit momente excelente,ai performat,toate conditiile,le-ai primit, poti pleca pentru orice oferta subiectiva(posibil himera,riscul tau),nimeni nu este de neinlocuit…Daca nu mai doresti sa pui osul,atunci fii barbat si spune asta,direct,din timp,nu iti taie nimeni capul,ca sa ramanem cu momentele frumoase…Decat sa vedem o letargie de prestanta,dupa ce ne-ai aratat multe bune,apoi altele consecutive minime, esuate,mai bine sa ne aducem aminte de un Roger calitativ…Exact ca si Batha,in picaj,dupa cartonasul rosu incasat…care nu mai este acelasi Batha…
    Am inteles dorinta ta,Roger, de a pleca intr-un campionat mai bun,echipa mai buna,conditii mai bune,inteleg..Dar daca tot pleci pe Himere,vise amagitoare,presteaza deocamdata la noi,la UTA,calitate….Lasa-ne amintiri si apoi du-te linistit….Ai grija,sa nu regreti….Nu sa regreti tu,fa-ne sa te regretam noi,aradenii….Adu-ne victoriile urmatoare….
    Nu un Roger trebuie sa impuna conditii,clubului UTA,ci invers….Ce zici Apostu?Ce zici Balint?
    Sa-mi enumere mie Balint si Apostu,care dintre ei ar fi de neinlocuit?

    0
    0
    1. Corect, eu nu cred ca va ramane. Sincer la emisiunea Glasul Tribunei a spus ca isi doreste sa joce in UCL…
      LA PRIMA OFERTA DE LA CHEFERE SAU OIERU…A SI PLECAT.
      SI CHIAR ASA ! nu el trebuie sa puna conditii si sa faca figuri ca pana la urma tot datorita UTEI ESTE IN VIZORUL MULTOR CLUBURI.

      0
      0
  3. Au trecut multi ani,zeci de ani,cu bune si rele,peste familia noastra, UTA…Au venit si plecat jucatori,aradeni sau nu…Pe unii i-am considerat mercenari,pe altii devotati..Unii si-au rupt picioarele pentru UTA si au ramas in Arad,pana in prezent,chiar daca veniti,asa erau vremurile respective….si au ales sa-si intemeieze familii aici..Asta a insemnat devotament maxim…Au fost apatrizi,adunati,dar cand intrau pe gazon,rupeau brazda pentru echipa care ii platea prin sindicat,fabrica,partid…nu conta cat de bun era gazonul,macar ca nu baltea absolut niciodata,iarna-vara…Era dictonul”pe ei,pe mama lor”….
    Lumea se aduna din timp in asteptare,cu multe ore inainte….Si atunci cand se deschidea tunelul subteran,era explozie….Asta sa vada jucatorii actuali,ai UTA-ei,filmarile….Asta ar trebui sa vada actualii…Cand se deschidea subteranul,era explozie…Urcam pe garduri orice echipa vizitatoare…Daca respectivul tunel subteran,ar mai putea sa vorbeasca….

    0
    0
  4. Orice jucător consiliat financiar, mai ales cu înțelegere scurta , trece la negocieri cu plus Asta după un sezon care mulțumește Media evoluțiilor la el a atras și atenția altora. Un semnal a fost schimbarea lui în criza. Nedumerit de gest s-a exprimat și verbal. Poate știa sau nu ca regizorii în spate lucrează la alta piesa. Asta cu iubirea lui, sunt caramele pentru privitori. Clubul are niște praguri peste care nu poate trece. De abia când se va trage linie vom știi cât a costat,, dragostea ” lui Roger.

    0
    0
  5. Mă gândeam, după rusinea de arbitraj de la Mediaș, că a juca bine și să pierzi este demn dar a scoate punct sau puncte în maniera rejelui Hagi este cea mai mare degradare a fair-play-ului si o josnicie cum nu există.
    Si mai zice la final ca echipa lui merita să câstige. O tentativa de echipă tinuta în brate de arbitri. Rusine reje de catifea!

    0
    0
  6. Nu vei juca niciodată la națională, cel puțin nu la cea a Braziliei, nu e rău să visezi, dar mai bine fi ancorat🙃 in realitate, și focusat😉 pe ce poți să faci aici! Ești un fotbalist bunicel pt campionatul nostru, dar nu într-o echipă de top, la CFR Cluj ai avea soarta lui Denis Rusu.

    0
    0
  7. Ca sa fiu onest, cind cineva a lansat acel zvon ca Roger Junio ar putea fi unul dintre jucatorii care ar negocia cu UTA iar acel cineva a postat link-ul clipului de prezentare a acestuia pe Youtube, l-am vizionat imediat. Personal, nu am fost prea impresionat de acel clip, eu fiind tipul de „selectioner” care apreciaza mai intii tehnicitatea jucatorului in fata profilului sau atletic sau al vitezei sale. La fel pot spune si despre vizionarea clipurilor lui Erico, Batha, Vukcevic, Shliakov, Medimorec, Baravykas. In restrospectiva trebuie sa recunosc ca Balint are un ochi foarte bun pentru acest tip de jucatori atletici care nu se feresc sa „puna piciorul”, duc greul jocului si evident fac diferenta in jocurile de uzura (in majoritate) a Ligii 1. Imi amintesc de evolutia unor fosti jucatori la care UTA a renuntat de-a lungul timpului si care, ce-i drept, aveau ceva tehnicitate, insa abia acum realizez cita de importanta poate fi mixarea optima a atleticului cu tehnicul in economia jocului unei echipe inalt competitive. Din categoria acestor jucatori face parte si Roger Junio. Momentan el este un jucator de identitate pentru UTA Arad, ar fi clar si in detrimentul lui sa paraseasca aceasta echipa, care in anumite circumstante, ar putea progresa rapid in urmatorii 2 ani

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button