UTA Arad

Vukcevic, incert pentru meciul cu FCSB!





Între gestiunea lui Edi Iordănescu și cea a lui Toni Petrea, FCSB e – fără îndoială – una dintre cele mai formă formații din Liga 1. Nu mai departe de duminica trecută, „roș-albaștrii” au câștigat pe „Ion Oblemenco” (3-2) în fața Universității Craiova, o altă formație cu pretenții la titlu în startul sezonului. Mai mult, bucureștenii nu au pierdut niciun jucător pentru meciul cu UTA, de duminică, la un „galben” de suspendare fiind Crețu, Șut, Tănase și Budescu. Niciunul dintre ei nu a fost avertizat, astfel că…Gigi Becali va avea de unde alege pentru un „11” solid cu arădenii.

Nici „Bătrâna Doamnă” nu ar fotbaliști suspendați, dar s-ar putea să piardă un titular pentru jocul de duminică. Marko Vukcevic a primit o lovitură oarbă în coapsă la antrenamentul de ieri și azi nu s-a antrenat. Probabil, va încerca să revină în grup vineri sau sâmbătă și, în funcție de cum se simte, Laszlo Balint va decide dacă îl va include în lotul ce va „zbura” sâmbătă în capitală. Dacă internaționalul muntenegrean nu-și va reveni, cel mai probabil Baravykas (și el cu ceva probleme medicale înaintea jocului cu FC Argeș) va reveni în formula de start. Probabil, antrenorul „roș-albilor” îl va trimite pe lituanian în stânga și pe Shlyakov în dreapta, cum s-a întâmplat, de exemplu, la deplasarea din „Groapă”, cu Dinamo. Ar mai fi și varianta Constantin Dima, care, însă, nu a apucat să debuteze, încă, pentru „roș-albi” și e greu de crezut că o va face tocmai în fața viceliderului.

O întindere musculară mai acuză Adrian Mar, dar toamna juniorului uist e sută la sută ghinionistă și din pricina problemelor contractuale. El încă nu a fost legitimat de arădeni, dar Balint e optimist în acest sens.

11 comentarii

  1. Timpurile, nu timpul, conjuncturi blestemate, planuri eșuate din vini neutre, au aruncat în derizoriu unul din clasicele românești. STEAUA-UTA. Ii zicem Steaua, făcând o medie umana între CCA și FCSB. Un meci între primele trei, incluzând Craiova și Dinamo. Trăim însă în epoca CFR Cluj și din motivele enunțate mai sus se schimba și istoria. La UTA formule de echipa dictate de ghinioane aparent normale. Ghinioane pe la legitimare, pe la șuturi în bare, și mai nou pe la șuturi în coapsele propriilor jucători. Jocul cu stelistii, e de furtuna de grad mare. Rotația fundașilor arădeni speram sa aducă o noutate , deși nu am observat, luați de joc, care e piciorul lor de baza. Fără spectacol, fără gol, și ceva din norocul de deplasare, putem lua un punct. Ar fi o consolare, o promisiune , o lumina cât un chibrit. Un chibrit și o flacără care întreține jarul pentru un viitor pregătit la foc mic . BAFTA.!!!

    0
    0
  2. La fcsb bati daca ai incredere ca poti sa bati. Pun pariu ca niciunuia nu i-a insuflat Balint ideea ca putem fi mai buni si putem invinge.

    0
    0
  3. Deja incepeti?
    Pana duminică nu o sa mai joace nimeni, ca doar trebuie sa ne face de caca la tv si evident le trebuie puncte la mitici

    0
    0
  4. Jucați la victorie nu la ciupeală cu FCSB!! Mai greu scoți un 0-0 decât un 3-4 să zicem cu o echipă că FCSB! Să intre în teren doar cei care dau totul pt echipă!

    0
    0
  5. In Liga 1, toate echipele sunt de batut, chiar si FCSB.Daca ai si putin tupeu, putin bulan, cum au avut Chindia si Argesul cu noi, cred ca se poate.

    0
    0
  6. Si eu mi-as dori din tot sufletul ca, UTA. sa obtina nu rezultat bun,adica un rezultat de egalitate dar sa fim realisti ca, nu se va putea acest lucru pt. ca, valoric echipa lui JIJI valoric sunt mai buni si nu isi poate permite sa se distanteze de CFR Cluj in lupta pt. titlu !!! Dar sper ca, urmatorul meci cu Botosaniul UTA. sa obtina victoria !!!

    0
    0
  7. Mi-as dori enorm de mult ca, UTA. sa obtina un rezultat bun in fata FCSB-ului dar sa fim realisti este foarte greu de obtinut ,poate urmatoarea etapa cu Botosani DA, UTA. are mai mari sanse sa obtina 3 puncte !!!

    0
    0
  8. Cu toate ca l-am cam criticat pe Vukcevici,doar din cauza centrarilor multe direct in adversar sau fara adresa,la intamplare,este totusi un om de baza si sper sa fie recuperat,macar pentru repriza a 2-a…
    Mmmda, valoarea lotului FCSB si faptul ca trec printr-o perioada foarte buna,poate cea mai buna,deocamdata ramane meritul lui Edi Iordanescu….Ramane de vazut cat ii va tine???
    Cu toate ca am ratat victoriile, atitudinea contra Chindia si Arges trebuie pastrata,baietii sa mearga la fel,fara frica….Imposibil ca dupa atatea ratari monumentale,sa nu apara si golurile mult asteptate…
    Nu avem nimic de pierdut..Ori la bal,ori la spital…
    Nu sunt antrenor,strateg,cred insa,ca daca mergem pe o tactica defensiva,sa nu luam gol si daca se poate,sa-i surprindem cumva,ne vor umple desaga…Cred in sansa, ca sa ne urcam din start peste ei,de la egal la egal…Ce ne-ar face sa ne fie teama?Nu vad motivul???Atuu-l lor este doar multitudinea de jucatori de valoare egala din lot,in orice clipa..Atat!Da,conteaza enorm dar prin modestie,daruire….speranta moare ultima!

    0
    0
  9. Regret enorm demiterea bufonului Chirila,serios vorbesc…As fi dat aproape orice,sa aiba tupeul sa revina la Arad,cu Clinceni,pe banca…Spectacolul ar fi fost garantat…:-)))

    0
    0
  10. Eu zic ca aceste jocuri ale UTA-ei impotriva unor echipe de top al Ligii 1 precum FCSB, FC Botosani, Universitatea Craiova si Voluntari vin cum nu se poate mai bine, calendaristic vorbind, fiindca dau posibilitatea stafului tehnic de a identifica „durerile” si „plombele” pe care trebuie sa le „tratam la urgenta” in perioada de transferuri care urmeaza in aceasta iarna.

    Dupa mine, Marko Vukcevic poate face diferenta pe tabela de marcaj (ex: centrarea perfecta data lui Antal si golul acestuia impotriva Universitatii Craiova in August anul acesta). Ar fi o pierdere importanta pentru UTA. Statistica reusitelor pe faza ofensiva a lui Shliakov (posibilul inlocuitor al lui Vukcevic in partea dreapta) au venit din evolutiile sale ca fundas … stinga. Sigur Baravikas sau Dima ramin in continuare optiuni bune pentru Balint in partea singa contra FCSB.

    0
    0
  11. Intamplator sau nu, mai ieri fiind la plimbare cu cainele, in fata stadionului, tocmai ce coborau din autocar jucatorii. Le-am zis: cainele meu (Border Collie) stie sa adune oile. O face fara probleme. VOI ? Bateti-l pe cioban !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button