UTA Arad

MM Stoica, impresionat de suporterii UTA-ei: „Mare lecţie de civilizaţie”





În săptămâna meciului dintre FCSB și UTA, managerul sportiv al bucureștenilor i-a lăudat pe fanii arădenilor. Prezent în tribuna oficială arenei „Francisc  Neuman” la remiza (1-1) din luna august a echipei sale cu „Bătrâna Doamnă”, MM Stoica a ținut să facă diferența dintre atitudinea suporterilor de pe Mureș și alții reprezentând formații de tradiție din Provincie.

„Am fost înjuraţi peste tot, dar la Arad nu, mare lecţie de civilizaţie. Uite, la Timişoara ne rupeau, dar cei de la Timişoara au ei o chestie, că au ei o rivalitate cu Steaua. Nu ştiu de unde şi până unde, ca şi cei de la Ploieşti, că şi ăia au rivalitate cu Steaua (n.r. cu FCSB). Unde aveti, mă, voi rivalitate cu Steaua? Steaua a avut rivalitate cu Dinamo tot timpul şi cu Rapid, în 2006, şi ce rivalitate am mai avut? Cu Craiova, când era Craiova Maxima, dar atunci nu era Steaua aşa maximă atunci (n.r. zâmbeşte), a comentat Mihai Stoica la Telekom Sport.

Mihai Stoica nu o consideră rivală nici pe CFR Cluj, dar din alte motive: „Păi ce rivalitate, că ne bat pe unde ne prind? Nu e nicio rivalitate joacă singuri”.

FCSB a pus în vânzare bilete pentru meciul cu UTA

Revenind la meciul de duminică seara (ora 21,30), clubul bucureștean a pus deja în vânzare bilete la meciul cu UTA, pentru ocuparea a maximum 30% din capacitatea Arenei Naționale. Iar exemplul de civilizație al suporterilor arădeni, văzut prin ochii lui MM, poate continua, mai ales că galeria lui FCSB dorește să-l conteste pe Gigi Becali, care a provocat despărțirea de Edi Iordănescu. Teoretic, în peluza rezervată suporterilor oaspeților ar putea lua loc aproximativ 830 de suporteri ai arădenilor, însă rămâne de văzut dacă echipa lui Laszlo Balint va avea parte de susținere având în vedere distanța, dar mai ales ziua și ora la care are loc confruntarea cu viceliderul campionatului.

4 comentarii

  1. FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA Arad, FORTA ARADUL !!!

    0
    0
  2. Nu stiu cum puteti scrie in data de 02.12 faptul ca se permite ocuparea a 30% din capacitatea arenei cand pe FCSB anunta oficial in data de 30.11 faptul ca partida se va desfasura fara spectatori.

    0
    0
    1. numa zic si eu … in 2 decembrie au anuntat oficial ca se joaca fara spectatori … in 30 noiembrie FCSB a pus in vanzare bilete … FCSB · Vezi magazinul — la National Arena Stadium.
      30 noiembrie la 18:13 · București ·
      #Liga1 #Etapa18 #FCSBUTA #Bilete #Online
      FCSB anunță că biletele pentru partida cu UTA Arad, de duminică seara (21:30 – Arena Națională), contând pentru etapa a optsprezecea a Ligii 1, sezonul 2021-2022, au fost puse în vânzare online pe http://www.bilete-fcsb.ro.
      Prețurile biletelor sunt următoarele:
      PELUZĂ – 10 LEI
      TRIBUNA 2 – 20 LEI
      TRIBUNA 2 – 20 LEI
      VIP 3 – 50 LEI
      VIP 2 – 75 LEI
      VIP 1 – 100 LEI
      Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet tipărit acasă, pe hârtie A4).
      Vânzarea online va conține două faze:
      – bilete normale, achiziționate online și livrate prin curier – până joi, 2 decembrie, ora 14:00.
      – E-ticket – bilet care poate fi tipărit de către client, pe hârtie A4 – până duminică, 5 decembrie, ora 14:00.
      Pentru persoanele care preferă să achiziționeze bilete de la stadion, programul caselor de bilete de la Arena Națională va fi următorul:
      SÂMBĂTĂ – 11:00 – 19:00 – BULEVARDUL BASARABIA
      DUMINICĂ – 11:00 – 21:30 – BULEVARDUL BASARABIA ȘI STR. MAIOR CORAVU
      Conform noului protocol de desfășurare a competițiilor de fotbal, au acces pe stadion, în limita a 30% din capacitate, următoarele categorii de persoane (regulă care se aplică automat și în cazul reprezentanților mass media):
      – Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
      – Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.
      Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una dintre cele două categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul. De asemenea, este obligatorie prezentarea, alături de documentele medicale, a unui document de identitate.
      Vă mulțumim pentru înțelegere!

      0
      0
  3. Mimi este inger si demon,dar stie sa muste,in interesul echipei pe care o reprezinta,asta apreciez la el,chiar daca uneori,cam sare calul…La Arad,a fost cumintel,fara sa instige,pentru ca oricum nu avea ce sa faca,nu el a dictat schimbari in minutul 33…Poate altfel era sa fi fost pe banca…Noi,suporterii aradeni ai UTA-ei,nu avem treaba cu nimeni(cu mici exceptii),daca nu suntem provocati vadit…Dar cand ne arata unii,gen Latovlevici,cu atat mai mult istoricul sau Poli,ce trebuia sa facem?Sa-l aplaudam?In prima repriza,noi,la tribuna I-i,i-am trimis niste „martisoare”,si stiam ca in repriza a 2-a,va evolua sub patimasa Tribuna a 2-a…Ce era de asteptat???Sa-l aplaude???Oricum are experienta enorma…Il hulim,il criticam,dar vrem si noi unii jucatori cu asemenea atitudine…Oare se poate numi elefant,reesapat???Nu prea cred…
    Nu sunt fan Alin Panzaru,nu este un secret acest fapt,declarat,dar cand se ridica de pe banca,isi ia direct avertisment…E normal,oare???

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button