Stranieri aradeni

Man – titularizat în premieră de Iachini, dar Parma a pierdut din nou!





După mai multe meciuri de absență din primul „11” al Parmei, Dennis Man a fost titular contra Bresciei, în cadrul etapei a 15-a din Serie B. „Rândunelele” s-au impus cu 1-0 în Reggio Emilia, după reușita lui Cistana, din minutul 7. Parmegianii ajung la 3 puncte de zona „roșie”, fiind în pericol de a merge în Serie C.

Man a evoluat timp de 60 de minute, iar cifrele sale arată o prestație în nota echipei. Internaționalul arădean a atins mingea de doar 19 ori, a avut un șut pe poartă și unul blocat de fundașii adverși și a încercat un singur dribling, reușit, de altfel. Dennis Man a fost notat cu 5 după meciul cu Brescia, fiind înlocuit după o oră de joc cu Benedyczak. ”Iachini l-a folosit titular după ce a fost scos din joc pentru mai multe săptămâni. Man a apărut foarte puțin, a avut o singură șansă în care a ajuns la poartă. Totuși, s-a mișcat cam puțin”, au scris cei de la Tutto Mercato Web. Giuseppe Iachini îl lăsase pe bancă pe Man la debutul său ăpe banca Parmei, în remiza (1-1) pe terenul celor de la Como.

Cea mai mare notă a Parmei a primit-o Buffon. Legendarul portar a fost notat cu 6.5, după ce a oprit mai multe baloane periculoase ale brescianilor. După meciul de aseară, „galben-albaștrii” au ajuns pe locul 14 în clasament, cu doar 18 puncte adunate, la nu mai puţin de 11 distanţă de a doua clasată, Pisa.









2 comentarii

  1. Sincer il simpatizez foarte mult pe Denis Man dar el trebuie sa fie constient de faptul ca are foarte mult de muncit. El nu are masa musculara suficient de dezvoltata si nici forta, de aici rezulta aparitii sporadice si nesatisfacatoare. Imi aduc aminte cu mare placere un interviu vazut recent pe YouTube cu Marius Niculae in care spune foarte clar cum Ladislau Boloni , antrenor la aceea vreme la Sporting Lisabona ( daca nu gresesc ) l-a promovat de la tineret pe Cristiano Ronaldo si la trimis coleg de camera cu romanul nostru. Ce spune Marius Niculae despre pustiul la aceea vreme Cristiano Ronaldo este impresionant. Cristiano era concentrat total pe fotbal , facea pregatire mult timp dupa terminarea antrenamentului , iar in fiecare seara 1000 bucati abdomene in camera, program foarte strict ( la ora 10 seara dormea deja ) plus aceea mentalitate de invingator – tot timpul gandire pozitiva indiferent de ce se intampla, plus ambitia de a-si atinge tinta propusa. Ceea ce a urmat am vazut cu totii.

    0
    0
  2. Lui Dennis Man i se potrivea mult mai bine un campionat precum cel al Belgiei sau Olandei decat cel italian. In Italia se joaca fotbal bazat foarte mult pe forta , capitol la care tinerii fotbalisti romani sunt deficitari inca de pe vremea junioratului. Fara o alimentatie corecta, regim de viata de sportiv de mare performanta dar mai ales extraordinar de multa munca la antrenamente nu reusesti.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button