Superliga

După Chirilă, urmează Falub pe banca Clinceniului?





ProSport a aflat că Academica Clinceni și-a ales noul antrenor, iar acela este Adrian Falub. Deși se vehicula că ilfovenii îl doresc pe Flavius Stoican, antrenor care abia s-a despărțit de FC U Craiova 1948, oficialii echipei din Liga 1 au luat o altă decizie.

După ce l-au dat afară pe Ionuț Chirilă, oficialii lui Academica Clinceni s-au orientat către Adrian Falub, antrenor care a antrenat-o ultima dată pe CSM Reșița, dar care a pregătit-o și pe UTA în două mandate, ultima oară în 2017, timp de doar trei meciuri.

Adrian Falub (50 de ani) s-a întâlnit deja cu oficialii formației care ocupă ultimul loc în clasamentul Ligii 1, iar cele două părți au ajuns la un acord în ceea ce privește contractul pe care o să îl semneze tehnicianul care a mai pregătit formații precum U Cluj, Sportul Studențesc, Alba Iulia, FCM Târgu Mureș, ACSMU Poli Iași, UTA, Concordia și CSM Reșița.

Din staff-ul lui Academica Clinceni vor face parte Augustin Călin și Sabin Ilie (și el fost fotbalist al UTA-ei), iar Adrian Ilie ar urma să fie consilider al echipei din Ilfov.

Adrian Falub este liber de contract de pe 30 iunie 2021, după ce a stat pe banca celor de la CSM Reșița timp de trei luni. Acesta o să o preia pe Academica Clinceni de pe ultimul loc în clasamentul Ligii 1. Formația din Ilfov are 7 puncte adunate în 18 meciuri și se află la două în spatele celor de la Dinamo București și la 8 distanță de FC U Craiova 1948.

Trupa din Ilfov a bifat o victorie, patru remize și 13 înfrângeri în cele 18 meciuri jucate în sezonul 2021 – 2022 și are un golaveraj de 13 goluri date și 39 primite.









2 comentarii

  1. Este garantia retrogradarii fara nici cea mai mica emotie,fara batai de cap!
    Dovada clara ca fazanii nu mor,doar se schimba…:-))))

    0
    0
  2. Nu esti prost atunci cand te crezi destept,ci atunci cand recapitulezi idioti,performanti,in catare si insisti in prostie crasa…Campionii Clinceni in a alege antrenori aleatorii…Falub este exact specimenul perfect,garantia retrogradarii directe…L-am ratat pe Chirila,la revenire Arad,ca sa ne distram,poate avem mica sansa „sa-l primim cu bratele deschise”,pe Falub,dar nici asta nu prinde mai mult…Ha,ha,ha….Campionul retrogradarilor…Cel care a fugit de la UTA,peste noapte….Toti acesti salahori,se vor caca pe ei…UTA,este UTA…Nu suntem obositi,ci mai bine spus,suntem intaratati,montati…Vom musca instantaneu,pe oricine..UTA joaca doar la victorie,indiferent de adversar…Nu ne este frica de nimeni!Niciodata!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button