UTA Arad

Cadoul FRF pentru Barbu după ce a făcut praf meciul dintre FCSB și UTA: O delegare în Conference League, la Londra!





Marian Barbu s-a făcut de râs în fața unei întregi țări duminică seară, când a oferit cadou două penalty-uri FCSB-ului în meciul câștigat cu 2-1 împotriva UTA-ei, dar asta nu a descurajat Federația Română să-l „exporte” pe „centralul” din Făgăraș tocmai la Londra. Într-un meci din cupele europene!? Au existat nenumărate exemple când Federațiile au informat UEFA că unii arbitri FIFA nu sunt în formă și, deci, nu merită să fie delegați, chira dacă vorbim, ca în acest caz, de o rezervă.

Barbu va fi rezerva lui Horațiu Feșnic la partida Tottenham – Rennes, din ultima etapă a fazei grupelor UEFA Europa Conference League. Meciul, care se va disputa joi, de la ora 22 pe Tottenham Hotspur Stadium, este decisiv pentru echipa pregătită de Antonio Conte, care poartă o luptă de la distanță cu olandezii de la Vitesse pentru locul doi în grupa G.

Pe lângă FCSB – UTA, și în partida Chindia – CFR 0-1 deciziile greșite ale arbitrilor au ieșit în evidență: golul ardelenilor a fost înscris după un henț comis de Costache, dar campioana ar fi trebuit să primească și două penalty-uri, care nu au fost acordate. La centru s-a aflat Radu Petrescu, care a fost delegat la rândul său în cupele europene: va conduce meciul dintre Olympique Lyon și Glasgow Rangers din Grupa A a UEFA Europa League!?

UTA – defavorizată în doar trei rânduri, conform GSP

În altă ordine de idei, Gazeta Sporturilor a făcut o analiză legată de erorile de arbitraj, care stabilesc de ani buni ierarhia finală în Liga 1. Cel mai mult a beneficiat de ajutor FCSB în sezonul acesta, cu plus 8 la „adevărul” erorilor. Echipa lui Becali a beneficiat de 11 decizii eronate și a fost pedepsită de doar trei ori. Urmează Rapid în clasamentul „favorizaților”.

Conform acestui clasament, „Bătrâna Doamnă” a fost defavorizată în doar trei rânduri în 18 etape! Înțelegem că două dintre erori se referă la penalty-urile date pentru FCSB duminică, dar a treia? Poate fi eliminarea lui Batha cu Dinamo, sau penalty-urile nedate cu Viitorul (în prima etapă când de Nooijer a atins balonul cu mâna în careu) sau Chindia (când reluarea lui Hora a atins brațul lui Iacob). Adică ce ne vine acum, rapid, în cap.

Cum au greșit arbitrii în acest sezon, conform GSP?

17 comentarii

  1. Domnilor ăsta este prețul meciului de duminica seara….Dumnezeu e sus vine NUIAUA cind nu te aștepți …barbule ….hai să NE BUCURĂM CU UTA NOASTRĂ

    0
    0
  2. Ce cauta Barbu delegat la Conference Leaque , un om care arbitreaza catastrofal in campionatul din Romania ? UEFA stie acest lucru, nu se informeaza ?

    0
    0
  3. As vrea sa stiu si eu care sunt alea 5 greseli pro:am marcat vreun gol din offside,am primit vreun penalty care nu a fost,nu am luat vreun rosu cand a trebuit??Singura greseala pro care imi vine in minte e faultul lui Roger la Bancu dupa care au guitat toti saptamani in sir in frunte cu rotaru si cartu.

    0
    0
  4. Grigore Sichitiu a spus clar la un post tv : Chindia a pierdut 8 puncte din cauza arbitrilor, UTA 6 puncte ( eu cred ca cel putin 2-3 mai multe ).

    0
    0
  5. Am ramas socat cand am citit azi acel articol…poate ca sunt eu subiectiv si judec altfel fazele,insa acei pseudo jurnalisti sustin ca atat in sezonul trecut cat si in cel actual UTA e una din cele mai favorizate echipe din campionat….Câte penaltyuri am primit si cu cate am fost sanctionati? Câți jucatori eliminati am avut( mai ales sezonul trecut) si de cate ori am jucat in superioritate numerica? E adevarat ca echipa a jucat mai bărbăteste si puteam avea mai mulți jucatori eliminati insa nu am beneficiat de nici o eroare notabila care sa fi stabilit castigatoarea cum sa intamplat Duminica cu Wcsb. Astfel de articole denigratoare ar trebui combatute de catre conducere, pentru ca uneori prea multa eleganță strică si vom fi luati de proști in continuare.

    0
    0
    1. Am fost penalizati cu 2 penalty-uri la FCSB si cu unul la Botosani.Am beneficiat de un 11 m la Arad cu Rapidul .

      0
      0
  6. Dezamagitor, lipsiti de caracter la interviurile de dupa meci ,Tanase marele fotbalist, Keseru la care ma asteptam macar el sa fie corect, Petrea care radea printre dinti si spunea ca, victoria este meritata, de Dumiter ala care prosteste o tara intreaga ca, el nu a vazut nimic si nu ma intereseaza ca, a luat 3 puncte !!! Vai steaua voastra ,caracter zero !!! Nici campionatul asta nu o sa il luati !!! FORTA UTA Arad !!!

    0
    0
  7. Eu nici nu mai stiu ce sa mai zic , dar totusi trebuie sa spun ca acest RAHAT barbu alaturi de FRF si de conducerea arbitrajului romanesc tot de rahat sunt niste criminali si inbecili care distrug fotbalul.Nu stiu cand dracu se trezsc acesti cetateni numiti romani ,si cand naiba lucrurile vor fi normale.RAHATILOR NU LE PASA DE UTA,ARGES,CHINDIA,GAZ SI ALTELE LOR RAHATILOR LE PASA DE STELEMEAUA LUI becali,de Cfr,de craiova,de farul . TREBUIE SA NE TREZIM CU TOTII PT MINE barbu -UTA 2-1.PE ROMANESTE SA PRIMESTI ATAT RAU CAT AI FACUT UT-EI IN CELE 4 MECIURI PE CARE LEAI CONDUS DE FAPT MIAR PLACEA SA NUMAI AUZIM DE TINE SI SA DISPARI DIN FOTBAL SA AIBE GRIJA DE TINE LA CINE MA GANDESC EU .

    0
    0
  8. Fiind supărat după meciul de duminică am uitat să-i felicit pe cei care au facut faza golului. Pasele au mers jnur, șutul lui Dangubici a fost bun si golul lui Roger superb. un dribling scurt de mare jucător, cu mare calm si un gol în poarta goală. Așa ceva nu s-a mai întâmplat la ei pînă acum. Faptul că portarul lor a fost culcat cred că i-a umilit la maxim. Felicitări UTA! O să ne aducem aminte cu drag de jocul vostru. Ati primit simpatizanti din toată țara. UTA a cucerit țara pe vremuri si trebuie să o recucerească. Cu un joc bun si rezultate suntem pe drumul bun.

    0
    0
  9. Dacă ar putea face galeria un baner cu portarul fcsb-ului la picioarele lui Roger. Este imaginea perfectă care reflectă superioritatea UTA-ei si scorul 0-1.

    0
    0
  10. FCSB- gunoaie, jucatorii FCSB-alte gunoaie, MM Stoica -alt gunoi, Gigi Becali – gunoiul cel mai mare – niste ordinari, nu merita nimic , eu merg pe mana CFR-ului si in acest an, si as vrea sa fim in play-off anul acesta ca sa-i mai primim o data pe FCSB la ARAD, sa- i muim cum se cuvine dupa acest meci unde am fost asasinati cu premeditare !

    0
    0
    1. Ca sa vada si MM care-i MUIA de Arad, dupa ce ne-a facut ca suntem cei mai civilizati si nu i-am injurat deloc in etapa a 3-a la Arad.Sa vedem ce o sa zica dupa prima vizita la Arad, speram in play-off.

      0
      0
  11. Vom juca cu Botosani, echipa buna, cu Croitoru antrenor ,care a fost trup si suflet cu atitudinea lui Balint dupa executia cu premeditare a UT-ei la FCSB.Doua echipe bune, cu multi jucatori straini in loturile lor, speram sa aiba castig de cauza si pe teren UTA.
    PS : UTA si Botosani sunt cele mai urate echipe de catre cei din Bucuresti, Sector Agricol Ilfov, Arges, Constanta , Targoviste , etc, pentru ca au cele mai lungi deplasari, plus cazare, masa, etc

    0
    0
  12. Poti sa-i recuzi pe oricine,oricum nu esti bagat in seama,clica mafiota,miticiana iti distribuie aceiasi fluerasi…fara resentimente,nu ne baga nimeni in seama…Putem pierde pe mana noastra si recunoastem atunci cand jucam slab,clar…dar sa te fure pe fata,este impardonabil…Trebuie un boicot total..Daca tacem,ramanem idioti,insemnand ca acceptam situatia….Hai sa nu mai fim luati de prosti…
    Nu merge reclamatia la FRF,Liga,Vassaras?…atunci hai mai sus…ierarhic….

    0
    0
  13. Jegul acesta,trebuia recuzat nu de acum,ci din start….Ce premiu primeste,in delegare,in Conference Ligue?…Nu miticii trebuie sa-i dea referinte,ci cluburile trebuie sa-i faca referate,automat,catre UEFA…in veci nu v-a mai pupa delegari….

    0
    0
  14. Dar s-a vazut destul de clar maniera oribila de arbitraj a lui Barbu. El stia de la inceputul meciului cum trebuie sa arbitreze !!! UTA. a fost asasinata cu premeditare !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button