UTA Arad

S-au prins primele blesteme? Meciul de la Londra al lui Barbu a fost amânat, în schimb Orbuleț „dă cu bățul” la Rapid – FC Argeș!





Meciul dintre Tottenham și Rennes, din ultima etapă a Grupei G a Conference League, a fost amânat ca urmare a cazurilor de coronavirus de la clubul gazdă. Partida fi trebuit să se desfășoare în această seară, de la ora 22:00, însă Spurs a anunțat amânarea partidei după ce 8 jucători și 5 persoane din stafful tehnic s-au infectat cu virusul COVID-19.

Marian Barbu, „centralul” care a defavorizat-o clar pe UTA contra celor de la FCSB, ar fi trebuit să fie rezerva lui Horațiu Feșnic la Londra, dar va reveni, la rându-i acasă fără barem. Poate că primele blesteme ale suporterilor utiști s-au prins…Mai departe, va fi foarte interesat de urmărit dacă CCA îl va delega în runda din weekend pe arbitrul din Făgăraș, căci pe celălalt gafeur de pe „Arena Națională”, pe asistentul Mircea Orbuleț, l-a trimis la confruntarea de play-off, dintre Rapid și FC Argeș. Tușierul bucureștean a fost cel care nu a văzut, sau nu a semnalizat, faptul că mingea depășise bine linia de fund, înainte ca Dumiter să i-o paseze lui V. Gheorghe care a scos hențul în careu la Medjimorec. Un henț care, de altfel, majoritatea specialiștilor au spus că, oricum, nu ar fi trebuit penalizat cu penalty.

Balint, de acord cu linia civilizată a clubului: „Se demonstrează că suntem un club special și așa aș vrea să rămânem și în continuare”

La finalul meciului din Capitală, Laszlo Balint a ținut un discurs manifest, în care a vorbit deschis despre problema arbitrajelor, ajungând și la maniera în care înțelege Federația Română de Fotbal să gestioneze erorile „fluierașilor”. În schimb, conducerea clubului nu a reacționat dur, ci au ales ceea ce ar fi crezut ei că ar fi fost „calea baronului Neuman”. ”După meciul FCSB – UTA, conducerea clubului UTA felicită jucătorii și stafful tehnic pentru victorie…dăruirea și eleganța cu care s-au confruntat cu adversarii. Baronul Francisc Neuman ar fi procedat identic, fără niciun fel de alte comentarii” – a fost comunicatul șefilor grupării arădene. „Conducerea noastră are un comportament pe care eu îl apreciez. Am spus-o și imediat după meci, noi încercăm să fim civilizați, încercăm să rămânem concentrați la munca noastră și, chiar dacă se practică acest lucru, vreau să rămânem pe această linie de decență. Este adevărat că sunt anumite lucruri care trebuie subliniate , dar putem să o facem și sub o altă manieră. Mă bucur tare mult că sunt antrenorul acestei echipe, chiar sunt recunoscător pentru onoarea de a fi antrenorul acestei echipe în această perioadă, cu plusuri și minusuri, cu momente bune și momente mai puțin bune. Parcă, se demonstrează săptămână de săptămână că suntem un club special și așa aș vrea să rămânem și în continuare”, a spus astăzi Laszlo Balint.

 

4 comentarii

    1. Toti suporterii vom purta banderole albe la meciul cu Botosaniul in semn de protest pentru arbitrajul execrabil din meciul cu FCSB.Marian Barbu si Orbulet trebuie sa plateasca.FRF-ul trebuie sanctionat de UEFA.FRF este o cloaca de excroci ordinari.Deci mobilzare generala la meciul cu Botosani,toti cu banderole albe,GREVA JAPONEZA !!!!!!!!!!!!!

      0
      0
  1. Prestatia acestora,nu numai ca nu este taxata negativ,ci este ridicata la rang de arta,se pare ca si premiata,target indeplinit…O tara intreaga vede aceste hotii,pe fata,sunt premiate…Raman muti inclusiv comentatorii Jiji Tv..Cand am jucat slab,am inteles,dar cand te fac arbitri,pe fata,ce ar mai trebui?O noua rascoala 1907,sau ce?

    0
    0
  2. Problema este ca acesti mafioti daca tu continui sa taci ei continua sa te fure nu te poti astepta la altceva.
    Cred ca acest club ar trebui da faca memorii la forurile europene.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button