UTA Arad

Antal: „Craiova – o echipă care te macină, va trebui să fim foarte inteligenți și pragmatici. Vrem puncte pentru o vacanță liniștită!”





În turul campionatului, UTA obținea cea mai importantă victorie de până acum din acest sezon, 1-0 împotriva Universității Craiova, pe Arena „Francisc Neuman”. Eroul acelei partide era Liviu Antal, a cărui lovitură de cap superbă l-a învins pe Pigliacelli și a adus trei puncte mari „roș-albilor”.

Mâine, arădenii joacă pe „Ion Oblemenco”, unde vor încerca să stopeze seria nefastă din ultima perioadă împotriva echipei lui Reghecampf, care, la rândul său, nu trece prin cel mai bun moment. „Craiova este o echipă foarte bună, foarte ofensivă. Cu siguranță, ne va aștepta un meci foarte greu cu o echipă care își creează foarte multe ocazii de gol, au demonstrat asta în fiecare meci. Sperăm să fim montați și să putem alerga în așa fel încât să putem să îi blocăm și bineînțeles să adunăm punct sau puncte. Au o posesie bună, care te macină, va trebui să fim foarte inteligenți și pragmatici. Nu cred că absențele lor nu vor putea fi înlocuite. Au un grup lărgit, cu jucători care îi pot înlocui pe oricare dintre cei absenți. Chiar dacă ambele echipe au un stil de joc ofensiv, nu cred că trebuie să comparăm meciul acesta cu cel împotriva FCSB-ului” e de părere Antal.

Forma slabă a echipei arădene, din punct de vedere al rezultatelor, a coincis și cu o perioadă fără prea multe realizări pentru Antal, care nu a mai înscris de la remiza cu Rapidul, din septembrie.  „În ultimele șase meciuri nu am acumulat foarte multe puncte, chiar dacă am prestat un joc bun, de calitate. Ne-am creat o grămadă de ocazii de a înscrie, dar, din păcate, nu s-a întâmplat acest lucru. Victoriile îți aduc entuziasm și altă încredere. Nici eu, nici colegii mei nu am avut reușitele pe care ni le doream. Dar, nu avem ce să facem, trebuie să ridicăm capul, trebuie să fim concentrați pentru ultimele două etape. Ne așteaptă două meciuri foarte grele, cu două echipe care se bat pentru play-off. Craiova e o echipă foarte bună, plus Voluntariul care, cred eu, e echipa campionatului în momentul de față, în cea mai bună formă.”

Dacă obiectivul vestiarului arădean la începutul sezonului era accederea în play-off, oltenii și-au dorit, ca de fiecare dată în ultimii ani, titlul de campioană. După 19 etape însă, cele două formații sunt despărțite de doar patru puncte. „Cu siguranță, Craiova își propune prezența în play-off, la fel ca și noi, am mai spus-o. După ce se vor înjumătăți punctele, deja vor fi alte discuții. Șansele lor la titlu depind și de ce rezultate vor avea până la sfârșitul campionatului. Noi ne gândim acum să acumulăm cât mai multe puncte în aceste două etape, pentru că vrem să avem o vacanță liniștită, atât noi, cât și clubul, suporterii” a încheiat Antal.

Fotbalistul sosit la Arad de la Zalgiris Vilnius la începutul acestui an a reușit două goluri și un assist pentru „roș-albi” în cele 18 partide jucate în acest sezon.

5 comentarii

  1. Pai daca, vreti sa aveti o vacanta linistita si noi suporterii,fanii acestei echipe UTA., atunci mai da si tu un gol cum la-i dat italianului si prin reusita ta s-au a vreunui coechipier UTA. sa castige s-au sa luati macar 1 punct . Dar am dubii mari pt. ca, arbitreaza Chivulete !!!

    0
    0
  2. Liviu Antal….Venit pe cai mari,speranta….Liviu,tu trebuie sa fii unicul tau critic,fata de tine,nu noi…Daca tie ti se par cifrele tale la UTA,ca fiind bune,atunci nu comentez..Sa stii ca totusi apreciez determinarea ta,de intrare de pe banca,nerv,sustinere…dar nu mereu iti iese…Per total,hai sa zicem…La UTA te-am fi vrut titular,nu de varianta de prin minutul 60,incolo…Alo,conducerea,Balint….Rad tribunele…Cand nu ne iese nimic,ne uitam pe tabela,urmand a sosi minutul 60-65,cand se stie singurul automatism.. intra Hora….Lemn,bata mereu,in afara de fizic,absolut nimic..si Antal,poate reuseste ceva…Nu este critica,nici jignire,doar o alta asteptare,eventuala.UTA va trebui sa-si plateasca pe alte criterii jucatorii,nu dupa palmares trecut in CV,din amintiri trecute,voalate…
    Nu sunt imberb,din partea mea sa marcheze la Craiova si la Voluntari doar Hora si Antal,voi fi cel mai fericit,pe victorii….Apoi Dangubici,merita si el travaliul,sa marcheze,doar ca fotbalul se joaca pe goluri,nu pe ratari enorme,imense…

    0
    0
  3. Liviule, convinge-l pe Gyusi sa te bage mai mult timp in teren, nu la fiecare meci doar din min. 75. Sincer, dupa golurile tale, ma asteptam si la cateva meciuri sa joci ca titular, dar n-au mai venit. Reteta asta a mers vreo 2-3 meciuri cu schimbarea in min. 75, dar apoi trebuia schimbat ceva fiindca atacul n-a fost mai eficient nicicand. E pacat, ca valoare aveti, dar ceva nu se leaga. Tu golgeter in Lituania, Hora a fost mai demult cu Pandurii, dar unde sunt golurile? Nu cred ca nu stiti fotbal…..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button