UTA Arad

Reghecampf nu a ocolit evidența: „Trebuie să fim realiști și să ne declarăm bucuroși cu un punct, ne-au fost mult superiori astăzi”





FC Universitatea Craiova a arătat ca o echipă de play-out în fața UTA-ei și a scos maximum din meciul din această seară. Laurenţiu Reghecampf a fost fair-play și a recunoscut că punctul e de aur pentru echipa sa, la maniera în care s-au desfășurat ostilitățile pe „Ion Oblemenco”.

Florin Iacob a avut ceva emoții doar la șuturile peste transversală semnate Koljic, Câmpanu și Ivan, altfel oltenii nevând niciun șut cadrat pe spațiul porții arădene. „Dezamăgire mare pentru jocul practicat, am fost foarte slabi din toate punctele de vedere. Trebuie să fim realiști și să ne declarăm bucuroși cu un punct. Au fost superiori la duelurile unu la unu, la contacte, cei de la UTA ne-au fost mult superiori astăzi. Poate pentru că au fost ceva mai agresivi unii dintre jucătorii noștri s-au speriat, iar UTA a știut ce are de făcut, au atacat mai direct spațiile și poarta. Nu știu de ce am arătat așa astăzi, am avut o ședință scurtă cu băieții după meci. Schimbările nu au dus un plus, am avut senzația că jucăm mai degrabă cu jucători în minus. Păcat, era ultimul meci alături de fani, trebuia să terminăm cu o victorie. În schimb, terminăm cu un gust amar, trebuia să jucăm cu ambiție, cu determinare, să facem un meci bun, dar…Acum ne gândim la ce este de făcut pe viitor. Nu putem să spunem că e criză, dar lipsesc jucători importanți, iar cei care intră nu reușesc să joace la nivelul la care jucam noi. Nu avem viteză, nu reușim să ieșim din apărare, cu mingi scurte, cu pase, le e frică să intre la minge, se vede cu ochiul liber. Toți fac parte din lot și trebuiau să se ridice la nivelul la care ne dorim”, a spus Reghecampf la flash-interviuri.

De acum, fostul fundaș lateral se gândește cum să-și adune jucătorii jucătorii pentru deplasarea de sâmbătă, de la Mediaș: „Trebuie să ne revenim zilele acestea și să mergem la Mediaș să câștigăm. În a doua parte a campionatului trebuie să punem osul la bătaie, să ridicăm nivelul, apoi să refacem jucătorii accidentați. Se văd absențele, a lui Găman, a lui Vlădoiu, care nu este refăcut, Bancu aleargă într-un picior. Koljici are o comoție, dar nu a ieșit nimic pe CT, sperăm să îl avem la următorul meci. Se mai întâmplă, a fost o lovitură la cap în duelul cu Erico. Mateiu are fractură și lipsește de mult timp, avem multe probleme deocamdată. Trebuie să încercăm să-i refacem pe toți și să-i pregătim la un nivel foarte înalt”.

Reghecampf  nu a mai dorit să vorbească despre titlu la Craiova. „În momentul de față, noi trebuie să ne gândim la play-off, ăsta este obiectivul și vedem mai târziu. Să fim realiști, la cum am jucat astăzi nu avem dreptul sa vorbim despre altceva. Mai avem o etapă, trebuie să mergem să câștigăm meciul, apoi vedem ce vom face în iarnă”, a adăugat „principalul” Universității.

„Leii” au fost fluierați la scenă deschisă de susținătorii lor. „Asta ar trebui să ne motiveze și mai mult, să dăm mai mult fiecare și să acumulăm puncte. Suntem bărbați, nu trebuie să fim supărați pe cei care au venit azi la stadion și și-au manifestat nemulțumirea, pe bună dreptate, pentru jocul nostru”, a mai afirmat Laurențiu Reghecampf.

FOTO: prosport.ro

 

2 comentarii

  1. Înaintea partidei declarai că sunteți obișnuiți că echipele care joaca împotriva Craiovei sa se apere,la câte șuturi pe poartă ați expediat l-ați întrebuințat serios,dacă nu apelam la celebra autobază a lui Cărțu nu cred că scoteam acest punct ?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button