UTA Arad

Vukcevic a „arat” banda dreaptă a UTA-ei, dar colegii săi nu au fost, din nou, în zi de gol: „Credem în play-off, jucăm bine”





UTA a remizat, 0-0, pe „Ion Oblemenco”, cu Universitatea Craiova, iar Marko Vukcevic a fost desemnat omul meciului. Internaționalul muntenegrean a făcut nenumărate curse în banda dreaptă, a oferit și centrări foarte bune pentru colegii din careu, dar aceștia nu au găsit plasa porții adverse. Totodată, oltenii nu au produs nimic pe plan ofensiv în zona lui Vukcevic.

În alte condiții, un egal pe terenul Universității ar fi fost un rezultat bun pentru UTA, dar nu și la cum s-au desfășurat ostilitățile în această seară. „Nu sunt fericit pentru că am fost ales omului meciului, căci nu am câștigat. Am dominat partida, am avut șanse, dar nu am marcat. Ne-a lipsit șansa, am irosit bune ocazii după un joc bun. Am venit să jucăm, am dominat la Craiova, deci suntem o echipă bună. Am creat multe ocazii în aceste ultime meciuri, dar a lipsit golul. Mai avem un meci, la Voluntari, unde sperăm să marcăm. Credem în șansa noastră la play-off, nu am avut noroc, dar jucăm bine”, a spus Vukcevic, cel care în tur oferise centrarea din care Antal a marcat golul de trei puncte al UTA-ei cu Craiova.

A fost primul meci ca titular al muntenegreanului după patru etape, el fiind accidentat la meciul cu FCSB, iar contra Botoșaniului a intrat la pauză în locul lui Baravykas. Apropo de fundașul lituanian, acesta nu a prins nici măcar banca de rezerve pe „Ion Oblemenco”, semn că Laszlo Balint i-a taxat la sânge prestația proastă din confruntarea lui moldovenii lui Croitoru.

8 comentarii

  1. Pana la urma se dovedeste ce spune Balint un teren bun ne aduce si un joc bun al echipei. Primaria/Recons ar trebui de urgenta sa schimbe gazonul acuma daca nu cel putin la vara sa nu mai fie gazonul asta.

    0
    0
    1. La vară??? Crezi ca se va putea juca pe el din ianuarie. O sa vezi ce va fi. Nu se va putea juca pe el, este mocirla goală. Tot se rupe. Singurul obiectiv din Arad care e filmat săptămânal la nivel național este stadionul. Ar trebui sa fie mândria noastră. Este incalificabil. Trebuie rezolvat de urgentă. E vorba de liga 1 nu lig 3. Râde țara de noi.Deja angajatii recons sunt teroriati de acest stadion. Au zis că daca stiau câte probleme sunt nu-l preluau. Este o bataie de joc. Nimic nu functioneaza cum trebuie si nici nu e gata pe exterior. Inca nimeni nu vine cu proiectul sa se vadă dacă s-a respectat. Eu când mi-am facut casă a trebuit sa respect proeictul. De la temelie pâna la acoperiș, tot. Fier la stâlpi exact ca in proiect.
      La stadion ce s-a respectat de a iesit cu atâtea probleme???

      0
      0
      1. Sam, eu nu-s de meserie si am dat termen vara fiindca poate iarna nu va fi la fel de bine pus. Ca decat sa-l puna iarasi in bataie de joc pe zapada/ploaie mai bine asteapta pana vara in pauza ca sa se prinda si bine. Dar cum zic nu-s de meserie daca se poate pune la fel de bine si iarna atunci sa inceapa de maine. Chestia ii ca trebe licitatie, caiet de sarcini urcat in Seap (sau cum l-o mai fi chema) si trece anul asta si apoi e prea putin timp pana pe 23.01 cand jucam cu Gazu sa se prinda.

        0
        0
      2. Stiu, nu te invinuiesc. Doar am vrut sa spun ca situatia e grava de tot. Din ianuarie vremea va fi mai rea ca acum, cu ninsori si ploi. Terenul va fi impracticabil si problema care ne doare cel mai tare, UTA pierde puncte acasă. Va mai pierde multe, nu pentruca e o echipă slaba ci pentruca nu stie juca pe mocirlă. Sa ințeleagă si cei care tot critica de ce UTA nu câstiga acasă. Din cauza gazonului. Nu e normal ca echipa sa nu facă antrenamente pe terenul pe care joacă din cauza ca tot se rupe.
        Ea trebuie să fie obisnuita cu gazonul, cu iarba de acasă cum era pe vremuri când UTA se antrena pe vechiul stadion.
        Balint tot a zis dar se pare că nimeni nu vrea sa priceapă de ce echipa nu se poate antrena pe FN?

        0
        0
      3. Si încă ceva, primăria a făcut stadionul apoi l-a confiscat. Ce tertip e acesta??? să plătească chirie??? Stadionul e casa UTA-ei. Bibarț si angajatii de la primărie trebuie să bată la ușă când vin pe-acolo, să întrebe dacă pot intra. S-au făcut ei stăpâni??? Conducerea si echipa trebuie să-și poată desfăsura activitățile cum vor pentrucă e casa lor. Si dacă ei cer schimbarea gazonului trebuie să acsulte si să-l schimbe urgent că ei joacă acolo nu primăria.
        Mass media trebuie să fie mai vocală cu acest stadion că nu-i în regulă ce se-ntâmplă.

        0
        0
      4. Sam noi vrem sa-l schimbe dar nu se va putea in iarna asta. La o Primarie nu merg treburile ca la o firma privata cum de ex la FCSB hotaraste Becali. El scoate banii daca vrea si face. Intr-o Primarie se bugeteaza treaba se face licitatie apoi contestatii se asteapta un timp cu oferta cea mai buna si apoi se schimba. Terenul nu se poate schimba acum oricat am vrea noi numai daca vine UTA cu bani de acasa din bugetul ei sau daca cineva cu bani din Arad isi asuma treaba asta cu acordul Primariei/ Recons. Nu vezi ca Primaria de la an la an da tot mai putini bani la UTA. Crezi ca e incantata sa mai bage bani in gazon? Ar fi bine daca s-ar putea face ceva cu asta un om/firma cu experienta sa poata sa-l faca pe asta bun.

        0
        0
  2. BIBART sa i-a legatura cu patronul de la SEPSI ca, acesta sa ii faca legatura cu FIRMA care au pus gazonul la Sf. Gheorghe care este unul formidabil de bun .

    0
    0
  3. Ai dreptate Flavyi. Inteleg perfect ce zici.Stim prea bine cât durează si o taiere de țeavă. Trebuie proiecte, licitații, proceduri complexe. Numai ca primaria trebuia să le fi facut pe toate până acum si să trecă deja la schimbarea gazonului ca problema e de 2 ani. Asta îi doare pe fotbalisti si pe noi cel mai tare. De ce se tergiversează. Până atnci ne bucuram ca UTA joacă in deplasare. Cine ar fi crezut??? Chiar ne bucurăm. De acolo sunt sanse mari de vicctorii si puncte…si joacă pe terenuri f bune.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button