Sporturi de contact

Arădenii Onișor și Petruț – învingători la Colosseum Tournament 29! + VIDEO!





Colosseum Tournament 29 „Dey Grand Prix” nu a umplut Sala Sporturilor „Victoria”  din Arad, dar adevărații iubitori ai kick-boxingului, veniți din toată țara, dar și din Ungaria, au fost acolo. Gala a început în jurul orei 16 și s-a încheiat 5 ore mai târziu, în ring intrând și patru luptători din orașul nostru.

Unul dintre ei chiar a deschis „balul”. În limitele categoriei, Cosmin Neagu a luptat împotriva lui Eric Orășanu. Emoțiile debutului în circuitul profesionist de kick-boxing și-au pus amprenta pe evoluția sportivului pregătit de Marcel Rus, care a trebuit să se recucunoască învins la puncte.

Ceva mai experimentat, colegul său de club (Dey Thai-Box), Ruben Onișor a luptat foarte bine la categoria 61 de kilograme. Daniel „The Ghost“ Muțiu a alergat mult în ring de fighterul arădean, care, însă, a punctat pentru decizia unanimă a arbitrilor. Onișor a ajuns la a doua victorie din trei partide la profesioniști.

Apoi, lipovanul Alexandru Ianţoc a încrucișat mănușile cu moldoveanul Ion Chirilov, în limitele categoriei 86 de kilograme. După o luptă aprigă, în care s-au împărțit lovituri de-o parte și de cealaltă, arbitrii au decretat egalitatea. Ianțoc e pregătit de Ruben Stoia.

În fine, revenirea în ring a lui Valy Petruț a durat doar 35 de secunde. Adică exact cât a stat în picioare maghiarul Pal Garaguly, care a pierdut prin KO lupta în limita categoriei +95 kg. Un croșeu de dreapta bine țintit a partenerului lui Adi Gafencu a făcut rapid diferența. Cert este că fighterul arădean a transpirat mai mult la încălzire decât în scurta partidă cu sportivul de peste graniță.

Tot prin KO l-a bătut și orădeanul Alexandru Lungu pe Vincent Liebregts (Olanda), în timp ce în ultima partida a serii, Mădălin Crăciunică a trecut de Vitalie Matei (Republica Moldova), la puncte.

În total, au fost 15 meciuri, transmise în direct pe DigiSport 3 şi FightBox, acestea fiind urmărite în 80 de ţări de pe patru continente. „Dey Grand Prix” nu putea avea loc fără sprijinul unor sponsori: Dey Security, Primăria Sântana, MMM Expressteam, Best Auto West, Pizza 5 Colţuri, Vonmaister, Adora Park, Inteco Holding, Sobrero, Grand Hotel Boutique, Maxximus, Helvetica Milk, Rostema şi Denistal.

Înregistrarea completă a galei de aseară, de la Arad, o puteți urmări AICI









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button