Fotbal juniori

Viitorul Arad și-a răsplătit performerii de la mic la mare pe final de an! + FOTO





După despărțirea de UTA, Giovanni Catanzariti a rămas în fotbal, dar la nivel juvenil. În urmă cu 7 ani, fostul președinte al echipei fanion a Aradului a înființat clubul Viitorul, care se laudă cu câteva generații bune de fotbaliști. Transferurile lui Dorinel Pop (2003), la CFR Cluj sau Mihai Miclean (2003), la FC Eindhoven sunt poate cele mai importante pentru gruparea „roș-albă”, care – însă – a propus și fotbalișiti la naționalele de juniori, precum Ionuț Pop (împrumutat la Cermei) sau Victor Melniciuc (transferat la Prosport Academy), ambii la Under 17.

De la vară, echipa de seniori a Viitorului va juca, în proporție de 99%, în Liga 4-a Arad și asta pentru că e lider detașat în Seria B a Ligii a 5-a și are un lot cât se poare de valoros. “Fotbal pe pâine este ceea ce au livrat sportivii noștri din echipa de seniori a clubului. Cu un parcurs perfect, fără nici o greseală, se uită de sus la următoarele clasate, așteptând începerea și minireturului pentru realizarea obiectivului, promovarea în primul eșalon județean!! Să aveți parte de un Crăciun plin de bucurii și împliniri iar noul an să vă aducă în primul rând sănătate tuturor și multe realizări pe toate planurile!”, a fost mesajul de sfârşit de an al clubului condus de  Gio Catanzariti.

Cu ocazia apropierii Crăciunului şi a finalului de an, conducerea clubului i-a tratat și recompensat cum se cuvine pe cei mici. Fiecare grupă de copii și antrenorii lor au primit un pachet din partea mascotei clubului, ajutorul lui Moș Crăciun în fiecare an. Toate acestea într-un cadru festiv, la restaurantul Hotelului Gio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button