Cluburi polivalente

Daniela şi Joao Monteiro au antrenament deschis cu arădenii pe 30 decembrie!





Daniela Monteiro Dodean a venit acasă, la Arad, cu ocazia sărbătorilor de iarnă şi le pregăteşte o surpriză iubitorilor tenisului de masă şi ai sportului în general chiar în preajma Anului Nou. Multipla campioană şi medaliată europeană şi de patru ori participantă la Jocurile Olimpice anunţă că va susţine joi, 30 decembrie, începând cu ora 17, un antrenament deschis la complexul „Emil Prokopecz” (str.Mihai Eminescu, nr.28), la care alături de sportivi ai secţiei de la CSM Arad (copiii de la grupa de peformanţă) sunt invitaţi toţi arădenii dornici să vadă la treabă marea campioană.

La antrenament vor mai participa şi soţul Danei, portughezul Joao Monteiro, şi el multiplu campion şi medaliat european şi mondial, participant la Jocuri Olimpice, dar şi fraţii Danei, Adrian Dodean, fost jucător de succes al Aradului şi României, acum el activând în Germania şi Cristian Dodean, antrenor al secţiei de tenis de masă a clubului arădean, dar şi sora Andreea Dodean cu soţul bulgar Stanislav Golovanov, jucător în Spania. De asemenea, în sală vor mai fi prezenţi şi alţi sportivi sau antrenori ai CSM-ului, precum Andreea Fistyulof, Bogdan Roman, Patriciu Muntean sau Radu Muntean.

Se pregătesc şi surprize pentru participanţi

Dana Dodean anunţă şi unele surprize pentru cei care vor veni joi la sală, la practic ultimul antrenament din 2021! Participanţii la eveniment sunt rugaţi să respecte normele medicale anti-Covid în vigoare, în principal purtea măştii de protecţie. La final, pe lângă surprize, spectatorii vor putea să schimbe câteva mingi cu Dana sau cu ceilalţi jucători, cu condiţia să posede încălţăminte sport. Aşadar, o frumoasă surpriză sportivă la final de an, cu probabil cea mai bună sportivă a Aradului a ultimelor două decenii în prim-plan. Altfel, după ce a petrecut Crăciunul alături de familie şi de cei dragi şi la fel se va întâmpla şi de Anul Nou, Dana Dodean va pleca spre Franţa, pentru că încă din ianuarie are meciuri în campionatul din Hexagon dar şi în Liga Campionilor!

csmarad.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button