Alte sporturi

Noul transfer de la Sportsin Arad are ceva în comun cu Simona Halep: Roșca a câștigat Roland Garrosul la juniori!





Jucătoarea de tenis Ioana Loredana Roșca a semnat actele de transfer pentru clubul arădean Sportsin, prezidat de Călin Moga.

Aflată pe locul 392 WTA, olteanca în vârstă de 25 de ani a optat pentru transferul de la clubul CSM Craiova pentru clubul arădean. Considerată o viitoare campioană de dublu, Ioana Roșca este singura, pe lângă Simona Halep, care a câștigat, la juniori, turneul de la Roland Garros, fiind considerată următoarea speranță după specialistele de dublu Andreea Mitu și Raluca Olaru.

„Pe Ioana a cunosc și o ajut de acum patru ani, după accidentarea urâtă de la un turneu din Franța, în finala în care făcea pereche de dublu cu Ana Bogdan, stând pe marginea terenului aproape 6 luni de zile. Locuind în Spania, am reușit să o ajut anul trecut să se repatrieze la Craiova, unde se antrenează, zilele astea reușind să obțină dezlegarea de la clubul oltean. Sper ca anul viitor Andreea și Ioana să aducă rezultate bune în turnee, ultimii doi ani fiind presărați cu restricții și anulări din partea WTA” a declarat Călin Moga, președintele clubului sportiv Sportsin Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button