UTA Arad

Craiova nu-și mai ascunde interesul față de Miculescu, dar în „pachet” ar mai putea fi intra doi utiști!





Mini-vacanța de Sărbători se apropie de final pentru formațiile din Liga 1. Marea parte dintre ele vor călători în Turcia pentru un stagiu de pregătire centralizat, înainte de reluarea meciurile pe puncte, între 21 și 24 ianuarie. Universitatea Craiova este una dintre cele mai grăbite echipe românești ce se vor muta în Antalya, încă de pe 3 ianuarie și Laurențiu Reghecampf  ar dori să știe pe cine contează.

Fiindcă FCSB nu a mai dat niciun semn în ceea ce-l privește pe David Miculescu, gruparea olteană nu-și mai ascunde intențiile. „Este un jucător interesant, un jucător bun în ultimul an, care acum a făcut multe progrese. Noi îl ştim de mult timp, a fost sub observaţia noastră si înainte, dar nu avea parcursul actual, cum l-a avut anul acesta. Orice jucător tânăr român este interesant şi normal că te interesează, nu numai el, şi alţii care sunt interesanţi din fotbaliștii români. Şi tineri, şi de perspectivă, valoroşi, buni, aşa că nu poţi să spui că nu te-ar interesa sau nu ţi-ar conveni, că nu ţi-ar plăcea”, a spus Sorin Cârțu, la TV Telekom Sport.

Universitatea Craiova a scăpat și de o eventuală licitație pentru golgheterul UTA-ei, cu toate că „oficialii”  arădenilor nu vor sta la discuții pentru o sumă sub 1 milion de euro. Doar că, din informațiile noastre, Mihai Rotaru încearcă să facă un o ofertă la „pachet”, în care să includă și doi fotbaliști ale căror contracte vor expira la vară. Aceștia sunt portarul Dragoș Balauru și mijlocașul ofensiv Roger jr. (25 de ani), acesta din urmă fiind și în „radarul” lui CFR Cluj. Evident, Laszlo Balint nu poate fi prea fericit că pierde trei dintre cei mai importanți jucători ai săi, cu toate că Balauru a fost mai mereu rezerva lui Iacob între buturi. Dar, până la urmă, vorbim despre al doilea căpitan al echipei, un jucător important în vestiar.

Sunt mai multe lucruri de pus la punct, inclusiv cu impresarii celor trei fotbaliști, dar asta numai după ce UTA se așează la masa negocierilor. Chiar Mihai Rotaru recunoștea că echipa sa are nevoie de întăriri în această iarnă, iar Miculescu și Roger se încadrează profilurilor căutate. „Vrem să acoperim două-trei posturi, un fundaș central este cel mai important, dar vrem și în față un jucător, care să acopere benzile, plus un mijlocaș. Mereu vrem să progresăm, să ne întărim”, spunea investitorul grupării oltene.

Cel puțin în cazul lui David Miculescu, conducerea UTA-ei așteaptă oferte concrete și din străinătate, în special din Italia, așa că nu se grăbește să renunțe la un fotbalist care la vară poate valora și mai mult dacă va continua să dea același randament sau chiar să și-l îmbunătățească.

FOTO: Claudia Carp

8 comentarii

    1. Dacă pune jos Rotaru 800000 îi dă UTA (Meszar) ca țucuru pă vremea lui Ceaușescu! Hai să fim serioși și să nu mai vorbim de milioane pe garduri!

      0
      0
  1. Bustea e unul din cei mai buni fotbalișt din țară, la fel ca Albu, am impresia că sunt anumite inerese…. Bustea de câte ori a jucat, a făcut-o foarte bine, mult mai bine decât mulți titulari, dar……
    Roger, are 25 de ani, cum să vinzi un asemenea jucător?
    Totul este….. Interes…. Curat, murdar…

    0
    0
  2. sa nu uitam ,man 500.000 euro,uta era in liga2,acum totul este la pret dublu,cu noii jucatori vom fi in play off,forza uta ,oriunde,oricand

    0
    0
  3. la anul si la multi ani–- frumoasa urare fara roger/minculescu/bustea
    renunti la antal/hora ca batrani ai fond de salar
    da ca nu atunci cred la multi ani liga 2
    2 inainyasi buni cat fac sa aduci…da doamne mince –nu o dat la Cartu

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button