UTA Arad

Laukzemis, al treilea internațional lituanian din lotul UTA-ei?





Până la urmă, UTA se va despărți de 8 fotbaliști, toți români, în această iarnă și se află în negocieri avansate cu patru jucători. Un fundaș lateral, un mijlocaș ofensiv de bandă și doi atacanți de careu.

Primul dintre ei ar putea fi prezentat peste două-trei zile, odată cu reunirea lotului după Revelion. Din informațiile noastre, arădenii s-ar fi înțeles deja cu Karolis Laukzemis, un vârf de 29 de ani și 1,88 metri. Asemenea lui Baravykas și Vorobjovas, acesta e component al naționalei Lituaniei, pentru care a jucat cel puțin 45 de minute în ultimele patru întâlniri,  cu Bulgaria, Elveția și Irlanda de Nord, din preliminariile Campionatului Mondial și în amicalul cu selecționata Kuweitului. În total, Laukzemis a adunat 27 de meciuri și două goluri în echipa națională a Lituaniei, ultimul în noiembrie 2020, 2-2, cu Belarus, în Liga Națiunilor.

În cariera sa, puternicul vârf” de picior drept a evoluat pentru echipele din țara natală: Atlantas, Palanga, Granitas și Suduva,  dar și în Letonia, la Jelgava, în Croația, la Istra, în Slovenia, la Tabor Sezana, în Malta, la Hibernians și în Kazahstan la Kaisar. Are două titluri de campion al Lituaniei cu Suduva (2017 și 2018), unde a înregistrat și cel mai bun sezon, 14 goluri în 31 de partide, în 2017.

Laukzemis a mai bifat și 9 meciuri în preliminariile Europa League, toate pentru Suduva, trecându-și în cont două goluri și două assituri. În ultimul sezon a marcat 8 goluri și a oferit două assist-uri în 25 de meciuri pentru Kaisar, în prima ligă din Kazahstan. Până la urmă, fosta sa echipă a retrogradat la finalul sezonului, de pe penultimul loc.









15 comentarii

  1. Minutele nemulțumirilor etapa de etapa , unde la cheltuieli notabile a rezultat cam același scor, se răzbuna la ceas de ridicat paharul. Pentru o noua era, să-i copiem pe greci, dând o dusca, sa dam cu paharul de pământ, sa piară rezultatele proaste !!

    0
    0
    1. De bine de rău a strâns in ultimii ani aproape 30 selecții la națională, chiar dacă și-a cam schimbat echipele. O șansă merită , poate se lipesc și aici vreo 5-10 goluri de el la ce fizic are

      0
      0
  2. LA MULTI ANI ARADUL !!! La multi ani tuturor UTISTILOR de pretutindeni. LA MULTI ANI UTA Arad !!! Sa fie intr-un ceas bun transferurile care se vor face . FORTA UTA Arad 2022 !!!

    0
    0
  3. asa după filmulete pe youtube si Dangubici părea extraordinar, Batha mai bun ca Naingollan si dacă scoatem cele mai bune executii a le lui Hora, Levandowski pare apá de Mocrea lângă Chivas de 5 stele

    0
    0
  4. Poate ne ajută acest atacant dar de fundaș nu cred că mai avem nevoie. Conducerea clubului UTA ar trebui să se orienteze si spre jucătorul de la Mediaș Ronaldo Diaconu acest băiat a vorbit tot timpul frumos de clubul UTA-ARAD. Decât să plătească clubul 3 jucători ca să stea pe banca de rezerve mai bine transferi un jucător cu pretenții dar bun și te folosești de el meci de meci . Prin rezultatele echipei si devotamentul echipei și jucători mai cu nume atragi suporteri și sponsori în jurul clubului. Dar oricum este o părere personală eu unul vă doresc un an sănătos și binecuvântat pt toată lumea.

    0
    0
  5. Nu inteleg de ce clubul UTA nu se orienteaza spre jucatori din campionatul Ungariei, jucatori care s-ar intelege verbal si cu Meszar si cu Balint, ar fi aproape si din punct de vedere geografic, si culinar, si climatic.S-ar adapta mult mai repede !

    0
    0
    1. La fel s-ar putea gasi jucatori in Serbia, zona Novi Sad, Kikinda, Pancevo, jucatori de calitate si fara prea mari pretentii financiare, dar care sa fie eficienti in Liga 1 si cu care sa ne atingem obiectivul de play-off.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button