UTA Arad

Nici Hora și Antal nu vor mai continua la UTA, Apostu se ocupă să le găsească echipe: „Mental, e greu de acceptat, vin patru jucători!”





Până la urmă, se poate vorbi de remaniere în cadrul lotului „Bătrânei Doamne” a fotbalului românesc. După Marius Tomozei, Florin Ilie și Cristian Bustea, care au și reziliat înțelegerile cu arădenii, pe picior de plecare sunt și doi dintre cei mai bine salarizați fotbaliști ai „roș-albilor”. Este vorba despre „veteranii” din ofensiva UTA-ei, Ioan Hora (33 de ani) și Liviu Antal (32 de ani).

Celor doi li s-a comunicat deja că nu mai fac parte din planurile lui Laszlo Balint, iar impresarul Bogdan Apostu se ocupă să le găsească alte echipe. „A fost un mic șoc pentru ei, mental e greu de acceptat, dar viața merge mai departe. O să încercăm să le găsim alte destinații importante, căci mai au multe de spus în fotbal. Atât ei, cât și ceilalți fotbaliști de care s-a despărți azi clubul UTA (n.a.Tomozei, Ilie și Bustea). Probabil, la UTA vom transfera alți patru fotbaliști, trei de profil ofensiv și un fundaș lateral. Primele nume le vom oficializa după Anul Nou, pe 3-4 ianuarie voi veni și eu la Arad”, ne-a mărturisit Apostu.

Până la urmă, Hora e al doilea golgheter al echipei, cu 4 reușite, în timp ce Antal a marcat și el de două ori în prima parte a acestui sezon, dar are și un assist.  Totodată, fotbaliștii sub vârstă,  Mociu, Călin și Mar sunt și ei pe „piață”, cel mai – probabil – pentru împrumut. Cert este că niciunul dintre acești cinci jucători nu vor mai pleca în Antalya alături de echipă pentru pregătirea de iarnă.

Odată cu ieșirea din schemă a acestor fotbaliști, raportul de forțe va fi net în favoarea jucătorilor străini din cadrul UTA-ei. Iacob, Balauru, Benga, Dima, Isac, Miculescu și Mercioiu rămân singurii fotbaliști autohtoni sub comanda lui Balint, asta în condițiile în care Hrezdac s-ar putea întoarce la Hunedoara, iar Mihai să joace până în vară la Chișineu Criș.

20 comentarii

  1. Doamne ajută!!! Am scăpat de ratangii Ligii I .Bun se știu cei 5 ,care mai sint ceilalți 3 ,juniorii ??? Atacantul Lituanian mi se pare bun ,are fizic șuturi puternice și simțul porții ,are și ceva viteză în plus față de Hora ,oricum este peste Miculescu .

    0
    0
          1. Avem emotii,sincere,despre amenintarile tale,de ne cacam pe noi,emotional…Ai grija,sunt publice…Ti le asumi…sunt scrise si stocate…Transpiram de frica ta…Tremuram,pur si simplu….:-)))

            0
            0
    1. Chiar dacă ratează, totuș, se pare că este pe placul lui Gyuszi. E un băiat de caracter si aleargă mult să-și ajute echipa. Mi-aș dori f mult să înceapă să dea si goluri pentrucă merită. Să vedem cum va fi cu cei nou veniti.

      0
      0
      1. Nu ca rateaza mult, rateaza tot. Daca e nevoie de cineva sa alearga mult sa aducem un maratonist ca Dangubic oricum nu e nici el fotbalist

        0
        0
  2. Le multumim pt perioada petrecuta la UTA si le dorim succes pe mai departe!
    Ca sunt multi sau putini romani in lot nu are importanta, se joaca pe valoare si oricum nu e exclus sa fie inlocuiti, tot cu romani adusi de la alte echipe sau aradeni ai UTA-ei imprumutati in liga 3 sau a 2 a.

    0
    0
  3. nu stiu ce vremuri frumoase vor fi sper sa se reuseasca aducerea nuor jucatori consacrati problema nu sunt doar jucatorii si tactica lui balint e cam paguboasa!

    0
    0
    1. i mie. Numai că în ultimul timp parcă a lăsat-o mai moale. N-a mai fost arma secretă, nu l-a mai scos pe Gyuszi și echipa din încurcături. Multumim Liviu Antal! Golulurile tale cu Craiova si Rapid rămân în memoria noastră. Ai fost serios doar că vârsta nu iartă pe nimeni. Sănătate tie si familiei tale!

      0
      0
  4. Este solutia optima cand vrei sa aduci jucatori de calitate si sa nu cresti cheltuielile atunci cand ai un buget limitat.
    Aceasta miscare -chiar daca este un pic riscanta la mijlocul sezonului- ne arata ca UTA are ambitii mai mari decat locul actual din clasament .
    Hai UTA

    0
    0
  5. Eu nu știu ce se întâmplă la UTA, dar nu pare nimic in regulă, anumiți jucători joacă deși au randament slab, iar noi dăm afară jucători buni cărora nu le-ai dat nici o șansă….. Ceva pute rău la UTA.
    Nici nu vorbesc de Albu…. Iar acum Bustea, care e un jucător foarte bun.
    Dai afară 8 și aduci 4 interesant, nu?
    Sistemul de joc…. Ha ha ha! e bazat doar, pe…. Să nu luăm gol, atac,, zero ” adică, atacam dacă putem și poate iese ceva…. Trist…. Tare mă tem, că UTA este condamnată, atâta timp cât conduce Balint cu Apostu… Eu cred că ceilalți nu au nici un cuvânt de spus.
    HAI UTA!!!

    0
    0
  6. Nu fii asa de pesimist, conducerea a facut ceea ce trebuie ,a facut schimbarea atat de necesara. Sunt convins ca, UTA. va arata mult mai bine. FORTA UTA Arad !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button