UTA Arad

L-au urat de la 2000 de kilometri distanță!





Dacă ieri l-au sărbătorit pe mezinul Ioan Vermeșan, cu ocazia onomasticii, astăzi utiștii i-au trimis un gând bun unuia dintre apropiații echipei. De la două mii de kilometri distanță, Laszlo Balint, colegii săi din stafful tehnic și medical, dar și jucătorii i-au urat „La Mulți Ani” lui Silviu Turc, cu ocazia împlinirii a frumoasei vârste de 50 de ani. S-a întâmplat la finalul ședinței de pregătire susținute în încăpătoarea sală de forță de la Hotelul Titanic Deluxe Golf, din Belek, acolo unde „roș-albii” s-au protejat de ploaia torențială ce cade de azi dimineață și care a și amânat pentru mâine, la ora 10, amicalul cu belgienii de la Charleroi.

Cunoscut om de afaceri, Silviu Turc, a susținut mai multe echipe de fotbal din județ, având – bineînțeles – o slăbiciune pentru „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc. E persoana care niciodată nu spune nu și tocmai de aceea e atât de apreciat de utiști.

2 comentarii

  1. Mâine, poimâine avem o săptămână de cantonament dar jucătorii anunțați ca și transferați nu se vad …. oare bani are clubul????

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button