UTA Arad

Easton Ongaro și Philip Otele, noile achiziții ale „Bătrânei Doamne”?





UTA este pe cale să-și întărească lotul cu doi fotbaliști ofensivi, care vor ajunge în Antalya alături de impresarul Bogdan Apostu. Din informațiile noastre este vorba despre atacantul Easton Ongaro și „aripa” Philip Otele.

Ongaro e canadian cu pașaport italian, are 23 de ani și are 1,98 metri. E golgheterul all-time al campionatul Canadei, care există din 2019, autor a 25 de goluri în trei sezoane. Masivul „vârf” de picior stâng a evoluat și în Europa, la Vendsyssel, în liga a doua daneză, unde a înscris de două ori în 7 partide. În Canada, Ongaro a mai evoluat la AB Golden Bears și Cavalry FC, înainte de a junge la FC C Edmonton, de unde ar trebui să vină acum la UTA. E cotat la 200 de mii de euro de transfermarkt.

Otele, în schimb, e un fotbalist nigerian de bandă, care are 22 de ani și vine de la FK Kauno Zalgiris, din prima ligă lituaniană. Junioratul și l-a făcut în Anglia, la Teesside University si Wolverston FC. E din 2019 în Lituania, a evoluat în 70 meciuri și a înscris 13 goluri în toate competițiile, campionat și preliminariile Europa și Conference League. Evoluează în special în stânga liniei de mijloc, dar poate fi folosit și în dreapta. Oricum, Laszlo Balint a jonglat cu mijlocașii săi laterali, Miculescu și Roger jr., în prima parte a campionatului. Philip Otele e cotat la 300 de mii de euro de transfermarkt.

Cei doi fotbaliști îi înlocuiesc în lotul UTA-ei pe Ioan Hora și Liviu Antal, care nu au  mai intrat în planurile lui Laszlo Balint și s-au despărțit amiabil de arădeni.

27 comentarii

  1. Felicitari conducatorilor UTA-ei,sunt jucatori tineri si se pare si de valoare.In sfarsit,au adus jucatori tineri,nu pensionari.Daca vor da 6 goluri de caciula ,vom fi in play-off……..

    0
    0
    1. Si Dangubici e tanar, dar unul care nu stie sa marcheze. Sa nu ne grabim cu …felicitarile, pina nu vedem ce pot. Oricum faptul ca Balint a ales doi atacanti inalti, ne cam arata ca in careul advers…vom ajunge mai ales…pe sus. Da Doamne sa fie bine !

      0
      0
  2. Doi jucători tineri, masivi si totusi destul de tehnici….Doua promisiuni, însă parcă cu totii ne doream certitudini. Să speram totusi ca se va ” lipi ” golul de ei si ne vor ajuta să marcăm cât mai mult, desi oricat de slab ar fi fotbalul Romanesc nu îl putem compara cu cel din Canada sau Lituania.

    0
    0
    1. Roger venit din Letonia nu joaca?
      Toti urmarim ce se intampla la Botosani cauta un pic sa vezi pe unde au jucat no name-urile lu aia care is fotbaliti cam toti

      0
      0
      1. No name-uri?
        Ongenda – PSG
        M. Santos – FC Porto
        Edjouma – Lorient
        Dawa – Gil Vicente
        Nu zic eu ca au facut cariera la acele cluburi insa simplul fapt ca au trecut pe acolo ne spune ceva despre valoarea lor. Am avut incredere in Bogdan Apostu inca de la inceput in privinta transferurilor si ma bucur ca aduce jucatori tineri insa am schimbat o gramada de atacanti de cand suntem in prima liga si tot fara folos….deci permite-mi sa fiu acum sceptic in privinta noilor achizitii din atac desi ca oricare dintre noi imi doresc sa reuseasca orice jucator ne apără culorile indiferent ca e Român sau din Burkina Faso.

        0
        0
        1. da pentru mine sunt no name-uri atat timp cat au facut juniorate ( dar nu total ci au trecut pe acolo nu poti sa spui ca au fost produsi de aia)
          M. Santos are vreo doua luni la Porto la tineret
          Malcom Edjouma are vreo 20 de jocuri in ligue 2 la vreo 4 echipe
          Dawa a jucat in Letonia inainte sa vina la Botosani
          Ongenda da este mai cunoscut dar cat ai stiut de el inainte sa vina la Botosani
          Realist fiind cat ai stiut de acesti jucatori inainte sa vina la Botosani?

          0
          0
          1. Pai toti din Liga 1 sunt no name-uri daca e sa o luam asa…doar Julio Baptista era mai titrat venind si el sa se pensioneze la noi. Jucatorii din Liga 1 sunt adusi de diversi impresari care prezinta niste cv-uri si niste imagini cu acei jucatori, stiut fiind faptul ca fotbalul Romanesc nu isi permite prea multe activitati de scouting. Daca ai in CV trecut PSG mie imi prezinti mai multa incredere decat daca scrie FC Edmonton. Dar chiar si asa eu sper ca din cei 3 atacanti nou veniti macar unul sa fie un golgheter pur sange.

            0
            0
  3. Români de români! Viitor de aur UTA noastră are! Acronimul UTA capătă o nouă valență semantică: Uniunea Talentelor (lui) Apostu! Ha, hai, ha!

    0
    0
      1. UiTe Apă Caldă Menajeră unde era…. Nici tu nu crezi în trio-ul Meszar Balint Apostu… Fii sincer! De 2 ani este o rețetă răsuflată și eșuată…. Nu vedeți asta?

        0
        0
        1. Dimpotriva, eu absolut cred in acest trio! Au adus UTA in Liga1 unde e foarte aproape de un loc playoff. Daca intrau ocaziile cu poarta goala eram pe locul 5. Cine nu vede asta e rupt de realitate. Da, se poate mai bine, eu as da afara pe Dangubic, dar nu pe Balint, Meszar sau Apostu

          0
          0
          1. A fi aproape de play off, nu-i acelasi lucru…cu a fi „in”. UTA va juca- mai mult ca sigur- din nou, in play out, si acolo valorile sint cam egale. Doar Clinceniul imi pare ” condamnat”, dar mai ramane un loc de retrogradare directa, plus doua de baraj. Si cum ne-am umplut de rahat cu Filiasul…nu cred ca UTA poate fi sigura ca bate sigur…pe cineva.

            0
            0
        2. Răsuflată cum? Comparativ cu Real, Barca, Manutd și alte cluburi cu același buget ca și al nostru ?
          Abia ne-am scos capul în Liga 1, jucăm mai bine decât acum 2 ani, avem stadion ok. Nemulțumiți sunt destui.

          0
          0
  4. Jucatori tineri ,sper si talentati pe care ii asteptam sa se integreze cat mai repede in echipa si sa ajute UTA. pt. ca, este nevoie mare !!! Le doresc mult succes. FORTA UTA Arad !!!

    0
    0
  5. I- am vazut video pe Yotube atat pe Otele cat si pe Ongaro si la ce am vazut,sunt niste jucatori buni cu calitati , mai ales Otele un jucator foarte tehnic dar si Ongaro ,un jucator inalt si destul de bun in fata portii avand si el o tehnica buna !!!. Eu zic ca, o sa faca o treaba buna la UTA.si o surpriza placuta pt. noi fanii UTA-ei !!!

    0
    0
    1. Am vazut doar citeva clisee, din astea nu poti sa tragi concluzii. Doar cind joaca si ii vezi cu ochii tai poti trag concluzii.

      0
      0
  6. am studiat un pic pe youtube ….otele ii tehnic are ruperi de ritm un jucator interesant le trebuie un pic de timp de acomodare dar cu sustinerea publicului si al coechipierilor eu spun ca vor face treaba buna forza uta

    0
    0
  7. Dar ceva jucatori care au confirmat la nivelul ligii 1 macar nu isi permite si uta sa aduca? Tot doar cu sperante… si sa nu uitam jucatori gen Wagner care dupa 2-3 meciuri a si plecat….
    Asta e ne asteapta playout si la vara mai dam 6 jucatori afara…

    0
    0
  8. Jucatori tineri,nu Crai de la rasarit,cifre rezonabile,totusi nu excelente..Oricum,nu Elefanti expirati…Cat aport vor aduce,nu putem sti,INCA,dar exista sperante mari…Varsta ii avantajeaza enorm si dorinta de afirmare,probabila,nu de rodaj,nu au timp de un rodaj..Modestie si multa munca…Nu stiu cum se vor adapta in putinul timp ramas…Sa speram ca foarte bine…Pioni au venit,doriti din nou…Mai departe iar depinde de profesorul de Sah,strateg,Mister Balint…Este a nu stiu cata oara cand cere,primeste imediat…Daca nici acum nu este bine,atunci..drum bun Mister Balint,din bun simt,sa ne pupam la gara spre Brasov..Nici Apostu nu te mai poate ajuta…Inseamna ca are o problema didactica majora si atat poate….Am scapat de ranjetul idiot al lui Hora,in sfarsit…Ce oferte sa aiba,supra-licitate?Ce oferte????La Sibiu…insolventa?Va freca banca pe acolo si isi va reconsidera acel ranjet animalic notoriu,cu care ne-a exasperat…Sa fim seriosi…Drum bun Elefantule…Ne-ai omorat ficatii…Toaca-i si altora….

    0
    0
    1. Nu te onorează deloc aceste remarci pline de venin, așa-zisule Giro, dar de la tine ne putem aștepta de la orice. Ai evoluat în mârlănia cu care ne.ai obișnuit… Nu mai dai credit lui Apostu că doar el l.a adus pe Hora și pe majoritatea stimulanților de fotbal…. În sfârșit ți.ai dat seama că Balint e strateg…. Profesor de șah…. cu ghilimelele care ți.au scăpat…. Țucudean George zicea că i.ar plăcea să vadă mai mulți arădeni la UTA… Țucudean Marius oare, de ce s.a retras? Pe nea Feri Tisza îl consultă cineva vreodată? Sau doar pe ,, directorul” Academiei? Trăiască YouTube… ce nevoie mai avem de Apostu?
      Și apropo… APORT înseamnă a aduce! Și.a adus aportul e un non sens! Poate s-ar potrivi.. A avut un aport!

      0
      0
    1. Asta cu Otele e o dubla lovitura. Si in caz ca Roger pleaca. Din ce vedem pe youtube e chiar mai tehnic decat jr in regim de viteza. Sa vedem si daca are rezistenta si pregatirea fizica a lui Roger de a alerga 90 min pe teren

      0
      0
  9. Toate bune si frumoase ,doar sa rezistam cu bugetu si sa nu ajungem cu datorii ,ca atunci iar o fi un bd la munte si la mare si o luam de la capat.
    Ar fi pacat la ce emulatie a produs accederea in prima liga,ca daca facem doar datori si nimic mai mult va fi jale rau,atata timp cand nu ai un buget bun si tre sa fi cumpatat .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button