Superliga

Tomozei va juca pentru salvarea de la retrogradare în tricoul lui Dinamo!





Ceea ce sportarad.ro anticipa în urmă cu o lună de zile s-a concretizat astăzi. Marius Tomozei a devenit noul jucător al lui Dinamo, care a bătut concurența celor de la CS Mioveni, acolo unde fotbalsitul s-ar fi reîntâlnit cu Alexandru Pelici.

Clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare a anunțat acordul cu fostul fundaș dreapta al UTA-ei, care a semnat un contract până în vara lui 2023 cu „câinii roșii”. Tomozei ar putea debuta în tricoul lui Dinamo mâine, de la ora 12:30, când trupa antrenată de Flavius Stoican o va întâlni chiar pe CS Mioveni într-un amical, la Buftea.

Apărătorul s-a despărțit în această iarnă de UTA după doi ani și jumătate petrecuți la Arad, în care a strâns 52 de partide, un gol și cinci assist-uri în toate competițiile. În actualul sezon, fotbalistul de 31 de ani a jucat în doar patru meciuri, fiind exclus de Laszlo Balint din lotul primei echipe după eșecul suferit de arădeni la Filiași (0-1) în Cupa României.

Tomozei a semnat înțelegerea în prezența președintelui bucureștenilor, Iuliu Mureșan și a impresarului Bogdan Apostu. Acesta din urmă va călători în această seară în Antalya, cu doi fotbaliști cu profil ofensiv care vor întări echipa lui Laszlo Balint.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button