Fotbal judetean

Sântana transferă din Liga 3-a: Bercu și Trabalka – primele cadouri ale Unirii pentru noul antrenor!





Început de an cu destule mutări la Unirea Sântana. După despărțirea de Radu George și numirea lui Ștefan Boroș în postura de antrenor principal, „roș-negrii” au oficializat și primele transferuri, care au fos urmate și de două „divorțuri”. Conducerea clubului a renunțat la serviciile timișenilor Andrei Cernat și Laurențiu Berar și și-a asigurat serviciile lui Marcel Bercu și Kevin Trabalka. „În primul rând, am vrea să le mulțumim pentru tot ceea ce au făcut pentru clubul nostru lui Cernat și Berar. Despărțirea de ei e provocată doar de chestiuni legate de buget, sunt fotbaliști care veneau la antrenamente și jocuri din alt județ și am reușit să aducem în locul lor doi arădeni, pe aceleași posturi. Este vorba despre Marcel Bercu și Kevin Trabalka, doi fotbaliști care în prima parte a sezonului au jucat cu succes în Liga 3-a și în care avem mare încredere”, ne-a mărturisit Cătălin Puia, managerul „uniriștilor”.

Într-adevăr, Bercu a evoluat în prima parte a sezonului la Gloria Lunca Teuz Cermei, unde, deseori, era rezerva lui Iuga și Pop, acesta din urmă fiind unul dintre cei trei juniori cu care Flavius Moisă e obligat să înceapă întâlnirile oficiale. Așadar, fundașul central de 27 de ani vine sub formă de împrumut de la Cermei, cu acordul Șoimilor Lipova, formație de care – de fapt – aparține și unde se va întoarce în vară. Tot de la Lipova sosește la Sântana și Trabalka, dar, de această dată, vorbim despre un transfer defintiv. „Vârful” de 25 de ani crescut de UTA, care a debutat în Liga 1 în tricoul lui Dinamo, nu a mai dorit să continue sub comanda lui Flavius Sabău, care s-a și orientat rapid spre alți doi atacanți din județul nostru, Nicu Modan (Crișul) și Alex Capătă (Pecica).

Obiectivul stagional al Unirii este rămânerea în zona play-off la finalul sezonului regulat. Cu patru etape înainte de finele sezonul regulat, Sântana e pe locul 4 în clasament, cu 4 puncte mai multe decât ocupanta poziției a 5-a, CS Glogovăț și mai are de jucat cu Beliu și Ineu, în deplasare, respectiv Păuliș și Socodor, acasă, la Olari. Echipa va demara pregătirea de iarnă în ultima zi a acestei luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button