Fotbal feminin

„Leoiacele” încep play-outul pe 6 martie, acasă, cu Universitatea Galați! Cupa – singurul obiectiv al arădencelor în partea a doua a sezonului!





În această dimineață, la Casa Fotbalului, a avut loc tragerea la sorți a meciurilor din play-off-ul și play-out-ul Ligii 1 Feminin! În urma eșecului suferit în ultima etapă a sezonului regulat, 0-2 cu CSM Alexandria, AC Piroș Security Arad rămâne să lupte pentru salvarea de la retrogradare la primăvară, cu toate că cele 18 puncte acumulate ar trebui să o țină departe de pozițiile 11 și 12 ale clasamentului, ocupate de U. Galați și CSȘ Târgoviște, formații ce au strâns doar 3 puncte.

Așadar, „leoaicele” au aflat în ce ordine își vor întâlni adversarele în play-out. Totul începe pe 6 martie, într-un meci pe teren propriu cu codașa din Galați. În tur, Piroș Security vor mai juca cu Banat Girls (afară), CSȘ Târgoviște (acasă), Fotbal Club Baia Mare (afară) și Ladies Târgu Mureș (acasă), urmând ca în retur să aibă parte de trei deplasări și doar două confruntări acasă.

La această oră, e greu de anticipat cum va arăta lotul arădencelor pentru sezonul de primăvară. Fundașul Lidia Șuveț a plecat deja, iar căpitanul Elisa Bozian are o ofertă importantă de la Heniu Prundu Bârgăului. Deocamdată, antrenorul Dan Cuedan nici măcar nu a fixat ziua reunirii pentru pregătirea părții a doua a sezonului. Adevărata miză pentru „leoaice” în partea a doua a sezonului e Cupa României, acolo unde „roș-albele” au trecut de Poli Timișoara pentru un loc în 16-imi.

Iată cum arată programul complet a primei etape din Liga 1 feminin în noul an:

PLAY-OFF

U Olimpia Cluj – Heniu Prundu Bârgăului

Vasas Femina Odorheiu Secuiesc – Politehnica Timișoara

CSM Alexandria – Fair Play București

PLAY-OUT

Ladies Târgu Mureș – CSȘ Târgoviște

Fotbal Feminin Baia Mare – Banat Girls

Piroș Security Arad – Universitatea Galați 

Clasamentul de la care se pleacă la drum în faza a doua a Ligii 1 la fotbal feminin









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button