UTA Arad

UTA, resemnată în privința transferului lui Roger jr. la CFR: ”Au oferit un salariu și o primă la semnătură mult peste noi”



De astăzi, Laszlo Balint are sub comanda sa un fotbalist care știe exact unde va evolua începând din vară. Roger jr se va despărți de UTA, după ce a semnat cu CFR Cluj, profitând de faptul că a intrat în ultimele 6 luni de contract cu arădenii. Mutarea a fost anunțată de impresarul Bogdan Apostu, din Antalya, în urmă cu aproape două ore.

Conducerea clubului UTA a reacționat, la rândul ei, precizând clar că nu ar fi putut concura din punct de vedere financiar cu campioana en-titre a României. ”Clubul nostru respectă și înțelege decizia jucătorului Roger Junio Rodrigues Figueira de a semna cu un alt club din sezonul următor, este dreptul și alegerea lui fiind în ultimele 6 luni de contract. Clubul cu care a semnat, a oferit o sumă mult, mult peste suma oferită de clubul nostru pentru prelungirea contractului, atât salarial cât și primă la semnătură” – se arată în comunicatul postat de gruparea arădeană pe site-ul oficial.

Mai departe, rămâne de văzut dacă Dan Petrescu va insista să-l aibă mai repede sub comanda sa pe Roger jr., iar acest lucru s-ar putea rezolva cu o sumă de transfer oferită UTA-ei în această iarnă.









26 comentarii

  1. Ok si care e strategia pe mai departe ca din ce se vede din campania de transferuri din iarna mergem tot la fel, aducem jucatori ieftini de care nu a auzit nimeni care daca confirma vor pleaca gratis la alte echipe pe salarii mai mari … si buna si gluma aia cu „UTA nu are probleme cu renegocierea contractelor. Cine a mai fost dorit la club a și rămas” . Am vazut cum au ramas si Albu si Moldovan sau ei nu au mai fost doriti…

    0
    0
    1. Hai să nu fim absurzi. Era clar că nu puteam să-l ținem atâta timp cât concuram cu CFR. Strategia este la fel ca al celorlalte echipe (vezi Botoșani), care se autofinanțează. Când vom avea și noi un investitor ca și CFR, atunci vom discuta altfel. Din păcate asta este.

      0
      0
      1. In sfarsit cineva realist! Foarte corecta precizarea, bravo!
        Pentru ceilalati care comentati aiurea fara sa aveti habar… am o intrebare: altceva in afara de aruncat cu rahat stiti?

        Si legat de Apostu… ce plm vreti!!!!???? care din voi lucrati pe gratis!!!?? sunteti nebuni sa mor io. Normal ca omul isi vede interesul. Deocamdata, UTA e ok din colaborarea cu el, asa cu plusuri si minusuri, asa ca ciocul mic si joc de glezne, ca va omoara invidia.

        0
        0
        1. Dar tu cu ce echipă ți ca după vorbele tale cred ca ești fan CFR și Apostu tu nu ești Utist spune ce a câștigat UTA de pe urma jucătorilor plecați și impresariati de Apostu marele impresar și contracte pe un an ce a câștigat clubul UTA nimic a câștigat un ban de pe urma jucătorilor plecați așa că ar fi bine sa vezi de treaba ta

          0
          0
          1. Imi place cum imi spui tu, fanul cui sunt… UTA prin Apostu a castigat locul in liga 1 si oportunitatea sa lupte pt playoff, dar na daca vrem champions league atunci e altceva… ai rabdare si vom ajunge si in postura sa vindem jucatori

            0
            0
      2. Ai perfectă dreptate.Mai sânt unii pe aici care nici la stadion nu vin dar au fel și fel de pretenții .

        0
        0
  2. Asta se intampla cind Apostu isi vede de interes :: „CFR Cluj a anunțat transferul mijlocașului ofensiv Roger (25 de ani), în prezent fotbalistul celor de la UTA. Înțelegerea inițială e valabilă din vară, după ce îi va expira contractul cu arădenii, dar liderul Ligii 1 încearcă să îl aducă de acum, contra unei sume de bani. ” Clubul UTA pierde unul dintre cei mai buni atacanti din ultimii ani.

    0
    0
  3. Dacă eram mai siguri de un play-off, plecau poate și mai mulți. Rulajul de jucători e caracteristic vremurilor. Contribuie mult insuccesul unui obiectiv, dar nici varianta câștigătoare nu scapă. Ca la antrenori. De 8 ori italianul la Craiova. Balint pare antrenor de top. Exista și rulaj cu plus. Botoșani. Pare ca pleacă un colonel și vine un sergent. Nimeni nu se uita în rănită. Acolo poate fi și un baston de mareșal.!!

    0
    0
  4. Of, dar vai, moderatorii la datorie, șterg comentarii cu unele critici, carevasăzică totul la club merge strună.
    Bine, mă…ați dat de gust, Luciane, stați voi și cântați-le ode, dar nu uitați…presa este cancerul lumii actuale, iar văi, ăștia mai in vârstă, care l-ați prins destui ani pe nea Nicu, ne demostrați chiar și azi de ce au fost posibile unele orori de pe vremea aia.

    0
    0
  5. După meciul cu CFR Roger nu prea a mai jucat nu știu ce!Chiar in unele meciuri te întrebai dacă e pe teren! Chestia ca vezi doamne conducerea greșește și ca nu e profesionista e greșita părerea mea! Aduci un jucător te intrebi ce faci cât ii faci contract, cât ii dai pe luna , dacă nu confirma și vrei sa scapi de el trebuie sa plătești rezilierea contractului și el nu vrea rezilierea te trezești ca plătești un jucător care nu te mai folosești de el, dacă confirma vrei sa ii reînnoiește contractul și el nu vrea ca știe ca are oferta cu mult mai buna din alta parte și nu te poți pune cu oferta făcută de alt club ce mai poți face! Uitati la situația de la Barcelona, iau adus pe Coutinho pe o suma astronomică și nu au știut cum sa scape de el ca nu a confirmați ce salar avea, dembele nu vrea sa își prelungească contractul deși a fost tot accidentat! Aici tine și de caracterul jucătorului! De ex daca Roger avea caracter sa zică bă UTA ma adus aici CFR vrea sa îmi dea cu mult mai mult hai sa cădem la o învoiala îmi prelungesc contractul cu voi și ma lăsați sa plec și luați și voi o suma buna de bani după mine ca sunt recunoscător acestui club și suporterilor dar așa și Roger acum și Rusu anul trecut au ales doar pt ei

    0
    0
    1. Cu siguranta s-a mai discutat intre timp cu el pe unde scurte. Asta e viata de fotbalist de pe alte meleaguri cand esti plecat in lumea larga, esti profesionist si joci pentru cine te plateste mai bine ca sa iti asiguri traiul tie, familiei apropiate si sa ii ajuti si pe cei de la mii de km distanta din tara natala.Chiar si bastinasii nostri , se muta de la o echipa la alta in functie de beneficiile pe care le au.Nimeni nu merge din Romania in Emirate, de dragul Emiratelor, sau in Arabia Saudita, de dragul Arabiei Saudite, sau in Kazhasta, sau in China, etc.Toti doresc sa se realizeze din punct de vedere financiar, pentru ca pensionarea la fotbalisti e la varsta de 32-35 de ani.Din ce castiga pana la aceasta varsta , cu aceea traiesc tot restul vietii impreuna cu familiile lor.

      0
      0
  6. Imi pare foarte rau ca, a plecat ROGER. Era de asteptat. O pierdere mare pt. UTA.Acuma o sa vedem daca acesti 2 jucatori veniti ,o sa il faca uitat pe Roger ?

    0
    0
    1. Din vorbe se aude ca s-ar putea sa vina la UTA chiar si Alibec pana la vara, plus inca un jucator care nu intra in vederile lui Dan Petrescu !

      0
      0
      1. Alibec e imprumat de CFR, deci nu-l pot da mai departe. Oricum nu e un jucator pe care sa-l vrem in echipa. E prea capricios, si risti cu el sa rupi vestiarul.

        0
        0
  7. E clar ca un fotbalist va merge tot timpul acolo unde e mai bine platit. Au 10-15 ani in care sa-si asigure traiul pentru urmatorii 50 sau cati or fi.

    UTA nu e in situatia in care sa poate oferi contracte foarte mari, doar pentru a tine de un jucator. Decat sa ajungi in situatia unora ca Medias sau Clinceni, mai bine te acoperi cu ce ai si nu te intinzi mai mult.

    Sa-i fi oferit lui Roger cine stie ce salariu doar in speranta ca il vinzi cine stie cand pe cine stie ce suma, e doar un risc nejustificat. Cine iti garanteaza ca nu se accidenteaza, sau ca o sa-ti ofere cineva nu stiu ce bani pe el.

    In fond, pentru absolut niciun jucator nu merita riscata fragila stabilitate financiara pe care o avem.

    A fost si sper ca va mai fi util echipei, dupa care strans mana si sanatate. Asta este fotbalul.

    Apoi astia care o tot dati cu loialitatea, voi de cate ori v-ati schimbat serviciul, sau sa cred ca sunteti in acelasi loc, ori pe aceasi pozitie din prima zi de munca, plini de recunostinta pentru angajator?

    0
    0
    1. 1 De roger n-a auzit nimeni pana a venit la UTA din Lituania. 2. Roger a plecat in lume ca sa-si castige un trai mai bun pentru familie si pentru cei amarati din Brazilia. 3. Daca ajucat bine la UTA , pe un contract de rahat oferit de UTA, si ca termen si ca bani, este normal sa plece unde e mai bine pentru el si familia lui.Oricum nu poti compara Clujul cu Aradul , cum nu poti compara CFR Cluj cu UTA.Alta deschidere la Cluj din toate punctele de vedere, iar la CFR Cj. alte sanse de performanta.Sincer ma bucur pentru el. Are familie de intretinut, are doar 25 de ani, deci poate face performanta in continuare la Cluj, ca si Camorra.

      0
      0
      1. Bravo ma …dar atunci de ce nu va mutati la Cluj de acolo unbla cainii cu colacii in coada. Hai domnule…vb de parca noi aici la Arad suntem in evul mediu. Dar duteeee …ce te retine ….penibilule ..
        Cica UTIST DIN 70……
        EU CRED CA ESTI CEFERIST…DANE

        0
        0
        1. Nu umbla nicio potaie cu colaci in coada prin Cluj, doar un grup politic care isi permite sa-i dea lui Roger 15.000 pe luna, pe cand UTA probabil ca oferea pe la 6-7.000.

          Acolo are, in teorie, sanse sa joace prin cupe europene, aici nu. Financiar si sportiv, CFR e peste UTA, din pacate asta e adevarul. Posibil ca situatia sa se schimbe cand CFR va rata grupele unei competitii europene. Deocamdata sunt pe avarie, dar inca misca, in speranta de un utopic Champions League, sau EL, sa-si scoata parleala.

          0
          0
  8. Am mai zis-o si o repet: gandire de club mic partea cu contracte pe 1 an de zile. Poti pierde jucatorii dupa primele 6 luni. Ca sa ce? Ce castigi ca in fiecare pauza competitionala aduci cate 6-7 jucatori?

    0
    0
    1. Nu cred ca e neaparat gandire, ci posibilitati, buget, de club mic. Banii de la Primarie sunt tot mai putini, i-am pierdut pe International Alexander. Procentele de pe transferul lui man la Parma au intrat tarziu. Pana una-alta, nu poti fi sigur de nimic, nici macar ca nu retrogradezi. Si atunci, cum duci la capat un contract pe 3-4 ani? Cu 20-30.000 euro drepturi TV din Liga 2? Cu bani care nu poti stii cati vor fi de la primarie? Cu sponsor care la vara te lasa cu fundul in balta?Cred ca abia dupa 3-4 ani de Liga 1 (si 1.5 mil euro drepturi TV pe an), politica se poate schimba spre contracte pe perioade mai lungi. Chiar daca teoretic, da, dupa 6 luni, deci asta vara, te poti dumiri cum sta treaba cu un fotbalist, nu cred ca este momentul sa ne intindem mai mult decat ne este plapuma. Sigur, cu riscul de a-i pierde. Eu cred ca Apostu stia ca Roger nu poate fi tinut si a tinut sa faca un pic de bine, aducandu-l pe acest nigerian. Din filmarile pe youtube nu mi se pare cu nimic mai prejos fata de Roger, dimpotriva. Ramane de vazut daca are si aceeasi disponibilitate la efort .

      0
      0
  9. Pe mine nu mă interesează cine pleacă, cine vine și cât salariu are. Mă interesează ca echipa să joace și să câștige meciuri, atât. Că în România fair play-ul a dispărut est clar. A dispărut încă de pe vremea lui Ceaușescu.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button