UTA Arad

Bratu le-a luat pulsul lui Isac și Miculescu la ultimul antrenament din Antalya



Chiar dacă au meci amical în această după-amiază (ora 16), contra elvețienilor de la Aarau, utiștii au profitat de vremea însorită din Turcia pentru un ultim antrenament tare în cantonamentul ce se încheie mâine pentru ei. Absolut toți fotbaliștii au răspuns comenzilor staffului tehnic, însă rămâne de văzut dacă Laszlo Balint îi va angrena pe toți în testul de peste câteva ore, practic ultima repetiție a iernii înainte de meciul pe puncte cu Gaz Metan Mediaș.

La ședința de pregătire a arădenilor a asistat și Florin Bratu. Selecționerul echipei naționale de tineret vrea să se asigure că elevii săi sunt bine și a făcut un tur al echipelor românești ce s-au cantonat în Turcia. Fostul atacant al naționalei s-a întreținut preț de câteva minute cu Damian Isac și David Miculescu, jucători convocați la uștimele acțiuni ale „tricolorilor mici” în 2021. Bratu a discutat și cu Laszlo Balint, cei doi absolvind împreună cursul PRO în urmă cu un an și jumătate.

Cel puțin deocamdată, România Under 21 nu are nicio acțiune programată. În vara anului următor, România va participa la Euro din postura de țară organizatoare. În schimb, naţionala mare va disputa două meciuri de pregătire în luna martie, cu Grecia și Israel. Pe 25 martie, pe stadionul Steaua din Bucureşti, „tricolorii” vor întâlni naţionala elenă, iar patru zile mai târziu, pe 29 martie, România va juca în deplasare, cu Israelul. La ora actuală, FRF nu a încheiat negocierile cu niciun selecționer, pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi.









Un comentariu

  1. Isac are nevoie de minute pentru a putea fi convocat în continuare și cred că are argumente care să-l pună cel puțin la același nivel cu ceilalti mijlocași de la UTA.
    El al clubului,nu trebuie din vară sa vezi ce faci,cred că restul mijlocașilor vor devenii liberi de contract,nu vad cum poate crește acest club cu astfel de contracte pe 1an,rămâne de văzut strategia conducerii însă pe termen lung trebuie schimbat ceva.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button