Baschet

FCC Baschet UAV Arad face antrenament cu public în compania Rapidului, americanca Sutherland poate debuta pentru lider!



Pentru a treia oară în acest sezon, FCC Baschet UAV Arad a evitat pe final o surpriză neplăcută. După jocurile cu Agronomia și Phoenix  Constanța (cel tur, de la Arad), „galben-albastrele” au dres busuoicul la fotofinish la Brașov, împotriva unei formații care obținuse doar două victorii stagionale.

Și, fiindcă jocul nu funcționează așa cum ar trebui, arădencele au fost nevoite să apeleze la atacuri duse până în ultimele secunde pentru a-și securiza al 13-lea succes stagional. Un lucru puțin nedemn pentru un lider, dar – până la urmă – scopul scuză mijloacele. Confruntarea de mâine, de pe teren propriu, va  fi – cu siguranță – de o cu totul altă factură. Cu începere de la ora 12, FCC Baschet UAV Arad o va întâlni pe modesta Rapid București, pe care a bătut-o mereu în ultimii 17 ani, chiar la diferențe uriașe de scor.

Nu mai departe de meciul tur, fetele lui Jose Araujo s-au impus la 40 de puncte diferență, 86-46, așa că e de anticipat un antrenament cu public. Un public ce poate fi prezent la 30% din capacitatea Polivalentei arădene (aproximativ 410 de oameni), făcând dovada vaccinului anti-COVID, a testelor RT-PCR sau antigen sau a trecerii prin boală în ultimele 180 de zile.

Statisticile spun că giuleștencele pierd rău în special departe de casă, având o medie de 86.3 puncte primite. Pe de altă parte, Rapidul dă coşgetera actualului sezon, în persoana experimentatei Florina Stănici Diaconu, cu o medie de 25.4 puncte. Cel puțin mâine, Keys este așteptată să îl depășească pe fundașul bucureștencelor, însă există curiozitate din partea suporterilor arădeni și cu privire la ultima achiziție, Shereen Sutherland, care are șanse să debuteze mâine, la 3 zile de la sosirea la noua sa echipă.

Toate meciurile rundei cu numărul 15 din Liga Naţională se dispută mâine, după cum urmează:

Sepsi Sf. Gheorghe – CSM Satu Mare – Amânat, 7 cazuri de covid la oaspete

CSM Alexandria – Târgu Secuiesc, ora 16:30

Olimpia Braşov – Sirius Târgu Mureş, ora 17:30

Agronomia Bucureşti – Phoenix Constanţa, ora 18

FCC Baschet UAV Arad – Rapid Bucureşti, ora 12.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button