UTA Arad

Focar de COVID la Gaz Metan, formație ce a călătorit împreună cu utiștii din Antalya? Conducerea sibiană neagă: ”Toate rezultatele au fost negative”



UTA a revenit în țară la bordul unui charter, alături de echipele cu care s-a și deplasat în Turcia în urmă cu 10 zile. Alături de delegația arădeană, în avion s-au aflat cei de la Rapid, Chindia Târgoviște și Gaz Metan Mediaș, despre aceștia din urmă presa centrală susținând că ar avea multiple cazuri de COVID în lot, nu mai puțin de 14!?

Pe aeroport, niciuna dintre cele patru formații din Liga 1 revenite din Antalya nu au avut probleme cu autoritățile, antrenorul sibienilor Ilie Poenaru chiar dat declarații de presă și apoi fiecare a plecat spre casă. Lui Laszlo Balint chiar îi vine greu să creadă că medieșenii s-ar fi putut juca cu această situație. „Nu am informații de la cei de la Gaz Metan, dar refuz să cred că ar fi putut ascunde, ca să spun așa, 14 cazuri de COVID. Am împărțit avionul cu ei, fără a interacționa prea mult, dar nu mi s-a părut că au vreo problemă. De fapt, în aeroport s-au comportat cât se poate de normal, ca și restul echipelor, de altfel și au fost lăsați să plece fără probleme. Nu știu dacă ei au făcut teste RT-PCR, legea nu o cere pentru delagațiile sportive, dar noi, cei de la UTA, le-am făcut pentru a știi în  primul rând pentru noi că suntem bine”, ne-a declarat antrenorul „Bătrânei Doamne”, care le-a dat liber elevilor săi până marți.

Un succes și o remiză pentru Gaz Metan în Antalya

De altfel, de câteva minute, pe pagina oficială a clubului Gaz Metan Mediaș a apărut un comunicat oficial ce demontează cele susținute în presa centrală: ”Gaz Metan nu are niciun caz de Covid-19 în lotul care a revenit din Antalya. Componenții lotului nostru au fost testați ieri, iar toate rezultatele au fost negative. Jurnalismul adevărat presupune verificarea informațiilor, nu distribuirea de știri false așa cum din păcate procedează diferite instituții media”.

Gaz Metan Mediaș ar urma să joace primul meci din 2022 chiar împotriva UTA-ei, la Arad, duminică, 23 ianuarie, de la ora 17.00, în etapa 22 din Liga 1. În Antalya, sibienii au susțiut două jocuri de verificare: 2-1 cu FC Vaduz (Lichtenstein), după reușitele semnate Chunchukov și Morar, respectiv 0-0 cu FK Qarabag (Azerbaijan).

FOTO: prosport.ro









10 comentarii

  1. No sa vedem acum cu ce te protejeaza vaccinul expermental…sint convins ca multi dintre ei sint vaccinatii si
    degeaba…Vad ca este „piswasser”. 400 de sportivi in lume au probleme de inima ori unii chiar au dat coltul si tot se insista cu rahatul asta. Forza UTA!

    0
    0
  2. Nici nu a aterizat bine charterul ca deja a aparut articol despre infestarea a 14 jucatori,apoi la alte cateva minute,inca un articol ca 7 dintre fofbalistii UTA-ei au simptome….Speram sa nu fie adevarat,cel putin au fost deja dezmintite.

    0
    0
    1. Mai citeste titlul cu atentie!!! Este o intrebare,nu o afirmatie!!!!In plus,clubul din Medias a dezmintit oficial!De asemenea,Laszlo Balint a declarat ca si-au facut testele si sunt toti negativi…Oare cine minte???

      0
      0
      1. Cei de la Gaz Metan au falsificat testele sper sa fie sancționați și să piarda meciul de la Arad cu 3-0.

        0
        0
        1. Acum,in ore de noapte,tocmai vad si aud declaratiile lui Ilie Poenaru si Balint….Amandoi mint si-ar permite sa falsifice asa ceva?Nu as prea crede….Este aceeasi presa miticiana care vor cu tot dinadinsul sa o scape pe Minamo de retrogradare..Eu nu vreau sa retrogradeze….Eu vreau ca sa desfiinteze…daca s-ar putea…pe veci!!!!

          0
          0
  3. Cei de la Gaz Metan au falsificat testele sper sa fie sancționați și să piarda meciul de la Arad cu 3-0.

    0
    0
  4. eu as vrea desfintarea frf === injumatatirea punctelor reprezinta furt calificat

    castigi pe teren si ti se fura in birou //pentru ce ?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button