Fotbal judetean

Vasilică Georgiu e noul antrenor al Păulișanei Păuliș, Ghiță Tăucean intră în stafful administrativ!



Mutări importante la Păulișana Păuliș în vacanța de iarnă. După despărțirea de Dinu Maghici, care a devenit noul șef al Centrului de Copii și Juniori de la FC Hunedoara, conducerea formației din Podgorie s-a orientat spre un nou antrenor tânăr. Președintele Florentin Iancu a bătut palma cu Vasilică Georgiu, fost mijlocaș al UTA-ei în urmă cu aproape două decenii, dar și component al celor de la Tricotaje Ineu, în Liga 2-a. „De la primele discuții purtate cu Georgiu, ne-am dat seama că avem o viziune comună și că putem face treabă bună împreună. Vasilică e un băiat de bun simț, un fost fotbalist de  calitate, un exemplu pentru toată lumea. Și-a început și cariera de antrenor la Academia Brosovszky, la copii și juniori, acum activează și la Lipova pe același palier, dar are și clubul său  (n.a. Sporting Arad). Pentru Păulișana e foarte important că noul antrenor are experiență cu copiii și juniori, căci vrem să facem progrese și în această zonă. În acest sezon, vrem să ne reechilibrăm și să punem bazele un lot de jucător cu care să atacăm din nou zona înaltă a clasamentului Ligii a 4-a la anul. Vasilică Georgiu va fi antrenorul nostru cel puțin până în vara anului 2023, dar noi sperăm ca drumurile noastre să fie comune multe de acum încolo”, ne-a declarat Iancu.

Brutyo și Pop revin la Păuliș

Vasilică Georgiu are 41 de ani și de-a lungul carierei a evoluat pentru Universitatea Arad, Tricotaje Ineu, FC Oradea, UTA, Gloria, Național Sebiș, Avântul Târnova, CS Vladimirescu, CS Ineu, AS Dorobanți și Șoimii Lipova II. Probabil, va rămâne jucător la „satelitul” Lipovei din Liga 5-a, dar asta în măsura timpului pe care-l va avea la dispoziție. Până una alta, noul tehnician al Păulișului a fixat reunirea echipei pentru data de 25 ianuarie și își cunoaște și adversarii din amicale: Păuliș II (5 februarie), Zăbrani (12 februarie), Șimand (19 februarie), Viitorul Arad (26 februarie) și Glogovăț (5 martie). La nivelul lotului de jucători, consemnăm revenirile portarului Brutyo și a mijlocașului Pop, în timp ce Rotar se întoarce la Cermei. „Avem ceva negocieri pentru încă doi-trei jucători, în acest sens având sprijinul și sprijinul lui Ghiță Tăucean”, a mai afirmat Iancu.

Ghiță Tăucean – noul director sportiv

Tăucean este la a treia experiență ca și conducător, după Frontiera Curtici și Șoimii Șimand. „Domnul Ghiță Tăucean îl va ajuta pe Nicu Șanta în cadrul staffului administrativ. Funcția sa este de director sportiv, din această postură urmând să țină mai mult legătura cu jucătorii și să fie și un fel de scouter al clubului nostru”, a concluzionat președintele Păulișanei.

După 14 etape scurse din prezenta ediție Ligii a 4-a, Păulișul e penultima în clasament, cu 12 puncte strânse. Felnac și Zăbrani (acasă), Sântana și Socodor (afară) sunt adversarii grei pe care formația „alb-albastră” îi va înfrunta la primăvară, înainte de intrarea în play-out.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button