UTA Arad

După Hora și Antal coboară în eșalonul secund, dar în campionatul Ungariei: Szombathely Haladas a obținut semnătura fostului utist!



Cei mai bine cotați fotbaliști de  care UTA s-au despărțit în această iarnă au optat pentru formații de ligă secundă. Ioan Hora s-a înțeles cu FC Hermannstadt, echipa de pe locul 2 în Liga II-a, în timp ce Liviu Antal trece granița.

Mijlocașul lateral de 32 de ani a hotărât să accepte oferta maghiarilor de la Szombathely Haladas, situați pe poziția a patra a clasamentului din NB II, la cinci puncte în spatele liderului Diosgyori. Fostul utist a și oferit o pasă de gol în amicalul pe care noua sa echipă l-a câștigat cu 5-0 în fața celor de la FC Nagykanizsa, din liga a 3-a maghairă.

După oficializarea despărțirii de „Bătrâna Doamnă” a fotbalului româesc, Antal a avut câteva oferte din Liga 1, cea mai importantă venind de la Dinamo. Dar, Haladas anunță: ”A Haladásban kezdőként szerepelt a román Antal Liviu, a futballista a napokban másfél évre szó szerződést írt alá klubunkkal”, adică semnătura fotbalistului născut în Șimleul Silvaniei până în vara lui 2023.

De-a lungul carierei, Liviu Antal a evoluat pentru cluburile Concordia Chiajna, ASA Târgu Mureș, Oțelul Galați, FC Vaslui, Genclerbirligi (Turcia), Beitar Jerusalim, Hapoel Tel Aviv (ambele din Israel), Pandurii Tg. Jiu, CFR Cluj, Zalgiris (Lituania) și UTA Arad. În prima parte a acestui sezon, Liviu Antal a bifat 533 de minute, marcând două goluri de 4 puncte, cu CS U Craiova și Rapid, dar și oferind pasa decisivă din care Miculescu a adus victoria arădenilor la Mediaș.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button