Minifotbal, futsal

Echipele de veterani ale UTA și Progresului Pecica, pe teren pentru nepoțelul lui Dan Stupar: ”Cei care își doresc să pot zâmbi din nou…”



Fostul fotbalist al UTA-ei, Dan Stupar, trece prin momente crunte. La finalul anului trecut, nepotul său de doar 4 ani a fost diagnosticat cu leucemie acută și are nevoie de un tratament foarte costisitor. Acum, micuțul Victor e internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Timișoara, dar familia a luat legătura cu clinici din Italia, unde șansele ca el să se vindece sunt mai mari. Cheltuielile sunt de ordinul sutelor de mii de euro și orice ajutor ar fi binevenit.

Băiatul lui Dan Stupar, Nichloas, a început o campanie pe pagina de Facebook, scoțând la licitație tricoul lui Tomozei, de la UTA, dar și un tricou al lui CFR Cluj, din sezonul 2011-2012, semnat de toți jucătorii de atunci și oefrit de arădeanul Cristian Panin. Mobilizarea va fi și mai mare la finalul săptămânii viitoare, când, la Baza DeSavoia se va disputa un meci caritabil între Old Boy’s UTA și Old Boy’s Pecica. La finalul acestuia, se vor scoate la licitație și alte tricouri ale unor fotbaliști cunoscuți în România și  nu numai.

Mâine, Dan Stupar va participa la reunirea echipei pe care o pregătește în seria a 9-a a Ligii a III-a, Unirea Ungheni, dar sâmbătă, 22 ianuarie, începând cu ora 17,30 va fi la Arad, alături de foștii săi colegi de la UTA pentru cauza nepoțelului său.

“Mă numesc Victor Mereanu

Sunt un copil plin de viață, am crescut repede, într-o familie care m-a înconjurat cu toată dragostea cu care poate fi înconjurat un copilaș ca mine, din prima zi când am venit pe lume.

În după-amiaza zilei de 28 decembrie 2021, mama a primit telefon de la cineva din laboratorul de analize: trebuia să meargă cu mine în urgență, pentru internare, fiind cu suspiciune de LEUCEMIE ACUTĂ.

Voi avea nevoie de multă grijă din partea părinților și mai ales din partea mamei mele, care îmi împărtășește printre lacrimi ascunse toată durerea fizică și sufletescă. Suntem supuşi la grea încercare, atât eu, cât şi părinții mei. Mama și cu mine nu ne vom mai putea întoarce multă vreme în liniștea casei, iar tatăl meu a rămas singur sa ne susțină.

Am nevoie de tratamente pe cât de complexe și de grele, pe atât de scumpe. Probabil tatăl meu, singur acum, nu va mai putea duce povara unui astfel de eveniment, ca boala mea, timp îndelungat.

De aceea suntem în situația de a cere ajutorul celor apropiați și apoi acelora care au posibilitatea şi dorinţa de a ne ajuta să trecem peste această perioadă cumplită și care își doresc să pot zâmbi din nou, fără umbra aruncată de această boală atât de cruntă.

Vă mulțumesc din inima mea de copil, Victor”

Cei care doresc să-l ajute pe Victor o pot face oricând, donând în conturile tatălui său Vasile Cristian Mereanu:

Contul in RON: RO44 UGBI 0000 2920 1744 0RON

Contul in EUR: RO37 UGBI 0000 2920 1744 1EUR

Contul in USD: RO34 UGBI 0000 2920 1744 2USD

Pentru conturile in valuta: code swift- UGBIROBUXXX









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button