Stranieri aradeni

Arădeanul Man, dorit de echipe din Turcia, Italia și Franța: „Prețul pe care îl voia Parma e de 11 milioane, pentru a recupera din investiție”



Giovanni Becali a oferit detalii despre situația lui Dennis Man, atacantul arădean al Parmei. În luna ianuarie a anului trecut, „aripa” de 23 de ani a ajuns la Parma, în Serie A, după ce italienii au plătit către FCSB suma de 13 milioane de euro. Man a fost pus pe linie moartă de ultimii doi antrenori ai emilianilor în Serie B și în ultimele luni s-a discutat tot mai serios de plecarea sa la o altă formație. Defintiv sau sub formă de împrumut.

Giovanni Becali a vorbit la Digi Sport și a dezvăluit că Dennis Man este dorit la echipe din Italia, Turcia și Franța. Cunoscutul impresar a vorbit concret despre Sampdoria și, în ceea ce privește echipa din Turcia, a explicat că nu este vorba despre Galatasaray, așa cum s-a discutat, ci despre o altă echipă din partea de sus a clasamentului. „Nu îl plângeți pe Dennis Man, are un salariu foarte, foarte mare pentru Divizia B, pe care îl păstrează în continuare. Dennis Man a fost dorit de Galatasaray, în vară. A spus-o și Fatih Terim. Dar la prețul pe care îl voia Parma, 11 milioane, pentru a recupera din investiție. Ei au vrut să-l ia imprumut, cu optiune pentru 7-8 milioane. Sunt echipe care îl doresc în continuare, vă pot spune despre Sampdoria, care îl vrea, dar nu să îi plătească tot salariul. Au fost negocieri, dar Sampdoria voia să-i dea 250.000 și restul de 250.000 până la vară. Sunt niște ambiții personale. De ce? Pentru că la Sampdoria e fostul lui antrenor, Roberto D’Aversa. A mai fost o echipă franceză care e tot pe acolo prin fundul clasamentului. După aia, mai e o echipă turcă, dar nu Galatasaray. Tot împrumut. Sunt în discuții cu altă echipă din Turcia pentru Dennis Man. Să vedem dacă se va realiza împrumutul. E una dintre primele 4-5 echipe. Nu vă pot spune, deoarece antrenorul de acolo e prietenul meu. Dacă ar merge în Turcia, acolo ar fi împrumut cu opțiune de cumpărare. Iacchini, noul antrenor, vrea să joace 3-5-2, iar Man să fie fundaș stânga”, a spus Becali, la Digi Sport.

Cel puțin mutarea lui Man la Sampdoria s-a complicat puțin, deoarece genovezii l-au transferat recent pe Andrea Conti de la Milan, fotbalist de bandă dreaptă acolo unde evoluează și fotbalistul crescut de Atletico și UTA. Totodată, după ultimele rezultate, eșecurile interne cu Cagliari și Torino,  Roberto D’Aversa este pe făral. În presa din Peninsulă se vorbește că noul antrenor al „blucerchiatilor” ar putea fi  Marco Giampaolo.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button