Cluburi polivalente

Profesorul Paul Barta a devenit oficial noul director al CSȘ Gloria: „Vom face o echipă care va pune umărul la ridicarea clubului și a sportului arădean”





Odată cu startul semestrului doi, Clubul Sportiv Școlar Sportiv are un nou director. Este vorba despre profesorul Paul Barta, fost inspector de Educație Fizică și Sport în cadrul Inspectoratului Școlat Județean Arad din 2012 pânâ în 2019. Fost fotbalist la UTA, Tricoul Roșu, Romvest, West Petrom Pecica, Șiriana Șiria și Olimpia Bârzava, Barta e profesor de educație fizică și sport din anul 2003. A împlinit recent 42 de ani, e căsătorit cu Daria, fostă campioană națională la înot, iar băieții lor, Tudor și Andrei practică și ei sportul, judo și fotbal.

Paul Barta a câștigat concursul pentru postul de director la CSȘ Gloria cu nota 7,40 la proba scrisă și 8,60 la cea orală și astăzi a fost instalat în funcție de Marius Sorin Göndör, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Arad. „Chiar dacă știu că la CSS nu e lapte și miere, chiar dacă sportul și învățământul trec prin clipe grele de multă vreme din cauza subfinanțării, îmi plac provocările și vin la Clubul Sportiv Școlar Gloria cu inima deschisă, cu chef de muncă. Am convingerea că vom reuși să facem (împreună) o echipă care va pune umărul la ridicarea clubului nostru și a sportului arădean. De ce spun la ridicarea clubului nostru? Pentru că de astăzi și eu fac parte din viața Clubului Sportiv Școlar Gloria Arad, dar și Clubul Sportiv Școlar Gloria Arad face parte din viața mea. Sunt conștient că funcția pentru care am ales să concurez și pe care am reușit să o obțin mă obligă, dar voi face tot ce pot pentru a reuși! Pentru a reuși să formăm o ECHIPĂ, pentru a reuși să atragem finanțare (Asociația de părinți, 3.5% din impozitul pe venit al contribuabililor, 20% din impozitul pe profit al firmelor, proiecte, fonduri europene etc), pentru a reintra în unitățile de învățământ pentru selecție, pentru practicarea în condiții cât mai bune a sportului de performanță – ceea ce trebuie să existe și la CSS „Gloria” Arad – și multe altele! Voi reuși și o voi face împreună cu directorul adjunct, Ioan Coste și cu voi toți! Vom reuși pentru că am făcut sacrificii pentru sport atunci când l-am practicat, dar sportul ne-a dat mare parte din ceea ce suntem, pentru că sportul ne curge prin vene și pentru că iubim sportul”, au fost primele gânduri ale profesorului Barta după preluarea funcției de director la CSȘ Gloria.

Clubul arădean a fost înființat în 1957 și are 10 secții: atletism, baschet feminin, fotbal, gimnastică, haltere, handbal, înot, judo, kaiac, lupte.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button