Gloria LT Cermei

Roberto Bodea – noutatea de la reunirea Cermeiului, care în rest și-a întinerit din nou lotul: „Pregătim sezonul următor!”





Gloria Lunca Teuz Cermei mai are doar șanse matematice la un loc de play-off, dar acestea sunt extrem de reduse, atâta timp cât Dumbrăvița mai trebuie să facă 3 puncte din 9 posibile, iar „sămădăii” trebuie să câștige cu Pecica și Ghiroda în cele două etape pe care le mai are de jucat. Practic, „roș-albii” s-au obișnuit cu ideea că vor evolua în play-out, obiectivul salvării de la retrogradare fiind ca și atins de la înălțimea celor 18 puncte.

Tocmai de aceea, Flavius Moisă privește de pe acum mai mult spre sezonul următor. „Îmi doresc să rămână lotul din tur și să testăm câțiva copii de 2003-2005 de la Viitorul și de la UTA. Practic vreau să pregătim deja sezonul următor și să o facem cu cât mai mulți jucători tineri. Cățiva sunt deja cu noi, poate vor mai sosi și alții, seniori nu cred că vom mai transfera în afara lui Roberto Bodea. Ciclul săptămânal va fi de 5 antrenamente în funcție și de vreme”, a spus tânărul antrenor principal al celor de la Cermei.

Într-adevăr, la reunirea de azi a Cermeiului a participat și portarul Roberto Bodea, care e liber de contract din vară, după ce se despărțise de divizionara secundă, Viitorul Pandurii. Rămâne de văzut dacă va și semna cu „sămădăii”, care acum mai contează pe doi goal-keeperi, Victor Gârlea și Marinel Creța. Ultimul nu a fost prezent la reunirea de azi, de la Sânpaul, având probleme personale, ca și Marius Șimăndan, de altfel. În schimb, la capitolul noutăți îi mai regăsim pe Silviu Bortiș (2003, de la UTA, fundaș central), Marius Rotar (2003, fundaș dreapta, revenit de la Păuliș), Denis Blickling (2005, Viitorul, fundaș stânga) și Patrick Pavel (2006, Viitorul, mijlocaș), nimeni altul decât fiul lui Flavius Pavel, fostul atacant al celor de la UTA sau ACU.  La capitolul plecări, la această oră îl regăsim doar pe fundașul Marcel Bercu, care a optat pentru Unirea Sântana.

Mai rămâne de văzut, care va fi și situația lui Norbert Nagy, fiul directorului tehnic al Cermeiului, Roland Nagy, revenit acasă de la Venezia. Jucătorul aparține UTA-ei, s-a antrenat în ultimul timp cu Lipova, dar Flavius Moisă l-ar primi cu brațele deschise. „Și așa avem nevoie de un atacant puternic de careu, ar putea prinde destule minute la noi. Rămâne de văzut ce va dori și el să facă. Până una alta, vrem să-i transmitem atât lui, cât și lui Roli, sincere condoleanțe pentru pierderea bunicului, respectiv socrului drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a mai transmis antrenorul cermeianilor.

În altă ordine de idei, programul de amicale al Cermeiului conține 6 partide, cu următorii adversari: Pereg (29 ianuarie), Crișul (5 februarie), CAO (12 februarie), Dumbravița (16 februarie), Glogovăț (20 februarie), Lugoj ( 5 martie).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button