Liga a 3-a

Tragedie în seria divizionarelor terțe arădene: Fotbalistul Dumbrăviței, Marjan Maric, s-a stins din viață!





Fotbalul din vestul țării e în doliu. Liga2.ro a aflat că Marjan Maric a decedat în această dimineață în urma unui accident rutier. Acesta s-ar fi produs pe teritoriul Serbiei, iar fotbalistul de 19 ani ar fi plonjat cu mașina într-un rău, alături de un prieten de-al său, care ar fi murit și el.

Maric e sârb, dar se transferase din timpul junioratului la LPS Banatul, de unde a ajuns la Ripensia. Ulterior, clubul timișorean l-a împrumutat pe fundașul dreapta la CSC Dumbrăvița, iar aici a început să joace tot mai mult. Fusese titular chiar în ultimul meci al anului, câștigat  cu 1-0 de formația lui Cosmin Stan împotriva celor de la Gloria Lunca Teuz Cermei. Pe 25 noiembrie înscrisese unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului (șut cu efect de la 25 de metri în vinclu) în eșecul „alb-verzilor” de pe teren propriu, 1-2, cu Crișul Chișineu Criș.

Din lotul Dumbrăviței face parte și arădeanul Luca Bodri (21 de ani), care, la rândul său, era devastat de disparția colegului său. „Nu am cuvinte, odihnește-te în pace, prietene!” – a transmis mijlocașul crescut de UTA.  „Mi s-au tăiat picioarele când am aflat. Suntem pur și simplu consternați. Nici nu vreau să-mi imaginez ce atmosferă va fi în vestiar, la reunire, pentru că în aceste condiții, numai de fotbal nu ne arde”, au fost cuvintele lui Cosmin Stan pe pagina oficială de Facebook a Dumbrăviței, care mai transmite: ”Condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să te aibă în pază, Marijan!”

Și Ripensia, grupare de Liga 2-a de care a aparținut tânărul fotbalist, și-a luat rămas bun de la eș pe pagina oficială de Facebook:

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button