Minifotbal, futsal

Șimăndanul Jurj se pregătește „sub tricolor” pentru preliminariile campionatului european de futsal!





Selecționata U19 de futsal a României, echipă pregătită de Robert Lupu, se află la Vaslui, acolo unde timp de o săptămână efectuează primul stagiu de pregătire din acest an. Cantonamentul reprezintă o etapă a pregătirilor pentru preliminariile Campionatului European din luna martie. România face parte din Grupa 5 preliminară, alături de Rusia, Slovacia și Georgia, iar meciurile vor fi găzduite chiar de ţara noastră. La turneul final care va avea loc la Jaén, Spania, în perioada 3-10 septembrie se califică doar câștigătoarea grupei.

Din lotul „tricolor” face parte şi Narcis Jurj, component al echipei de Liga Elitelor U19, Şoimii Şimand. Perioada de pregătire de la Vaslui va cuprinde și două meciuri de verificare în compania selecționatei similare a Moldovei. Meciurile România U19 – Moldova U19 sunt programate marți, 18 ianuarie, de la ora 17 și miercuri, 19 ianuarie, de la ora 11:30.

La Vaslui este prezent și Endre Kacso, selecționerul primei reprezentative de futsal a României. „Sunt două meciuri importante pentru că, practic, sunt primele partide de verificare cu o echipă de un asemenea nivel din toată această perioadă de pregătire. Am mai avut meciuri de verificare în cele două cantonamente de la Odorheiu Secuiesc, din finalul anului trecut, dar au fost mai degrabă jocuri-școală. Această nouă acțiune a naționalei U19 e binevenită”, a spus Robert Lupu, selecționerul naționalei U19 a României, conform site-ului frf.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button