Progresul Pecica

Bozian primește primele întăriri la Pecica: T. Bodri și Borcea, dar mai are nevoie de cel puțin doi fotbaliști!



Trei dintre divizionarele terțe arădene s-au reunit deja, Pecica și Curticiul urmând să se întoarcă la treabă pe finalul lunii. Progresul este singura echipă care și-a schimbat antrenorul, în locul lui Laurențiu Telescu sosind un alt fotbalist cu experiență, de această dată arădean, în persoana lui Bogdan Bozian.

Acesta a semnat și un contract de jucător, astfel că va fi unul dintre cei care va suplini plecarea a nu mai puțin cinci „piese” din lotul aliniat în prima parte a sezonului. Totodată, astăzi, conducerea clubului a perfectat alte două mutări, pentru benzile terenului. După despărțirea de Lipova, Toma Bodri (21 de ani) devine noul fundaș dreapta al Progresului, deși ar mai putea evolua și la mijlocul terenului, chiar în centru. Mai ofensiv este Samir Borcea (18 ani), fostul căpitan al echipei Under 19 a UTA-ei, care poate evolua atât în dreapta, cât și în stânga liniei de mijloc, acolo unde îl are ca și concurent pe un alt utist împrumtat încă din vară la Pecica, Sami Onișor. „Au plecat 5 jucători, trei au venit deja, dacă îl includem aici și pe antrenorul-jucător, Bogdan Bozian. Mai avem neapărat nevoie de un fundaș central cu experiență, avem discuții avansate în acest sens, dar mai căutăm și un atacant”, susține Cristian Pilan, directorul sportiv al pecicanilor.

După reunirea de pe 31 ianuarie, Progresul va începe seria de meciuri amicale pe 9 februarie, împotriva Dumbrăviței. Este vorba chiar despre formația timișană îndoliată de decesul lui Marjan Maric, în urma unui accident rutier. „Chiar l-am remarcat pe acest băiat cu un fizic atletic, de Premiere League, în meciurile din această toamnă. Ar fi avut viitor în fotbal, dar evident familia îi va simți cel mai mult lipsa. Ei am vrea să-i transmitem în primul rând sincere condoleanțe, dar și colegilor de la Dumbrăvița, este un moment foarte greu și pentru ei și le suntem alături. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a mai transmis Pilan.

După Dumbrăvița, băieții lui Bozian le mai înfruntă în amicale pe: Felnac (12 februarie), Sântana (16 februarie), Tomnatic (19 februarie), Ghiroda (26 februarie), UTA U19 (2 martie) și Curtici (5 martie). Pentru data de 23 februarie încă se caută adversar.

FOTO: Costel Șerban









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button