UTA Arad

UTA vinde de azi – doar online – bilete la meciul cu Gaz Metan, vor mai fi deschise casieriile la stadion începând de vineri?





UTA revine gazon pentru un meci pe teren propriu în Liga 1 în plin val cinci al pandemiei de COVID. Conform normelor actuale impuse de autorităţi, doar 30% din capacitatea stadionului „Francisc Neuman” va fi deschisă publicului arădean, la meciul favoriților cu Gaz Metan Mediaș, de duminică, de la ora 17,00. Așadar, aproximativ 3400 de locuri vor putea fi ocupate în Calea Aurel Vlaicu peste 4 zile, marea parte dintre ele aparținându-le abonaților.

Dar, clubul arădean scoate la vânzare și bilete chiar începând de astăzi (ora 16) pe platforma online, de pe site-ul UTA-ei. Dacă nu se vor epuiza toate, tichete se vor mai vinde de vineri până duminică, la demisolul arenei „Francisc Neuman”. Vineri, între orele 15 și 19, iar sâmbătă și duminică, în intervalul orar 9 și 14. Tocmai pentru că locurile sunt puține, gruparea arădeană a menținut prețurile de la meciurile contra formațiilor de top de Liga 1 și anume: 30 de lei (peluză), 45 de lei (tribuna a II-a) şi 60 de lei (tribuna I).

Clubul mai specifică faptul că, copiii între 3 și 13 ani beneficiază de reducere (50%), doar că aceasta poate fi aplicată doar fizic, la stadion. Adică începând de vineri, când – probabil – nu vor mai fi bilete de vânzare.

Toți spectatorii trebuie să ori vaccinaţi cu schema completă, ori trecuţi prin boală în ultimele şase luni, ori testaţi negativ. Teste antigen se fac și la arena „Francisc Neuman” sâmbătă, între orele 9 și 13, respectiv 15-19, dar și duminică, între orele 9-12, respectiv 14,30-16,30, când – de altfel – se eliberează și brățările de acces.

6 comentarii

  1. ….oare de ce ? ..avem în lot jucători care au fost cu el și se știu dar cu părere de rău el a ales să plece pe la alte echipe …mai deunăzi ați criticat pe dl Mesar…dl Balint…pe dl Apostu că ne aduce tot felul de jucători care Nu joacă de ceva vreme sau accidentați….la momentul ăsta pe cine scoți din echipă……

    0
    0
  2. cred că Balint l-ar dori pe Hlistei la UTA desi nici eu nu cred că ar aduce un plus la echipă, dar a mai lucrat cu el la snagov.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button