Frontiera Curtici - arhivă liga 3

Anul nou a venit cu tăieri la Frontiera Curtici, care speră să nu piardă și alți jucători pe lângă Alin Mihai!



Dacă „alarma” în cazul celor de la Crișul Chișineu Criș a trecut deocamdată, o altă divizionară terță arădeană a aflat că nu mai primește banii de anul trecut și trebuie să strângă serios cureau. Este vorba despre nou-promovata Frontiera Curtici, care e și amenințată încă cu retrogradarea ținând cont de doar cele 8 puncte strânse în 13 partide. Sigur, Avântul Periam stă și mai rău, cu un singur punct pus la păstrare, dar Sorin Bălu umblă serios la întărirea lotului de jucători în această iarnă, în special în vederea play-outului. Pe postul de portar, a sosit Iulius Rădulescu, fostul goalkeeper al Ripensiei, pe linia de fund, au fost transferați Bogdan David (CSC Dumbrăvița), Denis Bot (Politehnica Timișoara) și Laurențiu Telescu (Progresul Pecica), iar la mijloc a sosit deja Lucian Simedru (CFR Cluj) și Ralf Kuhn (Politehnica Timișoara).

Ban: „Situația e care e, avem investiții în derulare, plus facturile la gaz și curent…”

Revenind la Frontiera Curtici, primarul orașului își asumă deciziile ce nu le cade prea bine fotbaliștilor, dar și nici celorlalți componenți ai clubului sportiv. „Din păcate, am fost nevoiți să reducem bugetul clubului Frontiera Curtici cu 200 de mii de lei față de anul 2021. Avem în derulare investiții în oraș, pe care le co-finanțăm din banii curticenilor, ca să nu mai vorbim despre facturile la căldură și energie electrică, după ultimele scumpiri. În cazul în care vom reuși să facem unele economii, vom face unele rectificări și le vom mai da ceva celor de la club, deși nu prea văd posibil acest lucru. Nici cu sponsorizările nu stăm foarte bine, așa că, din păcate, situația e care e. Campionatul îl vom duce la capăt, asta e sigur, iar de la vară vom vedea unde ne aflăm și ce mai putem face”, ne-a declarat Bogdan Ban.

Grec: „80% dintre jucători au acceptat deja reducerile”

Automat, conducerea Frontierei le-a dat deja vestea jucătorilor și antrenorilor, iar feedback-ul nu este – deocamdată – foarte negativ. „Cu părere de rău ne-am informat fotbaliștii că trebuie să le umblăm puțin la bani, iar 80% dintre ei au acceptat deja reducerile. Ceilalți încă nu ne-au dat un răspuns, noi sperăm să rămână toată lumea. Și așa nu am avut un lot prea numeros, iar Alin Mihai s-a despărțit și el oficial de noi. Are și acea problemă medicală la genunchi, noi îi mulțumim pentru toată activitatea la clubul nostru. E clar că în aceste condiții nu se pune problema să mai aducem alți jucători, sperăm ca restul să rămână pe loc. O să onorăm cât putem de bine competiția, vrem să fim deasupra liniei la finalul play-outului, să ne îndeplinim obiectivul stagional independent de problemele apărute”, ne-a mărturisit și Sorin Grec, președintele curticenilor.

Gruparea de la Graniță se va reuni pe 25 ianuarie, iar pe 5 februarie va începe seria de meciuri amicale în fața celor de la Turnu. UTA U19 (12 februarie), Cermei (19 februarie), Sântana (26 februarie), Glogovăț (2 martie), Pecica (5 martie) sunt ceilalți adversari din amicale pentru trupa lui Radu Anca.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button