UTA Arad

Otele se antrenează în Ungaria de la revenirea UTA-ei din Antalya, emoții cu cărțile verzi ale lui Ongaro și Cardoso!



Mai sunt trei zile până la primul meci al anului pentru „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc și, dintre cele patru achiziții ale iernii, la această oră, Laszlo Balint poate conta 100% la meciul cu Gaz Metan Mediaș doar pe Karolis Laukzemis. Internaționalul lituanian a fost legitimat, ceea ce nu se poate spune despre Easton Ongaro, Dumitru Cardoso și mai ales Philip Otele.

Pentru primii doi au fost făcute toate formalitățile, doar că lipsesc cărțile verzi. Inclusiv diferențele de fus orar au importanța lor în ecuație, fiindcă actul lui Ongaro trebuie să sosească din Canada, iar cel al lui Cardoso, din Correa de Sud. Totuși, „oficialii” utiști speră ca problema să se rezolve până la ora jocului și Laszlo Balint să aibă mai multe variante ofensive pentru confruntarea cu Gazul, de duminică.

În schimb, situația lui Philip Otele e mai complicată. El măcar nici nu a revenit cu echipa din Antalya la Arad, ci a ajuns tocmai la Szeged, în Ungaria, unde își așteaptă viza de intrare în România. Cu siguranță, acest  lucru nu se va întâmpla până la confruntarea cu Gazul, ci în cel mai bun caz la începutul săptămânii viitoare. Fotbalistul nigerian are asigurate condiții de pregătire la Szeged, clubul UTA fiind în relații bune cu echipa locală de peste graniță.

În altă ordine de idei, CFR Cluj nu a mărit oferta pentru Roger jr. (prima a fost de 50 de mii de euro), așa că brazilianul rămâne, cel puțin deocamdată, la UTA. Iar Laszlo Balint e liniștit, cu atât mai mult cu cât, iată, Cardoso și Otele nu au încă drept de joc și, oricum, au nevoie de o perioadă de acomodare și de acumulări din punct de vedere fizic. Oricum, mutarea lui Roger la CFR Cluj încă din această iarnă rămâne în picioare până pe 14 februarie, ultima zi de „mercato” de iarnă în România. Și tot până la acea dată, arădenii s-ar mai putea întări cu un jucător, Balint manifestându-și demult intenția de  a mai aduce un fundaș lateral.









17 comentarii

  1. Tot ce putem deduce din acest articol e că lipsa de profesionalism sau de gestiune a acestor transferuri e acela că UTA a rămas mult în urmă fața de ce,cum,sau modul la care a evoluat managementul sportiv in ultimul deceniu față de modul cum noi ne putem adapta la cerințele pieței…

    0
    0
    1. Măi, nu mai comentați pe ,,negativ” măi, că îl supărați pe cucu și pe alți ,,suporteri” și destabilizați echipa acum înainte de meci. Aveți, măi, grijă, măi la ce spuneți că din cauza unor asemenea oameni că voi, măi, UTTA nu este acolo unde ar merita, măi! Haide UTA!

      0
      0
      1. Ce frustrat mai esti, vai de capul tau.
        Buna mentalitatea asta a voastra! Numai sa comentati stiti.
        Probleme cu cartile verzi sunt cam peste tot, dar na, de unde sa stiti voi daca nu va documentati putin. E mai usor sa comentezi direct.

        0
        0
        1. Amice Alex, când noi eram pe stadion la UTA, crede.mă că nu prea știai cam cu ce se mănâncă footbal-ul!

          0
          0
          1. Se poate sa fie adevarat, dar nu stiu ce relevanta are asta! Mai mult de atat, este cu atat mai rau pentru tine, avand vechime ar fi fost frumos sa ai alta atitudine fata de club.

            0
            0
          2. Prin asemenea postari nu faci altceva decat sa-ti demonstrezi micimea, doar sa fii un latrator care da in stanga si-n dreapta la cei ce nu-ti canta in struna si-ti demasca josnicia, devii obsedat de cei care ti-o spun in fata (de le repeti numele si in somn).
            Legat de subiect, problemele cu cartea verde nu tin in primul rand de clubul care asteapta sa primeasca cartea, asa cum, de data aceasta, a mentionat corect si doctorul mai jos, referindu-se si la legislatiile tarilor, care nu sunt chiar logice intotdeauna. Eu as mai adauga, ca si cluburile care trebuie sa elibereze aceasta carte verde intarzie cateodata sa o faca, plus birocratia din tarile lor.
            Sa faci tam-tam din chestia asta si practic sa te bucuri ca exista asemenea problema la clubul tau, este josnic. Sa te pui practic impotriva clubului pe care il urmaresti (sa te numesc suporter ar fi nepotrivit), numai ca sa demonstrezi ceva fiind manat de antipatiile tale, sa sari in sus la fiecare rezultat negativ, deci practic, sa stai de acum incolo sa tii gherla, caci numai daca iese prost te va confirma pe tine (pe cand, daca iese bine, te ascunzi si taci)…asta chiar defineste o viata de nimicnicie.
            Te rog arata-mi ceva scris pozitiv de catre tine, de cand ai aparut pe comentarii.
            Unde erai cand UTA murea in mainile lui Martian, ca nu te-am prea vazut pe aici sa stai sa te injure Dascalul ?…ai aparut si tu mai recent, numai ca sa bati toba desertaciunii, ca ai tu un cui impotriva a nu stiu cui, altfel probabil nu apareai, ca doar nu ai veni tu sa incurajezi echipa.
            Daca tot te lauzi ca mergi demult la meciuri, atunci iti repet intrebarea: ia spune cat a antrenat Tisza prima echipa si cum si de ce a fost gonit de la echipa ?…asa, ca sa aratam ce buni sunt fanii utisti, ca vad ca multi amintesc in desert de el si de altii (nerespectati, injurati si calomniati in trecut…oare de catre cine ?). Hai, raspunde la intrebare cu date exacte.

            0
            0
  2. Amatorism cât casa poporului la UTA! si alții aduc jucatori straini, însă doar la UTA e mereu problemă cu cartea verde! asta arată neputința celor care conduc UTA, de asta ne calcă arbitrii , frf-ul si televiziunile in picioare! trebuie adus un presedinte cu influență cum e Prunea

    0
    0
    1. Il vrei pe Prunea in club? Calul Troian. Nu vrem dinamovisti si stelisti indiferent cât sunt de guralivi. Multumim frumos! O să-i legitimeze si pe ei, sa avem rabdare. Oricum nu se poate baza Gyuszi pe ei 100%.
      Victorie cu Gazul este tot e ne interesează acum.

      0
      0
  3. Se vorbeste de inca o semnatura,de fundas de banda…in extremis….Se cam vorbeste de revenirea lui Adilii,Mevlan….Doamne ajuta!M-ar unge pe suflet…Oare sa fie doar un vis?Ar fi mult peste….

    0
    0
  4. Chestia asta,…cu Philip Otele… ilustreaza foarte bine nebunia din…Romania. Fotbalistul poate intra in Turcia, poate si in Ungaria ( tara UE ), dar nu poate intra in Romania,…unde are deja contract de munca. Inainte de a da vina pe conducatorii de la UTa…de vina sintem noi…toti romanii. Sintem ingropati intr-o bircratie din care…nu vrem sa iesim. Nu ne vom vindeca niciodata…de prostie.

    0
    0
    1. sursa Arad Online: „Problemele sunt următoarele: jucătorul nigerian nu poate intra în țară până Guvernul nu va da o Ordonanță prin care un nou lot de imigranți sunt primiți în România. Din câte am aflat, UTA a făcut o cerere, demonstrând că îi oferă jucătorului loc de muncă, însă Guvernul nu a avut pe ordinea de zi un astfel de subiect, legat de primirea în țară a unor migranți.

      Așa stând lucrurile, nu se știe când și cum va ajunge jucătorul la UTA, cert fiind faptul că el se antrenează, acum, în Ungaria.”

      0
      0
  5. Si dumneavoastra ce spuneti D’l Giro se face sau nu transferul??…nu de alceva va intreb doar ca deobicei sunteti bine informat cu ce se intampla la echipa

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button