UTA Arad

Clubul UTA are un nou partener, cu o cifră de afaceri de zeci de milioane de euro!





Începând noul an, clubul UTA are un nou partener. Este vorba despre compania Diva Sol, care a mai investit în fotbal, la divizionara terță, Gloria Lunca Teuz Cermei.

Compania a fost înfiinţată în anul 1999 de către Laza Ovidiu Petru şi activează în domeniul agriculturii. Vânzarea cu ridicată a produselor chimice(îngrăşăminte, pesticide, instecticide, etc.), seminţe de cereale, floarea-soarelui sau soia sunt principalul obiect de activitate ale Diva Sol, care îşi desfăşoară activitatea în judeţele Arad, Timiş şi Bihor.

În anul 2020, noul sponsor al „Bătrânei Doamne” a avut o cifră de afaceri de 50 de milioane de euro şi un efectiv de personal cu 26 de angajaţi. Diva Sol se diferenţiază de alţi concurenţi prin suportul tehnic pe care îl oferă clienţilor pentru a dezvolta culturi agricole productive.

„Ne bucurăm că avem o nouă prezentare de un nou sponsor al echipei, care s-a hotărât ca din această iarnă să ni se alăture pentru restul sezonului, şi, să sperăm, şi de acum înainte foarte mult timp. Le urăm bun venit în familia UTA. Vor fi un sponsor de tricou”, au fost cuvintele managerului general al echipei arădene, Attila Brosovszki.

Din câte se pare, Diva Sol a virat în contul clubului 30 mii de euro pentru a apărea pe spatele tricourilor pe care utiștii îl vor purta până la finalul acestui sezon.

4 comentarii

  1. Să de-a Dumnezeu să vină cât mai mulțiiiii !!!!
    Avem nevoie…
    Pentru că primarul……. contribuie enorm, nici barem ce-a promis nu a făcut …..

    0
    0
  2. Unele site-uri dau ca 10.000,altele ca 30.000…Daca aceasta suma este pe sezon,inseamna ca suntem furnici….Un sponsor cu sigla mare,pe spatele tricoului,la acesti bani?Daca este lunar,stima si respect!Daca totusi avem sponsori marunti,dar consecventi,ma bucura…Cat mai multi sa fie,pana tricoul va fi blindat,pana la ultimul centimetru patrat.Accept si faptul ca sa nu mai vad alb si rosu,doar sigle de sponsori,una peste alta,lipite…Asa sa fie!Sufletul tot alb rosu va ramane….Sponsori sa fie….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button