UTA Arad

Balint își explică plecarea bruscă din fața galeriei: „Când sunt înjurat de familie…Nu am ținut niciodată de scaun” +VIDEO





UTA a început anul la fel cum l-a încheiat pe precedentul, cu un eșec. Arădenii cedat, 0-1, contra unei echipe a celor de la Gaz Metan Mediaș cu foarte multe probleme de efectiv, dar și de ordin financiar. Golul ex-ului Vlad Morar a fost decisiv pe noul „Francisc Neuman”, acolo unde pentru prima oară s-a strigat ”Demisia!” E adevărat, nu au fost mulți fanii care i-au cerut lui Laszlo Balint să plece de la echipă după al 9-lea meci fără victorie în Liga 1, dar un conflict a izbucnit după meci și în zona galeriei.

Antrenorul UTA-ei s-a dus în fața „ultrașilor” alături de elevii săi, dar la un moment dat a plecat nervos, făcând și un gest cu mâna, de dezaprobare. Întrebat ce l-a determinat să nu mai stea la discuții cu suporterii, Balint a spus: „Nu am făcut niciun gest, dar când sunt înjurat de familie e normal să plec. Am vrut să fiu civilizat mereu, eu îi înțeleg, sunt nervoși, sunt reacții la cald, sunt frustrați. Și noi căutăm soluții să ieșim din acest moment greu. Dacă se consideră că Balint e principala problemă la UTA, nu am ținut niciodată de scaun. Am contract până în vară, vreau să îl duc la bun sfârșit, dar nu voi accepta să ies pe stradă și să fiu înjurat. Mi-am sacrificat mult din energia mea, din sufletul meu pentru această echipă, vreau să o fac în continuare, dar nu să mi se înjure familia. Pe undeva, e de înțeles, sunt reacții la cald, iar eu am evitat să se nască un conflict și de aceea am preferat să plec din fața fanilor. Nici pentru mine nu e o situație plăcută, dar eu nu am de gând să cedez la primul moment de greutate. Simt acum că nu mai e susținere din partea fanilor, dar nu cred că e o tragedie. Nu suntem pe ultimul loc, nu vom ajunge acolo, în zona fierbinte. Într-adevăr, s-a îndepărtat play-offul, dar vreau să cred că vom merge mai departe cu încredere. Această echipă poate mult mai mult și va arăta mai bine”.

Totuși, Laszlo Balint a ținut să le mulțumească suporterilor care au venit în număr destul de mare să-și facă favoriții pe o temperatură cu minus. „Una peste altan vreau să le mulțumesc suporterilor pentru că au venit pe această vreme rea și mulți au sprijinit echipa până la capăt. Au apărut reproșurile, sunt suporteri pătimașim vor ca echipa să câștige, dar toți trebuie să înțeleagă că și noi vrem să câștigăm. Vreau să văd că e unitate și în momente grele. La UTA și în playoff-ul de promovare s-a reușit pentru că a fost unitate și toți am fost în aceeași barcă și am vâslit în aceeași direcție.  Nu e un moment ușor nici pentru mine, nici pentru echipă, trebuie să ținem fruntea sus și să mergem mai departe”, a adăugat tehnicianul „Bătrânei Doamne”.

La conferința de presă de după meci, au existat câțiva fani care au bătut nemulțumiți în geam, încercând să nu-l lase pe Balint să vorbească sau mai degrabă să-i ceară socoteală într-o posibilă discuție față în față. Până la urmă, forțele de ordine i-au ținut departe de geamuri pe suporterii iritați și antrenorul arădenilor a vorbit 12 minute în fața presei.

VIDEO cu gestul lui Laszlo Balint când pleacă din fața galeriei

45 comentarii

  1. La o echipă normală și civilizată de fotbal, antrenorul dă socoteală și explicații conducerii clubului și ATÂT….

    Ce ar fi să se pună suporterii să îl certe pe Guardiola când pierde Man City?…:)))

    0
    0
    1. Daca nu vrei sa dai socoteala suporterilor,( in mod deosebit fanilor gen ULTRAS, care sunt mai patimasi, care te insotesc si in deplasari) atunci faci contract cu Clinceni, Voluntari, Chiajna ,Mioveni, Chindia, Astra,Metaloglobus, Snagov,etc., nu cu UTA, Rapid, Dinamo, Steaua (care o fi ea ), U Craiova, U Cluj, Petrolul, etc.La echipele din urma exista traditie in fotbal, exista suporteri patimasi, indiferent in ce liga joaca, fani care au pretentii de performanta si de la echipa si de la antrenor si de la Conducerea clubului.
      P.S.De Poli Timisoara nu am amintit pentru ca sunt prea multe, ACS, SSP, Poli Recas, Poli AEK, Poli Bragadiru, Poli Passini, etc.
      Pe vremea mea era doar Poli Timisoara , fosta Stiinta , a Institutului Politehnic Traian Vuia Timisoara, adevarata rivala a UT-ei din anii 1963- 1990.

      0
      0
      1. Balint, lasa-ne……Sa vina Roland Nagy ,ajutat de Radu George si Francisc Tisza.Ne=am saturat de aburelile tale.Apostu si cu tine l-ati fraierit si pe Meszar si ati luat toti banii publici pompati de Primaria Arad.Ca si suporteri,ne-am saturat de voi,nu ne permitem sa pierdem cu ultimele clasate in campionatul romanesc.Cu parere de rau pleaca,da-ti demisia de onoare,avem nevoie de aradeni,nu de oameni care ne vand.

        0
        0
  2. Nu știu dacă sa mai întâmplat undeva în lume să schimbi aprox 20 de jucători în doi ani și să ai tot aceleași rezultate negative.Ramin la concluzia că Balint nu poate mai mult, el trebuie în liniște să-și ia pălăria și să dea la revedere !

    0
    0
  3. Ba ti de scaun ca banii care-i primesti aici nu-i mai iei nicaieri. Prime duble triple etc. Lasa vrajeala ca pe unii la care le mai da apostu cativa banuti ii prostesti si te sustin dar pe marea majoritate i-ai lamurit de capacitate tale de mare antrenor cu licenta PRO. Lasa-ne domnule antrenor lasa-ne.

    0
    0
    1. Păcat,că nu am jucat rău astăzi,daca prima repriză era 2,3:0,nu cred că mai vb acuma de demisie. Parca am văzut meciul cu Arges…nici o ocazie ,și la fel am pierdut. Sper sa câștigăm la Rapid și acasă cu Sepsi. Haii fruntea sus și mai multă concentrare in fata porți.

      0
      0
  4. Din 1972 n-am mai fost acolo, unde sintem azi. Si tare ma tem, ca de la nea Coco si Ion Ionescu n-am mai avut antrenor ca Gyussi-bácsi.

    Sa fim foarte atenti in momentul crucial….

    0
    0
    1. Locul UT-ei ar fi bine sa fie cam 10-12, cu mult noroc.Sepsi trece sigur peste noi chiar etapa asta, deci loc 10.Mai avem deplasari la Rapid, CFR Cj, Craiova 1948, Chindia, plus vin la Arad Sepsi Sf.Gh., Dinamo Clinceni si Mioveni, La cum jucam , la cat de eficienti suntem in atac, la cat de greu inscriem, si la cat de usor luam goluri (vezi meciurile cu Rapid, CFR, Chindia, Arges, Gaz Metan, toate acasa),va fi foarte greu.Si va urma un play-out de care pe care !

      0
      0
  5. Lasa scuzele, Balint si fii barbat asa cum pretinzi, nu te-a injurat nimeni si ai avut sustinerea noastra neconditionata mai bine de doi ani jumate, chiar daca nu meritai mereu insa tu nu ai cum sa apreciezi asta pentru ca ai impresia ca aici e despre tine si numai despre tine si uiti ca pentru noi UTA e aia care conteaza, cu sau fara tine.
    Daca nu ai inteles asta, ia-te de du!

    0
    0
  6. Toți avem limite, care le sau nu le putem depăși. Noi vrem mai mult de la UTA. Situația actuala scoate la iveala limitele care nu se pot depăși. Am dori doar sa credem ca nu este o înțelegere tacita a jucătorilor de a elimina antrenorul.

    0
    0
    1. Daca v-ati uitat la FCSB-CFR Cluj, scor 3-3, cu rasturnari de rezultat, se vede ca unde sunt atacanti de calitate, cu salarii corespunzatoare, la echipe de top de la noi, se inscriu si goluri si rezulta un meci spectaculos pentru privitori.Ori cand la UTA, ai atacantii pe care ii ai, si dai 2 goluri in 9 meciuri, si acelea in meciuri pierdute, fotbalul fiind un sport in care se joaca pe goluri, atunci ce echipa esti tu daca nu dai goluri ? Rezultat 9 meciuri = 2 goluri = 4 puncte.Retur 7 meciuri =2 goluri = 3 puncte.Deci cum te poti numi fotbalist (echipa de fotbal ) cu pretentii cand in 270 de minute + prelungiri, adica peste 300 de minute de joc si tu dai doar 2 goluri ?

      0
      0
      1. Scuze de gresala de inmultire, este vorba de 810 min.de joc + prelungiri ,deci in total cam 840 min de joc si doar doua goluri in care am jucat cu Gaz, Chindia, Arges, Mioveni, Botosani, Voluntari

        0
        0
      2. Vezi UT-istule ca nu stai bine cu socotelile minutelor fara gol ,sunt vreo 850 fara victorie !

        0
        0
  7. Nu știu unde în România ai parte de așa public, poate doar la Rapid. Dar și acolo după așa rezultate sigur nu ți-ar fi bine. Am susținut această echipă în multe momente foarte grele, care din păcate sunt mult mai multe ca cele bune. Nu sunt de acord cu injurii, nici măcar cu scandările galeriei adresate altor echipe rivale, atâta timp când noi nu suntem în stare să batem pe nimeni. Dar la acest nivel nu am mai fost de pe vremea lui Moldovan, când am luat un punct din 33. Să nu poți da UN GOL acasă din octombrie, cu echipe modeste (excepție Botoșani), asta spune ceva. Am avut parte de cantonament în Turcia, transferuri în general bune și te bate o echipă de la care au plecat 8 jucători, cu probleme financiare grave, chiar nu mai ai nici o scuză. Cred că ai demonstrat ceea ce ai avut de demonstrat și poate ar fi bine să ne lași până nu e prea târziu, pt că eu chiar cred că în acest ritm părăsim liga 1.

    0
    0
  8. Cu părere de rău o spun dar Balint și-a atins limitele, nu poate mai mult, iar pentru UTA nu ajunge cât poate el.
    Ar cam fi momentul pentru un șoc la echipă, adus un antrenor cu experiență, pentru că lotul actual este clar de playoff.

    0
    0
    1. Esti bucuros, nu ? Atunci e bine, asa fac suporterii de peste tot in lume, se bucura cand clubul lor e la greu, nu-i asa ? Sa fii mereu contra e usor, asta o poate face oricine, sa fii suporter la greu nu e usor, pentru asta iti trebuie niste calitati, inclusiv umane.
      P.S. Vad ca n-ai raspuns nici acum la intrebarea cu Tisza…mai astept.

      0
      0
      1. Amice Cucu, când aminteam de nea Feri Tisza mă refeream strict la pregătirea pe care o face la copii și juniori și de aceea sunt convins că ar avea un cuvânt greu de spus în alcătuirea echipei!
        Cu personalitatea dumnealui nu poate negocia nimeni! Nu bani, nu poziție în cadrul clubului. Doar principii și calitate! Poate știi de ce a renunțat la a antrena seniori…. pentru că toți aveau doar flatulențe în cap și se cred miezul din dodoașcă! Nici vorbă să fie deranjat de comentariile unor neaveniți, da? Am stat de nenumărate ori la cafea cu dumnealui, l.am urmărit la antrenamente, venea cu bicicleta la antrenamente, venea primul, pleca ultimul… Mult slăvitul Balint ce face? Cum face? Sau face ceva?
        Pe vremea lui ,,Catanzaritti” nea Feri nu lua salariul și 7-8 luni de zile și el era tot în iarbă! Individualizare că nea Feri nu prea știe să facă nimeni! De aceea în staff.ul tehnic al unei echipe există și preparator fizic și responsabil cu individualizarea și antrenor de portari și dietetician și maseur … Principalul se folosește de informațiile primite de la ceilalți și așează echipa în teren în funcție de adversar, de nivelul cel mai bun de pregătire al unui jucător… Asta înseamnă filosofie de joc, astea sunt principii de alcătuire a primului 11… Ai văzut așa ceva la Balint? Faptul că scriu despre ceea ce nu e ok nu înseamnă că nu îmi pasă de ceea ce e acum la UTA sau că mă bucur de rău. Apropo, ți.a plăcut ce ai văzut ieri?
        Când ziceam ,,hai cu poleiala” te invitam să o folosești pt toți cei care au comentat ieri și o vor face în continuare! Toți sunt ,,hatteri”????
        Sper să înțelegi ceva din aceste rânduri și din situația actuală de la club!

        0
        0
      2. “Poate știi de ce a renunțat la a antrena seniori…. pentru că toți aveau doar flatulențe în cap și se cred miezul din dodoașcă! Nici vorbă să fie deranjat de comentariile unor neaveniți, da?”

        Nu stii bine.
        La inceputul anului 1998, Tisza a fost chemat sa preia echipa de seniori UTA, care era pe ultimul loc in divizia B. De fapt, majoritatea jucatorilor erau crescuti de dansul la Romvest (apropo, dupa ce italienii au preluat echipa, povestea mult trambitata de carcotasi a fost aceeasi care s-a facut si cu Atletico mai tarziu, precum ca aceste cluburi capusa traiesc pe spatele UT-ei…asa ca si o concluzie: niciodata nu e bine cand vine vreun club privat sa creasca jucatori tineri pentru UTA – fiindca nu o fac pe gratis, sic – carcotasii mereu gaseau si gasesc sa faca speculatii si sa acuze…iata, atunci nu era bine cand echipa era plina de tineri aradeni, asa si tinerii de la Romvest nu au fost primiti bine atunci, asa cum si Atletico si Meszar au fost mereu acuzate de interese ascunse, mereu pe comentarii ai vazut anti-Atletico-Meszar, mereu-mereu, ca si acum impotriva lui Apostu…ei, acum s-au adus jucatori straini, nu mai e baza asa mare pe Atletico…acum iar nu e bine, ca e Apostu&Balint cu interese…deci, niciodata nu va fi bine pentru carcotasi).
        Tisza a reusit sa salveze echipa de la retrogradare, apoi in sezonul urmator a iesit cu echipa pe locul 2 si a jucat barajul cu Rocar. Cate acuzatii au fost si atunci ca au vandut meciul, incluzandu-l chiar si pe Tisza !! Asta nu-ti aduci aminte ?
        Mai departe, in sezonul urmator a venit un meci cu Poli Timisoara la Arad. Au egalat timisorenii 1-1 in repriza a doua, mai erau minute destule ca sa se castige meciul, insa unii mari suporteri din spatele bancilor de rezerva au inceput tirada pe Tisza – probabil si ca o razbunare pentru barajul pierdut – pana acesta nu a mai rezistat si a luat un scaun si l-a aruncat in gard catre ei, iar dupa meci si-a dat demisia si si-a luat bicicleta si a plecat. Am vazut asta cu ochii mei, niciodata nu-mi vor dispare imaginile din memorie.
        Asa s-a terminat cariera de antrenor la seniori a lui Tisza la UTA, asa respect a primit el de la suporteri, el, care ar fi trebuit sa antreneze macar vreo 10 ani.
        Atentie, atunci nu erau asa site-uri de comentarii ca si acum, ca ar fi putut el sa citeasca multe “nazdravanii” spuse despre el si catre el.
        Asa a fost el respectat…acum, multi ii amintesc numele, insa este disgratios avand in vedere cum a fost nerespectat in trecut…asa cum s-a intamplat si cu multi alti jucatori a UT-ei (de exemplu, n-ai auzit cum au fost acuzati multi jucatori ca au vandut atunci cand UTA a pierdut cu Buzau in 1979 si a retrogradat apoi ?)…si am destule exemple sa-ti mai dau, daca vrei. Despre asta e vorba: “marii suporteri” mereu au sarit la beregata, bineinteles ca “in salvarea echipei”, multi jucatori/antrenori au fost ofensati, jigniti, calomniati.

        P.S. Vezi, ca eu il cunosc mult mai de aproape pe Tisza decat il cunosti tu…si nu numai pe el, dar si multi altii.

        0
        0
  9. Ce sa mai demonstreze Balint ?……a demonstrat in Antalya cu Charleroi si Aarau…..a demonstrat cu Filiasi si azi cu Gazul care veneau neplatiti de 5-6 luni…….cate umilinte sa mai induram ? asta-i nivelul lui…..atata poate….toate echipele mai sufera esecuri neasteptate insa la el devine obisnuinta…..cand Hora nu marcheaza il dam afara…….cand antrenorul nu reuseste sa castige de 9 meciuri ce facem cu el ? Balint ar fi vrut sa-l aplaudam dupa un asa meci si o asa serie de meciuri nereusite ?….ce pregatire o facut in Antalya ?…sa nu fi in stare sa dai un gol unei echipe vai de capul ei care a dat un corner de cascadorii rasului ? ajungem la fel ca anul trecut sa-l injure suporterii si sa jucam ultimele meciuri cu frica retrogradarii…..ce sa mai demonstreze ?

    0
    0
  10. De ce Dima titular de ce contract pe un an, de ce credeți că puneți suflet pentru UTA,de ce doar Apostu……????
    Sunt multe întrebări care sunt degeaba adresate, UTA indiferent unde va juca va fii UTA,cu suporteri și galerie precum restul echipelor de tradiție,noi UTA avem nevoie de oameni serioși, investitori care să știe ce înseamnă UTA, să pună suflet nu de oameni care își văd sau caută propriul interes!!!
    Din tot ce vorbiți și declarații de multe ori se citesc lucruri nedemne de ce înseamnă UTA,de ce contract doar pe un an????

    0
    0
  11. Balint ești un mare mincinos ești un om josnic care nu are coloana vertebrala i ați talpasita i al și pe apostu și dispăreți din Arad trepadusilor

    0
    0
  12. Înjurăturile față de Gyuszi si față de portarul lor la degajări nu fac cinste superterilor arădeni. Sunt copii pe stadion cu mamele lor. Ce aud ei? Ați copiat repede comportamentul celor de la Craiova față de Iacob. Mă detașez de astfel de comportamente. Nu stim dacă Gyuszi va mai continua dar să fie înjurat de familie e peste limită. Jucătorilor care ratați în continuu uitați-vă ce se întâmplă din această cauză, nervi, înjuraturi, cereri de demisii…până când tot ratați??? De la meciul cu Filiași nu se mai leagă nimic.

    0
    0
  13. Greseli s-au facut multe, dar multe ar fi iertate cu o victorie la Rapid. Nu are rost sa mai vorbim de play off ( nici nu avea), trebuie sa ramanem uniti si sa speram la o clasare cat mai buna. Dar daca Doamne fereste ne vor umili „dujmanii” etapa viitoare chiar e nevoie de un soc la echipa….Balint e bine intentionat insa experienta nu e de partea lui si nu cred ca trebuia sa isi impuna obiective asa marete. UTA trebuia pentru moment doar sa isi asigure prezenta in Liga 1 si sa rodeze cat mai multi jucatori tineri din pepiniera proprie.

    0
    0
  14. De la cine aveți pretenții vizavi de un comportament civilizat, domnule Balint? De la cei care sunt tot timpul cu ,,sexul oral” in gura, considerând că asta ii face mai bărbați? De la niște frustrați pentru care stadionul e locul unde își pot manifesta așa-zisa bărbăție?
    Da, echipa nu are rezultate pozitive, da , se îndepărtează de play-off, dar asta nu da dreptul unor membri ai galeriei sa taie și să spânzure, să înjure, sa spurce, sa jignească , sa dea afara antrenori și jucători.

    0
    0
    1. Ai dreptate ,sunt pe stadion familii intregi cu copii minori iar pe langa spiritul UT-ei, sustinerea neconditionata fata de UTA, au parte de tot felul de ciudati care doar injura, vin la meci beti gata sau sub influenta substantelor diferite, sunt aceiasi pentru care Clubul UTA a platit amenzi pentru aruncari cu sticle si alte obiecte in teren.Daca le faci inventarul acesti nu sunt mai mult de 50-60 de insi, maxim 100.Daca noi cei multi care mergem la meci, de ordinul miilor nu suntem in stare sa-i civilizam, sa-i punem la punct, atunci ne meritam soarta, la fel ca in celelelte domenii sociale la care suntem parte.Astia cer si demisii, si fac atmosfera ostila, astia dau tonul la tot ce se intampla rau pe stadion….

      0
      0
  15. Daca Rapidul castiga in fata UTA-ei etapa urmatoare , chiar este nevoie de un soc la echipa pana nu este prea tarziu !!!

    0
    0
  16. De ce domnul Meszar nu iese in fata suporterilor cu explicatii pertinente vis a vis de domnul Balint si domnul Apostu ? Cine parafeaza contractele de transfer ale jucatorilor, si contractele de comision ale agentului de jucator intre impresar (agent) si clubul UTA.Sau efectiv cine este efectiv responsabil in acte de transferuri, contracte, comisioane, sponsorizari, etc ?

    0
    0
    1. dar efectiv efectiv nu e treaba ta efectiv! de ce efectiv ar trebui să iti dea ție raportul Meszar efectiv?

      0
      0
      1. Nu mie Efectivule, ci celor pe care ii intereseaza soarta echipei UTA.Da m-am repetat cu „efectiv”, dar esenta este cu totul alta .Transparenta fata de cei care iubesc aceasta echipa !

        0
        0
      2. Ideea ta e ca Meszar fura sau ajuta pe altii sa fure…deci, el s-a muncit atat de mult ca sa salveze UTA pentru Arad cu intentia ca sa fure acum ? Puteti voi sa fiti mai stupizi de atat, ca sa luati pe toata lumea la puricat si sa-i aduceti la ordin, de parca ati fi inchizitia ?
        Transparenta nu inseamna sa faci cunoscute datele contractelor cu caracter confidential.

        0
        0
  17. Dar cred ca, nu se va intampla asta, pt. ca, Balint are contract cu UTA. pana in vara dar o sa aiba viata grea cu suporterii daca UTA. nu va avea rezultate !!!

    0
    0
  18. Parerea mea este ca Balint la UTA zile bune nu va mai avea. A avut sustinete si incredere totala cum nu stiu unde altundeva in Romania. Din pacate pe un antrenor il tin rezultatele. Nu ai rezulltate asta e. Sigur nu suporterii pun sau dau antrenorul afara , dar totusi sunt o voce deloc de neglijat. Daca proprii suporterii (care repet te-au sustinut) incep sa te huiduie e groasa treaba. Daca atunci cand ai avut liniste nu ai avut rezultate ,atunci cu stadionul pe cap, cu presiune nu vad ce realizari sa mai ai .Suporterii UTA-ei si-au pierdut rabdarea. echipa nu merge. Totusi 2 goluri in 9 meciuri … Balint nu mai are argumente.

    0
    0
  19. De 1an va tot explic ca Balint nu-i antrenor de prima liga ca nu poate si ca nici nu stie…..si ca Meszar e un conducator…moale si sub cerintele unui conducator de prima liga. Ce sa fac eu, daca suporterii ii au ca idoli si ii apara furibund, desi pierdem mereu la Arad?. Chiar am intrat la retrogradare si nu il vad capabil pe Balint sa produca ceva. Ramanerea sa la UTA este cea mai proasta posibilitate. Azi Balint a facut o groaza de erori grave. I-a tinut in teren pe Dangubici si pe lituanianul , atacant. nou adus,( ambii impotenti sa marcheze, trebuiau schimbati..la pauza) . L-a tinut pe Batha la inchidere, care a facut 3 greseli grave, lipsa marcaj prins in fata, 2 ratari ( inainte de gol) si 1 gol. Nu l-a schimbat pe Roger, clar fara chef, a facut extrem de tarziu schimbari…Baraviskas, fundas stanga…joaca-n dreapta, Slyakov, fundas dreapta…joaca-n stanga. Nu ii e clar…lui Balint.. ca Miculescu TREBUIE pus atacant central ? A adus ce a vrut , a dat afara ce a vrut…rezultatul…pierdem ca prostii la Arad…cu consecventa. Sintem de ras …daca nu am fi se …plans. Daca se va mai intarzia mult cu demiterea lui Balint …vom retrograda sigur. Nu am pretentia sa fie cineva de acord cu mine, doar asta vad, si asta spun.In afara de clinceni nici o echipa nu este o asa catastrofa…acasa, si pentru asta antrenorul chiar nu are nici o vina ? El si Apostu au adus nonvalori.

    0
    0
    1. Pt Cosmin
      Oare nu ar fi mai bine sa mergi tu în locul antrenorului, al conducătorului, al lui Apostu, a lui Dangubic, Batha…etc? Vad ca le știi și te pricepi veșnic la toate! Fa-te frate antrenor și te susțin… jur! Așa efect de turmă ca la noi la Arad, nu cred ca mai e pe undeva…

      0
      0
  20. Ai dreptate D-le COSMIN. Nu se mai poate asa, numai cu promisiuni la fiecare esec, este prea mult !!!

    0
    0
  21. Ai dreptate D-le COSMIN. Nu se mai poate asa, numai cu promisiuni la fiecare esec, este prea mult !!!

    0
    0
  22. Și cică noi suntem ăia civilizați.

    Din păcate văd și la noi același comportament ca al oltenilor și al rapidiștilor când echipele lor mergeau prost.

    Orice echipă are faze d-astea, în care nu-i iese nimic, dar de aici să ne renegăm jucătorii sau antrenorii e prea mult. Nimeni nu gândește pe termen lung, nineni nu are o privire de ansamblu.

    Clubul are are play-off-ul ca obiectiv. Cel puțin nu încă. Avem un joc net superior ăluia de anul trecut, suntem printre puținele echipe din Liga I care atacă și nu se pun pe două linii și asteaptă să le iasă o „castană”.

    În fine, credeam că suntem mai aproape de Viena, dar se pare că mentalitatea și comportamentul ne apropie prea mult de București.

    Numai cine nu vrea nu vede că echipa, clubul a evoluat constant în ultimii 3 ani.

    Hai UTA!

    0
    0
  23. Pe mine m-a înjurat un domn la vreo 50 de ani ca de ce nu strig DEMISIA… ?!
    Simplu, pt că nu sunt în măsură să cer eu demisia unui om care chiar a pus suflet și cu siguranță va pune pt acest club. Oameni buni, chiar e ghinion mare (în special pe acest stadion făcut de faraon, nu de baron din păcate), UTA a jucat fotbal în ft multe meciuri! Dl Balint a pregătit ft bine echipa, multe meciuri, inclusiv prima repriza cu Mediaș, dar nu e vina dânsului ca e impotență mare în fata porții. Haideți sa ne bucuram de fotbal din liga 1, nu mai visați atâta la champions league, Europa league, etc. În play-off vom intra când o sa avem și noi un patron care baga bani (vezi CFR, FCSB, U Craiova, Rapid, Sepsi, etc), nu doar din ciuguleala cum e la UTA. La ce buget avem, nu poți avea pretenții mai mari… d-le Balint, îmi cer eu scuze pt cei care v-au înjurat sau cerut demisia și va doresc sa spargeți odată ghinionul și sa ne aduceți cât mai multe bucurii! Forța UTA!

    0
    0
    1. cand te bate gaz metan acasa ce mai e de spus ?urma demisia pt binele clubului!suntem intr o situatie fara iesire e prea mult unde in lume dupa 9 meciuri cu 2 goluri mai te tine antrenor?

      0
      0
  24. Încă o dovadă clară că Arad e un oraș părăsit, plin de ură, aroganță și oameni mărunți care la prima ocazie te scuipă și te-njură.

    Jalnică galerie, jalnică! BRAVO BALINT, BRAVO APOSTU! Foști jucători la UTA, să nu uităm.

    Evoluția e clară, de la an la an am crescut enorm și voi vreți să se facă roșiile din iarnă?

    Suntem unde suntem, în deșertul numit Arad. Mergeți în jur, să vedeți cam ce pretenții au Oradea, Cluj, Târgu-Mureș, Timișoara, Sibiu, etc. Și apoi mai vorbim de mizeria asta de oraș cu bun-simț către zero.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button