UTA Arad

Cardoso încearcă să rămână optimist după debutul nefericit la UTA: „Mai avem multe meciuri, trebuie să avem încredere”







Nicolao Dumitru Cardoso a debutat pentru UTA chiar împotriva fostei sale echipe, Gaz Metan Mediaș, însă rezultatul nu a fost cel scontat. Deși utiștii au dominat și au avut ocaziile importante, oaspeții s-au impus cu 1-0 după golul marcat de fostul utist Vlad Morar, iar play-off-ul e din ce în ce mai departe pentru arădeni, care nu au învins pe nimeni în ultimele nouă etape.


Cardoso a intrat pe teren în minutul 66, la doar câteva secunde după reușita medieșenilor și s-a implicat în mai multe faze în jumătatea adversă, însă fotbaliștii Gazului au reușit să țină de avantajul minim.


După încheierea partidei, fotbalistul italian a încercat să explice eșecul suferit de „roș-albi”: „Am jucat foarte bine, am avut foarte multe ocazii, dar așa e fotbalul, dacă nu dai gol, pierzi”.

Cele trei puncte pierdute astăzi de UTA în fața Gazului incheie, probabil, lupta arădenilor pentru un loc de play-off. „M-am gândit că la UTA jucăm pentru play-off, am venit și eu să dau totul pentru club, dar nu am jucat demult, îmi trebuie puțin timp. Mi-a plăcut foarte mult ambiția clubului, antrenorul este foarte bun și este o provocare pentru mine să joc la Arad. Mai avem multe meciuri, trebuie să avem încredere” a fost concluzia optimistă a lui Cardoso.

Ultimul meci oficial al atacantului datează de la mijlocul lunii septembrie, când a jucat 7 minute în partida Jeonbuk – Suwon 1-0.



2 comentarii

  1. Dacă nu dai gol poti face un egal, dar voi ați primit gol de la Morar. Tocmai el ne-a dat gol. Cât despre tine, ne-am pus sperante dar se vede treaba că nu mai esti jucătorul care ne-a făcut zile fripte în tricoul mediasului. Acum afăm că n-ai mai jucat din septembrie. N-avem ce face, mergem înainte cu speranța că veti juca fotbal pe goluri, nu pe ocazii ratate.

    0
    0
  2. Pe undeva obiectivul cu locul 6, a fost și o incurajare pentru depășirea greutăților de moment. Nimeni nu ar obiecta dacă ieșirea din tipare ar fi decenta. Adică, cu 30 de minute înainte de sfârșit, arunci prosopul. Cu jucători doriți de alții plus noi veniți !! Scenariu de groaza, chiar pentru neutri. Avem exemplu unui Clinceni, care fără echipa, obligați de televiziuni spre umplerea programului , tot da dovada de eroism. La Arad trebuie înlăturată,, liniștea. ” care ucide.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button