UTA Arad

Iacob rămâne pozitiv și după al 10-lea meci fără victorie: „Trebuie să luptăm până la capăt, suntem UTA Arad!”







În Rapid – UTA s-au înfruntat și portarii cu cele mai multe meciuri fără gol încasat, Iacob, cu 10, iar Moldovan (la egalitate cu Căbuz), cu 9. Ambii au scos mingea din plasă azi, iar căpitanul arădenilor nu poate fi mulțumit cu remiza, din moment ce echipa sa a jucat cu un om în plus timp de o repriză. „Am vorbit ceva la pauză și se pare că nu am reușit să controlăm jocul în repriza a doua. După ce am reușit să dăm gol, din păcate, cu un om în plus, nu am reușit să plecăm cu 3 puncte. În a doua repriză, am tratat unele faze ușor, sperăm ca acasă cu Sepsi să luăm cele trei puncte, ne lipsește victoria enorm. Cu Rapidul a fost un derby, s-a văzut și astăzi. Este un pic de dezamăgire și în vestiar, din păcate”, a spus apărătorul buturilor „roș-albe” la finalul meciului de pe „Arena Națională”.


După al zecelea meci fără victorie, UTA mai păstrează doar șanse teoretice la un loc de play-off. „Trebuie să luăm fiecare meci rând pe rând, să fim serioși, să adunăm puncte, altfel nu avem de ce să vorbim. Încă sunt speranțe, nu ne dăm bătuți, pe autocar scrie Doar UTA și Nu dăm niciodată înapoi. Trebuie să luptăm până la capăt, suntem UTA Arad”, mai consideră Florin Iacob.


FOTO: gsp.ro

15 comentarii

  1. IACOB !!! Admir ambitia ta dar sa fim realisti, UTA noastra nu mai poate prinde play-off-ul !!! Vine SEPSI si nu vad cum o sa fie victorie daca nu o bagati in ate !!!

    0
    0
    1. De 10 etape se vede clar că UTA nu va prinde playoff-ul , echipa e prost pregătită ,poți să o așezi in teren excepțional de bine daca pregătirea e precară nu poți face absolut nimic cu jucătorii ei nu vor da randament niciodată. Balint era bucuros că am înscris dar a uitat că jucătorii lui a trebuit să bată de doua ori un penalty că să înscrie,că din acțiune nici vorba ,prea curând nu vor înscrie . Vine Sepsi ăștia ne dă vreo 3-4 că sa se lămurească și domn antrenor că el este problema la rezultatele proaste.

      0
      0
      1. Nu ti-a iesit pronosticul cu Rapid = infrangere si acum insisti pe urmatorul meci…daca nici asta nu iese, faci pronostic pe urmatorul, tot asa, pana iti iese…macar nu te plictisesti la fiecare sfarsit de saptamana, ai emotii la fiecare meci al UT-ei sa-ti faca tie pronosticul, bravo !…il tin minte pe Dascalul facand mereu asa (oare e doar coincidenta ?)

        0
        0
  2. O sa fie dinou probleme pt. mister Balint cu SEPSI la un eventual esec doamne fereste !!! Vom vedea.

    0
    0
  3. Chiar determinarea , nota bene, e una biciuita , nu una naturala, cu frica de rezultat. Jucătorii, chiar dacă nu declara, se simte ca au nevoie și de alta experienta. Nu e o grupare de tineri. Experienta i-a învățat să-și tina gura , mizând pe un pozitiv fals. Cum sa te duci la locul 6, când la tine acasă dai locul Argeșului ? Conducerea nu vrea sa demită antrenorul , gest nobil, pentru munca de 3 ani. Dar cu cât trec zilele e obligata sa caute soluții. Ne închipuim ce e și la apărare, unde e,, șef ” Benga.. Nu e o tragedie, afara de abandonul promovării unor tineri. Omul de gol seamănă, cu puternicii africani. Oare cine dintre antrenorii vizați teoretic vor veni.?

    0
    0
  4. Voi toti luati fiecare meci la rand,numai ca faceti putine puncte. De ce nu ai iesit pe centrare? In suprafata de poarta esti suveran.
    La tine cam orice sut pe spatiul portii e gol.

    0
    0
  5. Iacob e pozitiv la covid ca in rest orice sut pe poarta e gol urla ca un dement dar cand trebuie s a arate ca e portar e copil de mingi o scoate din poarta si o duce la centru…un bufon prost e iacob

    0
    0
    1. iacobe vezi ca e nevoie de portar la intrare la verbita poate te intereseaza ca la fotbal esti prafff!

      0
      0
  6. Multe comentarii doar sa înțepe conducerea, jucatorii, antrenorii… Mai terminați cu aberațiile de mari antrenori și atotștiutori, și miticismele gen să tai salariile pe ce motiv? Plus că nici prime nu au din moment ce nu au victorii… E vizibil ei încearcă dar nu pot, se luptă pt mingi, au dăruire .. În loc să ne bucurăm că jucăm iar în prima Ligă după mulți ani de chin și să încurajăm echipa, jocul e plăcut un progres vizibil, avem construcție , pase , ați uitat că sezonul trecut abia treceam în jumătatea adversă , după nici 5 atingeri pierdeam mingea, ajungem să avem ocazii care din păcate încă nu intră dar punem presiune pe adversar, iar Balint nu poate și marca, asta e valoarea actuală a jucătorilor, jucătorii ăștia îi avem cu ăștia defilăm …nu degeaba nu aveam jucători la nicio echipă în campionatele tari(Ai noștrii abia fac față în ligile 2 de afară și ne mirăm că suntem unde suntem și cu naționala) Mai știți ultimele sezoane cum eram ciuca bătăilor?! din prima divizie cum intram așa și retrogradam… Câți dintre voi care faceți comentarii doar contra ați jucat efectiv la un club??? NU avem atacanți în toată liga 1 , suntem pe ultimele locuri la golurile marcate dintre campionate… Iacob la gol nu e vinovat, e greșeală defensivă de județ, la pierderea mingii, Benga fiind nepermis singur cu 2 jucători adverși…(replierea fundasului dreapta+mijlicașii la inchidere unde erau?). Toți ne dorim UTA sus, dar deocamdată astea sunt limitele…. Pentru performanță avem nevoie de sponsori puternici sau un finanțator,clubul sa fie stabil.. și încet încet vor apărea și performanțele

    0
    0
  7. La golul primit de rapid, in primul rand, Kait ala nu trebuia lasat sa centreze si totusi Iacob trebuia sa iasa dupa centrare ,era in raza lui !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button