Glorii arădene

Jurnalistul Ovidiu Păcurariu s-a stins din viață la 70 de ani, va relua în Ceruri lungile povești cu Ionuț Popa!





Veste teribilă pentru presa scrisă sportivă din Arad. Ovidiu Păcurariu s-a stins din viață în această dimineață la vârsta de 70 de ani. A absentat la meciul UTA-ei cu Gaz Metan Mediaș, fiindcă nu se simțea prea bine. Avea dureri în zona rinichilor, urma să facă investigații, dar firul vieții s-a rupt brusc pentru el astăzi.

Născut pe 10 aprilie 1951 la Arad, Ovidiu Păcurariu a fost fiul lui Gheorghe Păcurariu, component al echipei Politehnica Timișoara în perioada 1945-1950, cu care a promovat în Divizia A în anul 1948. Nea’ Ovi, așa cum îi spuneam noi, cei mai tineri, respectatului gazetar sportiv, a absolvit în anul 1975 Institutul Politehnic Timișoara, Facultatea de Mecanică, Specialitatea TCM. A intrat în fotbal ca și președinte al clubului Vagonul Arad, funcție pe care a ocupat-o între anii 1991 și 1998. Primii pași în presa scrisă sportivă i-a făcut la Adevărul de Arad, după care, timp de 7 ani, a activat la săptămânalul Fotbal Vest, iar în ultimii ani a colborat cu la site-ul sporttim. A mai fost și purtator de cuvânt la defuncta ACU.

Era nelipsit de la toate acțiunile veterenilor utiști și nu numai și a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai regretatului Ionuț Popa. Acum cei doi se vor revedea în Ceruri și vor sta, ca altădată, la povești lungi despre fotbal.

Ovidiu Păcurariu i-a fost sprijin soției sale, ca la rândul ei luptă cu o boală gravă. La rândul ei, fiica Raluca e devastată de vestea primită în această dimineață, urmând să se întoarcă din Anglia pentru a-și conduce pe ultimul drum părintele. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, nea’ Ovi!

Ovidiu  Păcurariu va fi înmormântat miercuri, la ora 14,00, la cimitirul Eternitatea (UTA) de la capela din față, slujba urmând să înceapă la ora 13 la Casa Memorială Kuki, de pe strada Cocorilor.

4 comentarii

  1. A fost vecin cu mine si foarte implicat in activitati la ACU Arad, unde eu am activat la echipele de juniori. Un om deosebit! Un om de fotbal! Odihneasca-se in pace!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button