UTA Arad

Ce așteptări are Badea de la suporterii UTA-ei la debut? „Sunt o condiție pentru un obiectiv mai mare decât cel care a fost până acum”







După doi ani și 7 luni de zile, publicul arădean e chemat să adopte un alt antrenor. Chimia cu Laszlo Balint a fost foarte bună și a venit pe fondul posturii de „locomotivă” a clubului, dar mai ales a rezultatelor obținute pozitive de „principalul” brașovean. Echipa de pe Mureș se întorcea după 12 ani în Liga 1, unde a obținut mai apoi cea mai bună clasare din 1975 încoace (locul 8 în sezonul 2020-2021). Pretențiile creșteau în acest campionat chiar prin transferurile efectuate, 80% fotbaliști străini, doar că lucrurile s-au rupt la un moment dat, iar pentru seria de zece meciuri fără succese a plătit antrenorul.


Conducerea UTA-ei a mers pe până lui Ionuț Badea, o bună cunoștință a lui Gyuszi Balint, dar și de-a lui Bogdan Apostu, cel care a intermediat toate transferurile la echipa arădeană. Tehnicianul piteștean e chemat să producă declicul, iar echipa „roș-albă” să resimtă chiar începând de mâine, contra lui Sepsi, fiorul victoriei, iar pentru asta are nevoie de suporterii săi. „Așteptările sunt mari de ambele părți. Adică și noi, ca și grup, sperăm ca spectatorii să vină în număr cât mai mare și să susțină echipa. Este o condiție despre care am vorbit și în momentul prezentării, fără fani nu poți atinge obiective mari. Adică, poți și fără ei, dar te oprești undeva la un nivel destul de redus. Ei sunt o condiție pentru un obiectiv mai mare decât cel care a fost până acum. Eu sper să vină în număr mare, să susțină echipa. Așa cum ziceam, inima unui suporter nu o poate lua nimeni, indiferent că e Badea, Balint sau oricine ar fi pe bancă. Știm că ei au așteptări de la noi, să ne batem pentru fiecare bucățică de teren, iar noi sperăm să le aducem o bucurie cu o victorie sâmbătă”, a spus Ionuț Badea, noul tehnician al „Bătrânei Doamne”.


Începe vânzarea biletelor și la arena „Francisc Neuman”

De astăzi, clubul UTA pune în vânzare bilete și fizic, la arena „Francisc Neuman”. Casieriile se deschid la ora 15 și se vor închide la ora 19. Vânzarea tichetelor continuă și sâmbătă, în ziua jocului, între orele 9 și 13. Prețul biletelor este identic cu cel de la partida cu Gaz Metan Mediaș și anume: Peluza „Iosif Petschovsky” – 30 de lei; Tribuna II – 45 de lei; Tribuna I „Coco Dumitrescu” – 60 de lei. Copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 13 ani beneficiază de o reducere de 50% din prețul biletului, însă aceste bilete reduse pot fi achiziționate doar de la stadion, nu și online.

Accesul la meci se va face, ca și până acum, pe baza unor brățări. Abonații și fanii posesori de bilete pot primi aceste brățări doar pe baza certificatelor verzi sau a unor teste Covid negative. Suporterii își pot face teste antigen chiar și la Arena „Francisc Neuman”, la prețul de 20 de lei.



Programul de eliberare al brățărilor și cel de testare este următorul: vineri, între orele 15:00 și 19:00; sâmbătă, între orele 09:00 și 13:00. Totuși, având în vedere contextul actual, clubul recomandă fanilor să opteze pentru eliberarea brățărilor sau testare vineri sau sâmbătă, până cel târziu la ora 11:00, pentru a fi evitate eventuale aglomerări.

24 comentarii

    1. Plecarea lui Passaglia denotă faptul că Balint a pierdut vestiarul,a făcut lucruri bune dar și-a arătat și limitele atât în relația cu jucătorii care uneori erau uitați cu lunile pe bancă dar și în lipsa de ideii sau curajul de a improviza,mereu același prim11 estetic dar ineficient pe tabelă,bine că a renunțat.
      Baftă domnule Badea, materie primă aveți,sa vedem ce puteți realiza în comparație cu predecesorul dumneavoastră.

      0
      0
      1. N-a rupt gura targului nici la UTA.Cu el sau fara mergem inainte.Il facem titular pe Isac si totul va fi mai O.K.

        0
        0
      2. subscriu, la varsta lui era experienta, dar in schimb la Isac e dorinta si ambitia de a creste, sper sa il vedem cat mai des in primul 11

        0
        0
      3. Sa inteleg ca atunci cand Ferguson l-a lovit cu bocancul in cap pe Beckham, inseamna ca a pierdut rau de tot vestiarul si si-a aratat limitele…

        0
        0
  1. Nu e bine sa ajungi la ajutorul, și asa fragil, al suporterului. E bine să-l știi lângă tine , cu bagajul lui de vise. În rest sa vorbească bocancul numărului 9 !!

    0
    0
  2. Passagalia, argentinian de tango clasic, nu poate trezi regrete. Chiar numele zice, pasar, a trece. Mulțimea de jucători acreditați, naște confuzii, greșeli de moment, abdicari și ferească D-zeu, procese. Unul fugit peste noapte, trezește suspiciuni și un blam la contracte. Ca fotbal are valoarea unui corner prost bătut și atât.

    0
    0
  3. Inseamna ca, Passaglia s-a inteles pe ascuns cu Chindia. Dorul de casa a fost praf in ochi conducerii clubului !!! Asta este, UTA. nu sta in Passaglia !!!

    0
    0
  4. Suporterii UTA-ei va fi dinou la inaltime,fiti siguri de asta D-le Ionut Badea. O sa creeze o atmosfera extraordinara cum nu s-a vazut pe niciun stadion din tara !!! FORTA UTA Arad, HAI BAIETII !!!

    0
    0
  5. Toti vorbesc ca Pasagglia s-a inteles pe ascuns si a tradat UTA…dar oare a facut-o fara ca reprezentantul sau Apostu,sa fi stiut?

    0
    0
  6. Ma tot intrebam cum o fi corect? apostu sau aprostu, apoi mi-am adus aminte ca de fapt poreccla i se trage de pe vremea cand candida la titlul: „cel mai mare ratangiu „. Poate acuma vrea sa-si recupereze pierderile.

    0
    0
  7. Nota doi, pentru ca unu se da pentru copiat si nu pot demonstra ca l-a copiat pe apostu. Cum poti sa ceri ceva suporterilor cand tu, inca, nu ai oferit nimic ? Nu este o problema de logica sau de bun simt, este rezultatul unei gandiri bolnave, plina de sine si, indraznesc a spune, nesimtire. Daca tot ai fost prin prejma lui Daum(F), ai castigat vre-un campionat prin Germania, Anglia, Fraanta sau macar Belarus ? Stai in genunchi, in fiecare zi, in fata statuiei lui Petchovski si multumeste-i Bunului Dumnezeu ca ai ajuns, unde ai ajuns.

    0
    0
    1. „Cum poti sa ceri ceva suporterilor cand tu, inca, nu ai oferit nimic ? Nu este o problema de logica sau de bun simt, este rezultatul unei gandiri bolnave, plina de sine si, indraznesc a spune, nesimtire.”

      Mai ai multe dictoane din astea, Freud ?

      0
      0
  8. Badea e interimar de fapt,,,sta pana in vara si apoi…alt antrenor…alti 10 jucatori…asa se fac bani din comisioane…oricum,cei de peste CARPATI nu au facut multi pureci pe la noi,,,,il preferam pe GROZAVU sau chiar pe MIRIUTA,,,MACAR au avut echipe care au jucat fotbal,,,,asa nu stiu ce sa zic..nu se prea potriveste aici,parca e din alt film,,,

    0
    0
    1. Pai, de acum incolo tot asa va fi. Odata ce sunt lasati unii sa goneasca antrenorul, vor avea pretentia sa o faca mereu si se vor crede atotputernici…au scapat cainii in ograda, acum musca pe cine apuca.

      0
      0
      1. aveai dreptate in ce ai scris daca asta se intampla dupa 3-4-5 meciuri fara victorie … Cate exemple avem de echipe din prima liga din Europa la care suporterii au sustinut antrenorul dupa 10 meciuri fara victorie sau conducerea nu a luat masuri la nivel tehnic dupa 10 astfel de partide? pe antrenor il tin rezultatele, asta este viata lor … nu poti schimba jucatorii mai des de cum a facut-o UTA, nu poti fi mai intelegator decat a fost clubul UTA … poate ca Balint va reveni peste cativa ani, dupa ce va mai acumula si el experienta de prima liga …

        0
        0
      2. 1. Eu nu m-am pronuntat daca trebuia schimbat antrenorul sau nu, ideea mea a fost ca numai conducerea ar trebui sa decida asta, ci nu o parte a asa-zisilor suporteri care sa-l injure si sa-l goneasca pe antrenor.
        2. Am destule exemple din fotbalul European civilizat in care antrenorul nu e schimbat asa cum bate vantul. Un prim exemplu: cand am inceput sa merg la meciurile lui Leeds United in liga a 2-a, a trebuit sa astept 11 Meciuri acasa !!! pana sa vad prima victorie !!! au facut vreo 6 egaluri si 4 infrangeri. Mergeau cam 17-21 de mii de spectator la fiecare meci si niciodata n-am auzit sa ceara schimbare de antrenor sau sa injure jucatorii propriei echipe, ci incurajau mereu echipa pana in ultima secunda, iar dupa meci ziceau “lasa ca castigam urmatorul meci”. Nu mergeau dupa meci sa ceara socoteala de la antrenor or conducere, dimpotriva, ei acuzau conducerea ca schimba prea usor antrenorul (patronal fiind un italian care nu prea avea rabdare). Sa nu uitam ca Leeds, campioana de 3 ori in istoria sa si o data finalista de Cupa Campionilor Europeni, a stat in liga a 2-a (chiar retrogradata si in liga a 3-a 2 sezoane) 16 ani pana sa revina in prima liga…deci, suporterii au nevoie de nervi de otel…si au avut, nu ca multi grobieni care se dau mari utisti. Alte exemple mai sunt si Manchester United cu multele umilinte suferite dupa era Ferguson (doar o singura a terminat pe locul 3 de atunci), sau chiar si Liverpool, care dupa un record meciuri fara infrangere acasa, au pierdut vreo 5 partide consecutive acasa (cu Klopp antrenor)…niciodata n-au sarit fanii pe antrenor ca sa fie schimbat…au fost schimbati antrenor, insa nu a existat presiunea fanilor si numai dup ace li s-a dat destul credit (nu salbaticiile pe care le vad la Arad).

        0
        0
      3. azi s-a dovedit ca trebuia facuta schimbarea chiar mai repede, nu trebuia asteptat 10 etape … de obicei se predau singuri antrenorii, nu asteapta sa-l injure suporterii

        0
        0
      4. Repet: nu schimbarea antrenorului era subiectul meu, ci „salbaticiile” asa zisilor utisti.

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button