UTA Arad

Feșnic, la UTA – Sepsi: Arbitrul din Cluj i-a lăsat pe arădeni în zece la precedenta vizită pe „Francisc Neuman”







Una caldă și alta rece pentru „Bătrâna Doamnă” cu Horațiu Feșnic la centru, arbitrul de mâine al confruntării cu Sepsi Sfântu Gheorghe. „Roș-albii” se impuneau cu 3-2 la Botoșani, în turul sezonului trecut de Liga 1, după care „balanța” s-a echilibrat cu un 0-1 pe teren propriu, cu FCSB. În luna martie a anului trecut, bucureștenii se impuneau la limită pe „Francisc Neuman”, după reușita cu capul al lui Moruțan, dar băieții lui Laszlo Balint au jucat mai mult de o repriză în zece oameni.


Tânărul Damian Isac a fost eliminat de pe teren pentru două „galbene”, venite după un fault, respectiv o scurtă întârziere a executării unei lovituri libere din terenul advers. „„Pe Isac l-a trădat lipsa de experiență, nu tinerețea, căci și FCSB au foarte mulți jucători tineri. Când ai <<galben>> nu mai procedezi de maniera asta, dar, până la urmă, eu cred că Horațiu Feșnic ar fi putut să interpreteze altfel acea situație. Nu neapărat în litera regulamentului, care spune că este avertisment, ci în spiritul jocului, cum o făceau de multe ori arbitrii care conduceau meciurile generației mele”, spunea Balint la acea vreme.


Așadar, Horațiu Feșnic revine la Arad după aproape un an de zile într-un moment cât se poate de sensibil pentru UTA, care  nu mai câștigă de zece etape și tocmai și-a schimbat antrenorul. Ionuț Badea va debuta, mâine, în „alb-roșu”, iar factorul arbitraj ar putea juca un rol important la meciul cu Sepsi, mai ales după ce s-a întâmplat în ultimele două runde, când Ion Crăciunescu a susținut că „Bătrâna Doamnă” a fost privată de câte un penalty atât cu Gazul, cât și cu Rapidul.

„Centralul” de 32 de ani va fi asistat mâine de bucureștenii Valentin Avram și Mircea Orbuleț. Acesta din urmă este tocmai asistentul care nu a semnalizat ieșirea mingii în afara terenului, în meciul de pe „Arena Națională”, în confruntarea cu FCSB, fază la care Marian Barbu a dat apoi penalty-ul de trei puncte pentru gazde. Rezerva celor trei vine tot din Capitală și se numește Iulian Dima. Calificativele „fluierașilor” cad în sarcina lui Laszlo Sajtos, din Sibiu. Observatorul din joc vine tocmai din Vaslui, în persoana lui Cătălin Popa.



Hațegan, la încă un derby în Liga 1

În altă ordine de idei, după ce a condus bine derby de România, Ovidiu Hațegan a fost delegat de CCA și la cel mai tare meci al etapei cu numărul 24 în Liga 1. „Fluierașul” arădean  va arbitra „ciocnirea” dintre CS U Craiova și CFR Cluj, de sâmbătă seara (ora 21), de pe „Ion Oblemenco”. Trupa din Gruia e lider autoritar și principala favorită la titlu, pe când oltenii au emoții cu intrarea în play-off.

9 comentarii

  1. Am ajuns la concluzia că suntem mai iubiti de bucuresteni decât de clujeni, timisoreni, brasoveni, ardeleni, bănățeni, maramureseni. Invidia e cât casa. Toate arbitrajele sunt cu probleme contra UTA.

    0
    0
  2. Pe nemernicu asta nu il mai suport de cand am avut un meci la Oradea cu Fc Bihor si ne-a furat in ultimul hal,iar cu fcsb de-abia a asteptat ocazia sa ne lase in 10 cand putea sa judece altfel,daca era invers nu dadea al doilea galben niciodata.Iar ala cu orbu gainii sper sa fie pe partea cu tribuna 2.

    0
    0
  3. Dinou arbitreaza Orbulet asta UTA. dupa toate nenorocirule facute ? Sa isi i-a dracului ochelari 3 D daca este orb si nu mai vede !!! Sunt tare curios cum va arbitra UTA ?

    0
    0
  4. Miticii nu se dezmint…Il trimit pe Orbu’ intentionat pentru ca poate,poate mai incaseaza niste amenzi in bugetul FRF….Sa nu aruncati cu nimic in teren,in schimb de huiduieli si fluieraturi..sa se auda pana la Bucuresti…

    0
    0
  5. Să nu rămânem in zece din prea mult entuziasm,cauzat de schimbarea antrenorului.Sau poate ne ,,cadoriseste” Feșnic cu vreun penalty.

    0
    0
  6. Poate cei mai avizati ca mine stiu de ce fesnic nu are voie sa arbitreze CFR Cluj. Cu cine joaca UTA etapa urmatoare ? Asteptati-va la tot ce e mai rau. Nu doar ce se vede la TV sau chiar din tribuna, doar ce se va mai zice pe teren, si noi nu o sa stim niciodata. Daca il mai punem si pe orbulet, vai de capul nostru. Asa ca: „noi nu comentam arbitrajul ” , ca s-ar putea sa fie si mai rau !

    0
    0
  7. Meci greu, In primul rand, APARAREA trebuie sa fie BETON in fata unei echipe agresive si apoi vom vedea ce o fi in atacul UTA-ei. Sper sa fie bine si UTA sa triumfe la sfarsitul meciului !!! FORTA UTA Arad !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button